Διαφήμιση

Λείπει η εφαρμογή αναβαθμισης και δεν μπορω να βαλω την ελληνικη rom

• 1)
      Παει στν rom

παει στην ρομ επειδη σε αυτην αλλαξε το miui;;;;

2)εχει καποιες εφαρμογες που δεν ξερω τι κανουν.
      παραδειγμα εχει τις εφαρμογες miwifi, mikey ,miband, kuaipan kai to 360και κινεζικα μετα.
      τι κανουν αυτες οι εφαρμογες;;;;;

3)η μπαταρια μου κραταει 1-2 μερες το πολυ.ειναι φυσιολογικο για ενα κινητο με μπαταρια 3050 μιλαμπερ;

4)οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ με καποιο wifi και μπαινω στις επαφες λεει ελενξτε τις ρυθνισεις δικτυου και κατι τετοια.
      δεν μπορω να το καταλαβω αφουθ στις επαφες μπαινω γιατι μου το λεει αυτο;;;;

5)θα ηθελα και την γνωμη σας σε κατι γενικο.
      εγω πηρα αυτο το κινητο γιατι μου αρεσε και γιατι κινητο με τοσες δυνατοτητες και τιμη επωνυμο απο μαγαζι δεν επερνα.
      ομως εχει android και ενας γνωστος με λεει συνεχεια κακως το πηρα και τετοια επρεπε να παρω κινητο με διαφορετικο λειτουργικο γιατι το android λεει σε 6 μηνες θα φρακαρει και τετοια.μου το λεει συχνα.ισχυει κατι τετοιο;;;;θα ηθελα την γνωμη σας.

ευχαριστω.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην blackm76 ().

• Ο/H blackm76 έγραψε:

5)θα ηθελα και την γνωμη σας σε κατι γενικο.
      εγω πηρα αυτο το κινητο γιατι μου αρεσε και γιατι κινητο με τοσες δυνατοτητες και τιμη επωνυμο απο μαγαζι δεν επερνα.
      ομως εχει android και ενας γνωστος με λεει συνεχεια κακως το πηρα και τετοια επρεπε να παρω κινητο με διαφορετικο λειτουργικο γιατι το android λεει σε 6 μηνες θα φρακαρει και τετοια.μου το λεει συχνα.ισχυει κατι τετοιο;;;;θα ηθελα την γνωμη σας.

ευχαριστω.

Φίλε μου, για τα πρώτα 4 δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά για το 5ο μπορώ μια κ το έψαξα πολύ πριν παραγγείλω το συγκεκριμένο κινητό.

H συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων εταιρειών Samsung, Sony, Lg, HTC κτλ (εκτός Apple/IOSκαι Microsoft/windows) χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια το Android, το οποίο το αναπτύσσουν και το εξελίγουν συνεχώς. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν δραματικές αλλαγές στο άμεσο μέλλον, οπότε μην ανησυχείς για ακραία σχόλια που πλησιάζουν τα όρια της συνωμοσιολογίας.

Άλλωστε έχεις το προνόμιο να είσαι μέλος σε μια από τις πιο ενεργές κ καλύτερες ομάδες υποστήριξης για Κινητά Xiaomi στον κόσμο (βγήκαμε τρίτοι σε σχετικό διαγωνισμό της Xioami).

Πραγματικά χαίρομαι τον ενθουσιασμό σου για την συσκευή σου κ πιστεύω πως μέσα από το forum, διαβάζοντας κ ρωτώντας ,θα γίνεις expert σε λίγο χρόνο.
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

2)εχει καποιες εφαρμογες που δεν ξερω τι κανουν.
      παραδειγμα εχει τις εφαρμογες miwifi, mikey ,miband, kuaipan kai to 360και κινεζικα μετα.
      τι κανουν αυτες οι εφαρμογες;;;;;

Επί του παρόντος δεν δίνεις σημασία γιατί είναι εφαρμογές διαχείρισης hardware του οποίου δεν είσαι κάτοχος. Αγνόησε τες σαν μην υπάρχουν

Ο/H blackm76 έγραψε:

3)η μπαταρια μου κραταει 1-2 μερες το πολυ.ειναι φυσιολογικο για ενα κινητο με μπαταρια 3050 μιλαμπερ;

Εξαρτάται απο την χρήση του κινητού. Σε γενικές γραμμές κλείνεις ότι δεν χρειάζεσαι συνέχεια (πχ gps, 3G, wifi) για να κάνεις οικονομία. Εμένα που έχει μπαταρία 2200mah μου κρατάει 2 μέρες, οπότε λογικά εσένα με 3050 πρέπει να σου πηγαίνει σίγουρα 3 αν όχι 4!!

