Διαφήμιση

Ειδοποιήσεις εφαρμογών

• Ειδοποιήσεις εφαρμογών

Καλησπέρα,
      Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει στο Mi Note Pro Μου. Εϊναι με την έκδοση GTV 5.12.6 Developer. Παρατηρώ ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις σε αρκετές εφαρμογές όπως είναι το Viber, Whatsapp και διάφορες άλλες. Θα χρειαστέι να τις ανοίξω για να λάβω τις ειδοποιήσεις αλλιώς δεν τις δέχομαι. Εναλλακτικά μπορώ να τις βάλω να μην κλείνουν αλλά κάτι τέτοιο δεν με βολεύει γιατί θεωρώ λίγο άβολο αν μαζευτούν πολλές εφαρμογές. ΑΠλά κάτι παρόμοιο σε AOSP ANdroid δεν το είχα ποτέ.
      Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω;
      Ευχαριστώ
    • Ο/H itslord έγραψε:

Καλησπέρα,
      Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει στο Mi Note Pro Μου. Εϊναι με την έκδοση GTV 5.12.6 Developer. Παρατηρώ ότι δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις σε αρκετές εφαρμογές όπως είναι το Viber, Whatsapp και διάφορες άλλες. Θα χρειαστέι να τις ανοίξω για να λάβω τις ειδοποιήσεις αλλιώς δεν τις δέχομαι. Εναλλακτικά μπορώ να τις βάλω να μην κλείνουν αλλά κάτι τέτοιο δεν με βολεύει γιατί θεωρώ λίγο άβολο αν μαζευτούν πολλές εφαρμογές. ΑΠλά κάτι παρόμοιο σε AOSP ANdroid δεν το είχα ποτέ.
      Ευχαριστώ
      Πρόσθεσέ τες στο auto start... Εκεί είναι "Stand by", χωρίς όμως να σου δεσμεύουν τη μνήμη που χρειάζονται όταν είναι ανοιχτές...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Καλησπέρα,
      Ευχαριστώ
      Πρόσθεσέ τες στο auto start... Εκεί είναι "Stand by", χωρίς όμως να σου δεσμεύουν τη μνήμη που χρειάζονται όταν είναι ανοιχτές...
      Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H itslord έγραψε:

Κέντρο Ελέγχου-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη-->ανοίγεις το διακόπτη σε ότι θέλεις να τρέχει αυτόματα στο background και να σε ενημερώνει live...:-)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Κέντρο Ελέγχου-->Δικαιώματα-->Αυτόματη Έναρξη-->ανοίγεις το διακόπτη σε ότι θέλεις να τρέχει αυτόματα στο background και να σε ενημερώνει live...:-)
      Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Όντως το έκανα αυτό που λες και ήταν ήδη ενεργές οι εφαρμογές και παρουσίαζαν αυτό που αναφέρω παραπάνω.. .:(
      Μήπως η MIUI τα μπλοκάρει;
    • Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Όντως το έκανα αυτό που λες και ήταν ήδη ενεργές οι εφαρμογές και παρουσίαζαν αυτό που αναφέρω παραπάνω.. .:(Μήπως η MIUI τα μπλοκάρει;
      Μπορεί να είναι bug της συγκεκριμένης έκδοσης ρομ που φοράς.. .Όσο είχα το Pro δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... (θα το ξαναέχω σύντομα, για άμεση σύγκριση). Τα παιδιά που το έχουν τώρα, μπορούν να επιβεβαιώσουν ή όχι το πρόβλημα... Κάνε υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα βγει η νεα ρομ, μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα, αν όντως είναι bug...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H itslord έγραψε:

