Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 88.
-
Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από VagVag: “αδερφια τελος το νοτε 4χ!Σημερα πηρα το mi5s plus αρκετα αρκετα κακυερο φυσικα!Πιο ερωτευσημο! Θελω να μου πει καποιος που εχει το ιδιο...φοραω την xtrv να βαλω την αρωμα?περα το το εινια ιδιες ρομ εχουν καμια δοαφορα στη διαρκεια της μπαταριας?? Ευχαρστω!!! ” Φαντάζομαι εννοείς ότι φοράς developer xtrv και θες να βάλεις την ARΩMA που είναι οι ίδιες rom ουσιαστικά (xtrv dev + το ARΩMA script). Το μεγαλείο της ARΩMA είναι ότι μπορείς να τη προσαρμόσεις σ…
-
αδερφια τελος το νοτε 4χ!Σημερα πηρα το mi5s plus αρκετα αρκετα κακυερο φυσικα!Πιο ερωτευσημο! Θελω να μου πει καποιος που εχει το ιδιο...φοραω την xtrv να βαλω την αρωμα?περα το το εινια ιδιες ρομ εχουν καμια δοαφορα στη διαρκεια της μπαταριας?? Ευχαρστω!!!
-
καλησπερα παερα!Η μπαταρια στο mido ειναι λιγο χαλια οπως κα ιστην προηγουενη η ειναι η ιδεα μου?!...
-
η διαρκεια της μπαταριας εινια λιγο χαλια οπως στην προηγουμενη η μου φαινεται?
-
Παράθεση από georgezaf: “ερωτηση: Απο xiaomi.eu dev σε aroma θελει factory reset? ” οχι απλα κανε κανα wipe cache/dalvik μετα την εγκατασταση.
-
παιδια καλησπερα...στην επομνη ρομ θα χουμε καμια βελτιωση στη μπαταρια η να περασω καμια παλιοτερη ρομ??
-
Παράθεση από Giannisagal: “Επιστροφή στην προηγούμενη......θέμα υπερβολικής κατανάλωσης μπαταρίας... ” Οντος κατι δεν παει καλα με την μπαταρια σε αυτη την εκδοση....καταναλωνει αρκετη μπαταρια οταν ειναι σε κατασταση αναμονης. Το κακο ειναι οτι οι μαστορες κλεισανε λογο γιορτων στην κινα.Βγαλτε μια καλη ρο μκαι μετα κλειστε!!! ααχαχα
-
Παιδια σε mido (redmi note 4x) κανενα προβλημα ολα ρολοι και η μπαταρια κομπλε. Γνωριζω πως οσοι την εχουν περασει το εχουν καταλαβει απλα θελω να το γραψω και γι αυτους που θελουν να φλασαρουν και ειναι επιφυλακτικοι. Περα περα περα απ ολα αυτα....και για οσους δεν το γνωριζουν το νοτε 4χ το στεπτεμβρη βγηκε 4ο κινηλεφωνο σε πωλησεις στον κοσμο και με ανοδικες τασεις φυσικα. Αυτα απο μενα... @MIUI_ART ειχες δικιο...ακομα δεν βρηκα χρονο να παω ουτε για καφε μετα τη γεννα. Φυσικα θα επανελθω δυν…
-
Παράθεση από ktsak: “Επιβεβαιωνω οτι με την αλλαγη του value απο 1 σε 0 στο build.prop δεν διορθωνεται η καμερα, η δε Gcamera ....κρασαρει .... Αρα 0 στο πηλικο !!!!! Θα ζησουμε χωρις selfie μεχρι την αλλη Παρασκευη που θα δοθει Rom ... ” δε νομιζω να εχει την αλλη παρασκευη.Στις 9 οκτομβριου θα βγει η επομενη. Εχουν γιορτες οι τσαινα αφεντες!
-
Παράθεση από Solon: “Παράθεση από bas13bou: “Σε xiaomi redmi note 4x mido δεν λειτουργεί η αριθμομηχανή. ” το ίδιο και εδώ ” και σε μενα... και στην EU υπαρχει το ιδιο προβλημα. Υπομονη 2-3 βδομαδες..
