Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Καλησπερα και από μένα. Τι γίνεται βρε παιδιά με το mi note pro; Τελευταίο έμεινε; Η αλήθεια είναι ότι περιμένω αυτή την αναβάθμιση μπας και φτιάξει το youtube. Είναι αρκετά εκνευριστικό όταν κόβεται κάθε βίντεο. Αν όμως δημιουργεί προβλήματα η νέα σκέφτομαι πολιτική σοβαρά να κάνω downgrade στην 5.12.31 η οποία ήταν άψογη! Αλήθεια για downgrade θέλει και factory reset η την γλυτωνουμε με wipe;
-
Επιβεβαιώνώ το πρόβλημα με το YouTube και σε Mi Note pro. Καμία λύση ρε παιδιά για να φτιάξει ή περιμένουμε την νέα rom;
-
Ολα καλά με την νέα έκδοση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως έδωσαν 6.0 στο mi Note και ΟΧΙ στο mi Note Pro!
-
Παμε ρε παιδια γερα, να τους τσακισουμε, είναι κριμα να χασουμε στο τελος!
-
Αψογη ROM παιδιά. Χρόνια πολλά και ευχαριστούμε.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΚαλησπερα και Χρόνια πολλά και από εμένα. Έχετε υπόψιν σας καποιο καλό service για mi note pro; Είχα αναφέρει ξανά ότι έχω προβλημα με τα capacitive buttons και από το να το στείλω Κίνα προτιμώ να το φτιαξω εδώ και ας το πληρωσω. Αλλά θέλω κάποιον που να έχει ξανά ανοίξει mi note pro και να μπορεί να φτιάξει τα κουμπιά επί τόπου. Thanks
-
Voted with username "AlexanderGeo". Εγώ έδωσα το 235. Άντε πάμε γερα.! ...για στείλε ένα μεταλειακι και από εδώ!
-
Ειδοποιήσεις εφαρμογών
ΜήνυμαΑυτο το προβλημα με τις ειδοποιησεις το παρουσιαζει και εμενα, απο την 5.11.12 και μετα. Αλλες παιζει αλλες δεν παιζει. Π.χ. τα push των mail δουλευουν, το viber μια χαρα, το skype παλι δεν στελνει ειδοποιησεις. Ειναι της ROM, δεν εχω δοκιμασει ομως με την τελευταια, θα βαλω την 5.12.6 και θα επανελθω το βραδυ.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι αγορασμένο από Κίνα και αν το στείλω για επισκευή δεν θα έχω κινητό για τουλάχιστον 2-3 μήνες... Πειραματιζόμενος (και με οδηγίες από αλλού) κατάφερα να ενεργοποιήσω τα softkeys του android! Νομίζω οτι το πρόβλημα μου λύθηκε, μένει μόνο να κάνω customize στo navigation bar και στα icons γιατι ειναι ψιλοτεράστια... Αν ύπαρχει ενδιαφέρον μπορώ να ετοιμάσω και έναν οδηγό για όσους έχουν αντίστοιχο πρόβλημα με εμένα ή δεν θέλουν να χρησιμ…
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, ακριβώς αυτό τον οδηγό έχω ακολουθήσει, το έχω κάνει πολλές φορές και δεν γίνεται τίποτα. Μετά την πρώτη developer τα capacitive έχουν απενεργοποιηθεί - δεν λειτουργούν. Έχεις να προτείνει κάτι αλλο; Πως εξηγείς επίσης ότι στις developer από την 5.11.19 και μετά δεν λειτουργεί ούτε η εφαρμογή "Simple button"; Δεν ξέρω, συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα...
-
Καλημερα, Εχω το εξης προβλημα, για καποιο λογο μετα απο το πρωτο φλασαρισμα σε developer rom δεν λειτουργουν τα capacitive buttons στο mi note pro. Παρολα αυτα το προσπερνουσα μεχρι τωρα και εβαζα GTV developer roms ακολουθωντας τον οδηγο με το MiFlash και εγκαθιστουσα το "Simple Control" για τα κουμπια. Μεχρι την 5.11.19 εκανα μια χαρα την δουλεια μου. Απο εκει και περα για οποιαδηποτε νεωτερη εκδοση για καποιο ανεξηγητο λογο δεν λειτουργει το "Simple Control", βασικο για μενα που δεν εχω capa…