Κατάλαβα,
      Η αλήθεια είναι ότι είμαι με το άγχος χαχαχα
      εσύ ποια ρομ προτείνεις;
      Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!
      Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτενόμενα, "πειραχτήρι" και "περιπετειώδεις" χρήστης, μια Developer είναι ότι πρέπει για σένα.
      Αν το κινητό το χρειάζεσαι αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση και δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη συσκευή εάν πάθει κάτι, εάν επίσης δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρουν συχνές αναβαθμίσεις, αλλά σου αρκούν αυτά που σου προσφέρει η συσκευή χωρίς καμμιά διάθεση για "πειράματα", τότε μια Stable rom είναι "μονόδρομος" για σένα! :D
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Κατάλαβα,
      εσύ ποια ρομ προτείνεις;
      Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτενόμενα, "πειραχτήρι" και "περιπετειώδεις" χρήστης, μια Developer είναι ότι πρέπει για σένα.
      Αν το κινητό το χρειάζεσαι αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση και δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη συσκευή εάν πάθει κάτι, εάν επίσης δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρουν συχνές αναβαθμίσεις, αλλά σου αρκούν αυτά που σου προσφέρει η συσκευή χωρίς καμμιά διάθεση για "πειράματα", τότε μια Stable rom είναι "μονόδρομος" για σένα! :D
      Κατάλαβα τι εννοείς. Προτιμώ να πω την αλήεια την developer, απλά το ρώτησα βάση των παραπάνω που έχω θέμα ποια λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι τώρα τουλάχιστον.
      ΕΠίσης, κρίμα δεν έχω βρει πουθενά aosp rom για το mi note pro
    • Αυτο το προβλημα με τις ειδοποιησεις το παρουσιαζει και εμενα, απο την 5.11.12 και μετα. Αλλες παιζει αλλες δεν παιζει. Π.χ. τα push των mail δουλευουν, το viber μια χαρα, το skype παλι δεν στελνει ειδοποιησεις.
      Ειναι της ROM, δεν εχω δοκιμασει ομως με την τελευταια, θα βαλω την 5.12.6 και θα επανελθω το βραδυ.
    • Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Κατάλαβα,
      εσύ ποια ρομ προτείνεις;
      Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτενόμενα, "πειραχτήρι" και "περιπετειώδεις" χρήστης, μια Developer είναι ότι πρέπει για σένα.Αν το κινητό το χρειάζεσαι αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση και δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη συσκευή εάν πάθει κάτι, εάν επίσης δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρουν συχνές αναβαθμίσεις, αλλά σου αρκούν αυτά που σου προσφέρει η συσκευή χωρίς καμμιά διάθεση για "πειράματα", τότε μια Stable rom είναι "μονόδρομος" για σένα! :D
      Κατάλαβα τι εννοείς. Προτιμώ να πω την αλήεια την developer, απλά το ρώτησα βάση των παραπάνω που έχω θέμα ποια λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι τώρα τουλάχιστον.ΕΠίσης, κρίμα δεν έχω βρει πουθενά aosp rom για το mi note pro
      Με όλο το σεβασμό προς εσένα και την AOSP ROM, θεωρώ "ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" οτιδήποτε άλλο εκτός απο την χρησιμοποίηση της MIUI, στη ναυαρχίδα της Xiaomi...
      (Οκαυ... μπορείς να με πεις και δογματικό, αλλά έτσι πιστεύω... sorry!) :D :P :)
      Y.Γ. Το Mi Note Pro το χρησιμοποίησα για περίπου 5 μήνες... και ήταν ότι καλύτερο και ταχύτερο έχει περάσει απο τα χέρια μου ..EVER!!! (και έχουν περάσει πάμπολες συσκευές...). Το πούλησα, αλλά δεν ...άντεξα και το ξαναπαρήγγειλα! :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H itslord έγραψε:

Κατάλαβα,
      εσύ ποια ρομ προτείνεις;
      Εγω είμαι fan της Developer, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως! Η επιλογή της ρομ είναι καθαρά θέμα προσωπικό, που αφορά τα γούστα του χρήστη και το είδος του χειρισμού που κάνει στη συσκευή του... Θα ήμουν πολύ ανεύθυνος να σου πω, "βάλε αυτή!" χωρίς να γνωρίζω τις ανάγκες σου!Πιό απλά... Αν είσαι "περίεργος" για τα τεκτενόμενα, "πειραχτήρι" και "περιπετειώδεις" χρήστης, μια Developer είναι ότι πρέπει για σένα.Αν το κινητό το χρειάζεσαι αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση και δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με άλλη συσκευή εάν πάθει κάτι, εάν επίσης δεν θέλεις ή δεν σε ενδιαφέρουν συχνές αναβαθμίσεις, αλλά σου αρκούν αυτά που σου προσφέρει η συσκευή χωρίς καμμιά διάθεση για "πειράματα", τότε μια Stable rom είναι "μονόδρομος" για σένα! :D
      Κατάλαβα τι εννοείς. Προτιμώ να πω την αλήεια την developer, απλά το ρώτησα βάση των παραπάνω που έχω θέμα ποια λειτουργεί απροβλημάτιστα μέχρι τώρα τουλάχιστον.ΕΠίσης, κρίμα δεν έχω βρει πουθενά aosp rom για το mi note pro
      Με όλο το σεβασμό προς εσένα και την AOSP ROM, θεωρώ "ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ" οτιδήποτε άλλο εκτός απο την χρησιμοποίηση της MIUI, στη ναυαρχίδα της Xiaomi...(Οκαυ... μπορείς να με πεις και δογματικό, αλλά έτσι πιστεύω... sorry!) :D :P :)
      Y.Γ. Το Mi Note Pro το χρησιμοποίησα για περίπου 5 μήνες... και ήταν ότι καλύτερο και ταχύτερο έχει περάσει απο τα χέρια μου ..EVER!!! (και έχουν περάσει πάμπολες συσκευές...). Το πούλησα, αλλά δεν ...άντεξα και το ξαναπαρήγγειλα! :lol:
      Κοίτα είναι ΑΨΟΓΗ συμφωνώ απόλυτα, απλά θεωρ'ω την ΑΟΣΠ πιο ελαφριά και με διαφορετική εμπειρία χρήσης.