Παιδιά τον καταλαβαίνω τον maniataro. Κι εγώ κάπως έτσι ήμουν πριν μερικούς μήνες που προσπάθησα αναγκαστικά (κόλλαγε το κινητό λόγω fake rom και μου πέταγε συνέχεια διαφημίσεις κτλ) να φλασάρω ελληνική rom. Τότε δεν ήξερα καν τι είναι η rom σε ένα κινητό πόσο μάλλον τι εστί recovery, adb, fastboot και όλες αυτές οι ορολογίες εδώ μέσα. Οπότε όσες φορές και να διαβάσεις ένα οδηγό δε βοηθάει και πολύ, αν και γενικά οι οδηγίες είναι super αναλυτικές. Επίσης σκεφτείτε ότι πολλές φορές αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τον οδηγό οι περισσότεροι θολώνουν, αγχώνονται νομίζοντας ότι έκαναν κάτι λάθος και χάλασαν το κινητό και έτσι ανεβαίνει και η δυσκολία να συνεχίσουν τα βήματα του οδηγού (μου είχε τύχει στο πρώτο φλασάρισμα να δίνω την εντολή fastboot boot recovery.img και να μη μπαίνει για κάποιο λόγο στο twrp. Νόμιζα ότι τα έχω κάνει όλα λάθος και έκανα ξανά και ξανά τα βήματα από την αρχή. Που να ξέρω ότι με αυτή την εντολή βάζω το κινητό στο recovery και ότι μπορώ να το κάνω αυτό και χειροκίνητα παραβλέποντας αυτή την εντολή...
) . Επιπλέον, πολλοί είναι βασικοί χρήστες υπολογιστών οπότε όταν ακούν για ψηφιακές υπογραφές κτλ
Anyway, παρένθεση ήταν αυτή για το maniataro να μη νομίζει ότι είναι ο μόνος που τα έχει - είχε βρει σκούρα στην αρχή
Γενικά όλοι σε αυτό το forum είναι πολύ υπομονετικοί και βοηθούν και με το παραπάνω

Anyway, παρένθεση ήταν αυτή για το maniataro να μη νομίζει ότι είναι ο μόνος που τα έχει - είχε βρει σκούρα στην αρχή

Winners find a way, losers find an excuse