Ο/H blackm76 έγραψε:

δεν μπορω να το καταλαβω αφουθ στις επαφες μπαινω γιατι μου το λεει αυτο;;;;

Ξαναδές τις ρυθμίσεις. Κανονικά δεν πρέπει να το κάνει.
    • Διαφήμιση
    • RIPorter ευχαριστω και ναι εχω αρχισει ειδη και μαθαινω πραγματα.

1)
      Επί του παρόντος δεν δίνεις σημασία γιατί είναι εφαρμογές διαχείρισης hardware του οποίου δεν είσαι κάτοχος. Αγνόησε τες σαν μην υπάρχουν

μπορω να τις αφαιρεσω για αυτο ρωταω......αλλα δεν θα το κανω.θα τις αγνοησω οπως ειπες φιλε μου.αλλωστε με 64 gb δεν εχω προβλημα χωρου....χαχαχαχ
      επισεις το 360 ειναι για hardware η μηπως ειναι το κινεζικο Playstore;;

2)
      Εξαρτάται απο την χρήση του κινητού. Σε γενικές γραμμές κλείνεις ότι δεν χρειάζεσαι συνέχεια (πχ gps, 3G, wifi) για να κάνεις οικονομία. Εμένα που έχει μπαταρία 2200mah μου κρατάει 2 μέρες, οπότε λογικά εσένα με 3050 πρέπει να σου πηγαίνει σίγουρα 3 αν όχι 4!!

ποιο κινητο εχεις και εχει 2200 mah Mπαταρια;;;;εγω απο το site που πηρα το mi3 ελεγε οτι εχει μπαταρια 3050 mah αλλα δεν ανοιγει αν παθει κατι για να την αλλαξω.αν παθει κατι η μπαταρια αλλαζει;;;;ανοιγει το καπακι;;;;
      τωρα αυτο που λες εχεις δικιο.εχω ανοιχτο bt λογο handfree και wifi γιατι βαζω βγαζω εφαρμογες.αν τα κλεισω ισως να κραταει παραπανω.θα το παρακολουθησω καποια στιγμη.
      το 3g αν το κανω 2g θα μειωθει η ταχυτητα του ιντερνετ μου;;;;με wifi ομως μπαινω...παιζει και εκει ρολο;;;;;

3)
      Ξαναδές τις ρυθμίσεις. Κανονικά δεν πρέπει να το κάνει.

τι ακριβως να κοιταξω στις ρυθμισεις;;;;
    • Ο/H blackm76 έγραψε:

το 3g αν το κανω 2g θα μειωθει η ταχυτητα του ιντερνετ μου;;;;με wifi ομως μπαινω...παιζει και εκει ρολο;;;;;

Εχεις internet απο τον πάροχο κινητής? To 3G => 2G δεν θα επηρεάσει άλλη ταχύτητα internet, παρά μόνο αυτή με τον πάροχο κινητής.
    • Εχεις internet απο τον πάροχο κινητής? To 3G => 2G δεν θα επηρεάσει άλλη ταχύτητα internet, παρά μόνο αυτή με τον πάροχο κινητής.

οχι δεν εχω ιντερνετ απο τον παροχο..μονο με wifi Μπαινω.αρα θα το κλεισω.

τα υπολοιπα οποτε μπορειτε απαντηστε τα.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
    • παιδια ηθελα να σας ρωτησω κατι ακομα....
      τι γινετε με τον δεικτη σαρ στο mi3;;;;

ψαχνωντας αλλοι λενε οτι ειναι πολυ μεγαλος και αλλοι οτι ειναι 0,8.
      τι συμβαινει με αυτο;;;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα συνφορουμίτες....

