Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.

• λοιπον με τα πολλα καταφερα να τον ξεκλειδωσω,εβαλα το twrp αλλα δεν ξερω πως και γιατι μου εσβησε την rom και κολαει στην αρχικη οθονη ,οποτε ειμαι σε αναζητη ρομ,ποια ειναι η τελευταια ελληνικη που εχει βγει,γιατι οσο και να εψαξα οι τελευταιες ειναι απο το 2016,μπορει καποιος να με βοηθησει?

• λοιπον το ξεπερασαμε το 10002 και παω να κανω την διαδικασια απο την αρχη και παλι στο 99% με σταματαει και βγαζει αυτο ,με εχουν πιασει τα νευρα μου

• το εκανα και αυτο αλλα μου φαινεται οτι η xiaomi @@@@@@ =============== Απρ 8th 2017, 2:56pm =============== λοιπον νομιζω οτι βρηκα το προβλημα,μπηκα στο προφιλ μου στο σιτε en.miui.com και στις συσκευες μου αντι να εχει το ΜΙ ΜΑΧ εχει το ΜΙ ΜΙΧ και ενω στην λιστα εχει ολα τα κινητα της δεν εχει το MAX μου φαινεται θα τρελαθουμε εντελως

• μπηκα και απο 4g και απο αλλο λαπτοπ και απο αλλο ρουτερ και μου βγαζει το ιδιο μυνημα προφανως δεν εχουν μπλοκαρει την ip αλλα τον λογαριασμο μου,υπαρχει αραγε λυση για αυτο?

• παταω εκει που λεει add account and device και μου βγαζει επιτυχια,πρεπει να κανω κατι αλλο?

• οχι δεν εχω στατικη ip

• ναι εννοειται αφου εχω ενεργοποιησει και το oem unlocking

• ναι εκανα συνεχιζει να μου βγαζει το ιδιο error 10002

• ναι το εχω βαλει κανονικα.αυτο το error στο mi unlock couldn't get info 10002 the same ip request too often ξεπερνιεται?

• το εχω επιλεξει αλλα τπτ και παλι

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@paolo21r δες αν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές υπάρχει αυτή η επιλογή. Αν δεν υπάρχει ίσως θα πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπε πριν ο @makis1024 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποια επιλογη?επισης το unlock tool μου λεει couldn't get info 10002 the same ip request too often

• Παράθεση από zisistil: “Ναι. ” δεν σε καταλαβαινω,εψαξα στο youtube αλλα δεν εχω βρει λυση,καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη,ωραια κατεβαζω τωρα την ρομ που μου δωσατε το ιεμα ειναι οτι το unlock tool μου λεει πως εχω χρησιμοποιηση πολλες φορες την ip και δεν με αφηνει να μπω

• Παράθεση από zisistil: “Κανέναν Ινδό είδες στο youtube αν έχει λύση στο πρόβλημα σου; Αλλιώς έχουμε τον Αντι-Ινδό εδώ μέσα ή @geoanto555 ή @George Kaggelaris. ” εγω?

• παιδια μια βοηθεια εχωτο mi max με την την miui 8.2.3.0(mbcmidl) εχω λαβει sms απο την xiaomi και ενω προσπαθουσα με το unlock tool στο 99% μου εβγαζε οτι επρεπε να παω στο developer option και στο mi unlock status να συνδεσω τον λογαριασμο με την συσκευη,μου εβγαζε επιτυχια αλλα εξακολουθουσε να πηγαινει μεχρι το 99% και να μου βγαζει το ιδιο μυνημα,μετα απο πολλες προσπαθειες μου βγαζει οτι εχω συνδεθει πολλες φορες και οτι δεν γινεται να μπω τωρα (error 10002) καμμια βοηθεια?

• προβλημα με ηχειο

paolo21r - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

οχι σιγουρα δεν ειχε ανοιχτει,ειχε τα αυτκολητα ασφαλειας πανω στιε βιδες συν του οτι δεν ελειπε καμμια βιδα,ειναι αυτο που λεμε το 1% που μπορει να τυχει σε ενα εργοστασιο απλα με καποιο τροπο στην κατασκευη του κινητου επεσε μια βιδα στο εσωτερικο του κινητου,το κιν το πηρα απο αλλο φορουμ αλλα σφραγισμενο

• προβλημα με ηχειο

Μήνυμα

λοιπον παιδια το πρόβλημα το λυθηκε,ειναι ότι ποιο κουφο μου εχει τυχει,οπως εβγαλα το καπακι και την μπαταρια και κοιταγα το ηχειο παρατηρησα ότι δεν εκλεινε καλα ο το μεσαιο καπακι με το κυριο καπακι και οσο και να το πιεζα αυτό ανοιγε,οποτε καταλαβα ότι δεν εκανε καλη επαφη το ηχειο,πηρα αποφαση να το ανοιξω και τι λετε ότι βρηκα αναμεσα τους?????μια βιδα,ναι ρε ****το μια βιδα ,ενώ δεν ελειπε καμμια από πουθενα βρεθηκε εκει μεσα μια βιδα το λεω και δεν το πιστευω.....την εβγαλα το βιδωσα και…

• προβλημα με ηχειο

Μήνυμα

παιδια καλησπερα,σημερα πηρα το redmi note 2 αλλα δεν δουλευει το ηχειο,περασα την 7.0.6.0 με καθαρη εγκατασταση αλλα δυνχειζει να μην δουλευει εχετε καμμια ιδεα που θα μπορουσε να βοηθησει?