Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
καλησπερα σε mi max 3/32 δεν μου δουλευει η βιντεοκληση στο mesenger,ξεκιναει να την κανει ανοιγει η καμερα μου χτυπαει μια φορα στον συνομιλητη και κλεινει,το ιδιο γινεται και οταν με καλουν,υπαρχει καμμια λυση?
-
η λυση ειναι εδω xda
-
μολις την περασα αλλα η πιο βασικη μου εφαρμογη κρασαρει,ειναι η εφαρμογη για το samsung gear s3 frontier η οποια κρασαρει μολις παει να βρει το ρολοι,καμμια ιδεα εχουμε?το κινητο ειναι mi max
-
να ευχαριστησω πολυ τον φιλο George Kaggelaris που με βοηθησε και τελικα το λυσαμε το θεμα κανοντας εγκατασταση αυτο support.microsoft.com/el-gr/he…0-version-1703-april-2017 και ενω εγω ειχα βαλει αγγλικη και πιο παλια εκδοση και δεν μου δουλεψε,οποιος το δοκιμασει οπωσδηποτε επανεκινηση,γιωργο 1000 ευχαριστω!!!
-
καλησπερα εχω το mi max με την xtrv 7.4.6,upadate θα κανει μονο του στην επομενη εκδοση η θα πρεπει να την φλασαρω εγω μεσω recovery?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαπαιδια πηγαν ολα καλα το κινητο πεταει σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και την υπομονη σας!!! =============== Απρ 8th 2017, 5:36pm =============== μαλλον το ματιασα,λοιπον εχουμε και λεμε παω να κατεβασω απο το playstore και μενει στην αναμονη για wifi,το κινητο εχει κανονικα ιντερνετ στις αλλες εφαρμογες,εκανα και μια εκκαθαριση δεδομενων μηπως φτιαξει αλλα τπτ,καμμια ιδεα εχουμε?
-
Μήνυμαωπςςς τωρα το ειδα οτι αφορα μονο το mi5,οποτε προχωραω κατευθειαν στο φλασαρισμα της ρομ?
-
Μήνυμαexv to mi max και παω να φλασαρω το recovery που εχει εδω [XTRV-7.4.6] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 7/4 21:51) για να προχωρησω στο φλασαρισμα της ρομ βαση των οδηγιων του παραπανω λινκ
-
Μήνυμαπαμε παλι με νεο προβλημα,προσπαθω να φλασαρω το twrp που απαιτει η ρομ μεσα απο το υπαρχων twrp 3.0.2-2 αλλα μου βγαζει updater process ended with error :7 error installing zip file '/sdcard/gemini_new_recover.zip
-
Μήνυμαενα λινκ?η λυση πρεπει να ηταν ενας συνδιασμος,πρωτα εκανα απο παντου αποσυνδεση,μετα αλλαξα τον τυπο του κινητου στο προφιλ μου μαζι και με αλλα στοιχεια,πολλες επανεκινησεις,συνδεση ταυτοχρονα στο σιτε,στο mi unlock tool και στο κινητο με ακριβως τα ιδια στοιχια,γιατι προφανως δεν μπορεις να συνδεθεις απο το κινητο σου με το email σου και απο pc με τον αριθμο του κινητου σου σαν username,τι απο ολα εφταιξε δενξερω,παντως μετα απο χιλιαδες φλασαρισματα πρωτη φορα το παθαινω αυτο