έχω κ εγώ την ίδια περίπτωση στην συσκευή μου...λείπει η εφαρμογή αναβάθμισης,,,,
      λέω να προχωρήσω σε αναβάθμιση με recovery...η έκδοση που θέλω να βάλω είναι από το επίσημο site της miui και είναι αυτή
      miui_MI3WMI4WGlobal_V6.4.3.0.KXDMICB_09ede678af_4.4.
      • Θα έχω κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία δηλ. πρέπει να βάλω κάποια άλλη έκδοση ?
      • Αν κατάλαβα καλά χάνονται όλα τα δεδομένα μου από την συσκευή...έχω κρατήσει backup από την εφαρμογή της συσκευής,μου χρησιμεύει στο να περάσουν πάλι τα δεδομένα μου στην συσκευή ή πρέπει να ακολουθήσω άλλη διαδικασία ?
    • Δεν έχει Ελληνικά η Global...
      Θα πρέπει να επιλέξεις την δική μας αν θέλεις ελληνικά.....

Ελληνική => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-5.1.0.zip
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Δεν με απασχολεί το θέμα των ελληνικών....κατ' επιλογή δεν τα χρησιμοποιώ σε όλα τις συσκευές που είχα μέχρι σήμερα...

Πέραν τούτου....δηλ. της γλώσσας....υπάρχει κάτι άλλο ?Σχετικά με τα δεδομένα?
    • Ποιά Version έχεις τώρα στην συσκευή σου ?
      Τα πάντα είναι εξαρτώμενα από την συμβατότητα της ROM που έχεις τώρα, με την Version που πας να περάσεις.
      Η Εμπειρία λέει πως ο καλύτερος τρόπος για να μην έχει προβλήματα η συσκευή σου όταν υπάρχει μεγάλη απόσταση Version από την ROM που θέλεις να βάλεις, και σε αυτή που φορά η συσκευή σου, είναι να κάνεις ένα Factory Reset από το Recovery και μετά αμέσως να περάσεις την νέα ROM.
      Θα χαθούν όλα όσα έχεις σετάρει στην συσκευή σου ( λογαριασμοί - προγράμματα - επαφές ....) αλλά θα είναι σχεδόν απροβλημάτιστη η λειτουργεία της συσκευής σου μετά.

Όταν παίρνουμε Backup με τρίτες εφαρμογές, πρέπει να προσέξουμε να μην πάρουμε Backup από εφαρμογές συστήματος της παλιάς ROM, γιατί αν τύχει και κάνουμε Restore στην νέα ROM, αρχεία συστήματος της παλιάς, τότε θα γίνει πραγματική κόλλαση στο τηλέφωνό μας.

Αν έχεις ήδη συγχρονίσει την συσκευή σου με το Mi-Cloud, αυτόματα μόλις ξαναρυθμίσεις τον λογαρισμό σου στη νέα ROM, θα επανέλθουν στην συσκευή σου όλα όσα έχουν αποθηκευτεί στο Cloud (εφαρμογές - τηλέφωνα - ιστορικό κλήσεων - κωδικοί WiFi κτλ).
      Για αυτό το λόγο, καλό είναι να είμαστε πάντα συγχρονισμένοι με τα backup του Mi-Cloud.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ποιά Version έχεις τώρα στην συσκευή σου ?

Σχετικά με την version:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Αν έχεις ήδη συγχρονίσει την συσκευή σου με το Mi-Cloud, αυτόματα μόλις ξαναρυθμίσεις τον λογαρισμό σου στη νέα ROM, θα επανέλθουν στην συσκευή σου όλα όσα έχουν αποθηκευτεί στο Cloud (εφαρμογές - τηλέφωνα - ιστορικό κλήσεων - κωδικοί WiFi κτλ).
      Για αυτό το λόγο, καλό είναι να είμαστε πάντα συγχρονισμένοι με τα backup του Mi-Cloud.

Έχω συγχρονίσει αλλά θα το ξανακάνω πριν το update.

Με βάση τα παραπάνω...μπορώ να προχωρήσω κανονικά ?