-
Παράθεση από giorgospap: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgospap: “Καλησπέρα παιδιά, μόλις έβαλα την XTRV 7.9.7 σε Redmi 2 TD έκανα wipe dalvik cache & cache περάστηκε μια χαρά αλλά όταν άνοιξα το κινητό είναι όπως ήταν δηλαδή υπήρχαν όλες οι εφαρμογές που είχα οι φωτογραφίες κτλπ αλλά με MIUI 9....έκανα τίποτα λάθος ή όλα εντάξει; Ευχαριστώ. ” Εφόσον δεν έκανες Factory Reset ή Format Data, όλα παραμένουν όπως ήταν και πριν και αλλάζει μόνο το λειτουργικό (MIUI 9 ). Σωστά είναι όλα μην …
-
Παράθεση από Giannisagal: “Καλησπέρα σας. ερώτηση....έχω την αρωμα και θελω να μου πείτε ωρε παίδες αν περάσω την xtrv θέλει factory reset και αντίστροφα αν έχω την xtrv και θελω την αρωμα;;;;; ” Καλησπερα μπρο μου...αν δεν κανει reset και περασεις την xtrv απο πανω μονο με wipe cache/dalvik θα περαστει κανονηκα χωρεις να φυγουνι εφαρμογες που περασες απ την αρωμα, Η ιδια ρομ ειναι...μονο wipe cache κανε.
-
Παράθεση από stakhs: “Καλησπέρα Σε mido, εως την 7.8.31 ειχα απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Απο την 7.9.7 η αλήθεια είναι ότι η κατανάλωση της μπαταρίας έχει ανέβει αισθητά. Τα +, το κινητό ανταποκρίνεται αρκετά γρηγορότερα σε σχεση με πριν. Μπράβο στην ομάδα. ” δοκιμασε και την 7.9.8 Εχω το ιδιο κινητο κι με την 9.8 εχω καλυτερη διαρκεια μπαταρις αππ την .31
-
Παράθεση από Ilmarios: “ Με έσωσες σου λέω... Όλα τέλεια... Σε ευχαριστώ κ πάλι!!! Θα το έχω στα υπόψιν μου από εδώ κ πέρα το reboot στο recovery!!! ” να σε καλα αδερφε!!Αυριο μεθαυριο θα βοηθησεις κι εσυ καποιον αλλο με το ιδιο προβλημα !!!
-
Παράθεση από Bill Pan: “Κάνω καθαρισμό cache που με ρωτάει; ” ναι κανε. dalvik cache kai cache.Μετα απο καθαρη εγκατασταση δεν χρειαζεται,αλλα σε καθε update που θα κανεις (πλεον στη μιυι 9) μετα απο καθε εγκατασταση δεν χρειαζεσαι full wipe reset klp περνας τη ρομπανω απ την αλλη και απλα στο τελος καανεις wipe cache/dalvik. Factory reset κανουμε μονο αν η ρομ εχει καποια bugs που οι αλλοι χρηστες δεν εχουν.
-
Παράθεση από Bill Pan: “Πηγα να κάνω wipe και κάτι μου πεις failed mount system. Βάζω τη Ρομ για να δω και κάνω install ” Παράθεση από Bill Pan: “Λοιπον. Έκανα install. Κάτω κάτω μου γράφει με πορτοκάλι. Finished all the jobs και από κάτω με άσπρα γράφει Ok Script succeeded: result was [ok] Είμαι καλά μέχρι εδώ; ” προχωρα κι ας βγαζει το failed.. ναι κομπλε εισαι!!
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα !!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install? Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας... ” εστρωσε μετα απ απου σου πα?εκει που λεει ινσταλλ αππ κλπ ξετικαρησετα και πατα dont install.Ολα καλα...θ αγιασεις!!! ” Ναι ναι έστρωσε ευτυχώς... οπώτε ξετσεκάρω…
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά αν σας πω την αληθεια οτι πραγματικά μου έφτασε το σ.... στην κάλτσα !!! Οκ μπήκε κ μπήκε κ rom και τώρα ρωτάει 1)Prompt to install TWRP app if not installed 2)Install as a System App... Τι κάνω?? Do not install? Σας ευχαριστώ κ τους δύο για τον χρόνο σας... ” εστρωσε μετα απ απου σου πα? εκει που λεει ινσταλλ αππ κλπ ξετικαρησετα και πατα dont install. Ολα καλα...θ αγιασεις!!!
-
Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από Ilmarios: “Παράθεση από VagVag: “Παράθεση από Ilmarios: “Παιδιά SOS μόλις έκανα factory reset εσβησα Dalvik, cache, data, internal storage, system κ εβαλα απο otg με το φλασακι να κάνω install την rom κ μου έβγαλε error 7!!! Τι κάνω SOS.... ” (Hidden Content)Καλησπερα φιλε.Κανε reboot to recovery και ξαναφλασαρε.Αν εχεις παλι το ιδιο θεμα φλασαρε παλι το τελευταιο recovery. ” Συγνώμη φίλε μου αλλα σε έχασα... δεν έχω κρατήσει backup μέσω του twrp αν αυτό εννο…