Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

dimitris_kak - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

καλημερα σε όλη την Ελλάδα.. Να πω κι ένα ευχαριστώ στον Χρήστο @derveni που από την πρώτη στιγμή θέλησε να βοηθησει στο πρόβλημα μου, ακόμα κι αν δε χρειάστηκε τελικά.

Μήνυμα

οπως το κατάλαβα εγω, είχε μπει σε ένα bootloop και δεν φόρτωνε το λογισμικό. Αλλά ο Θάνος θα τα πει καλύτερα από μένα.

Μήνυμα

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον @thanos485 που μέσα σε ένα βράδυ έκανε το θαύμα του και αποκατέστησε τη βλάβη στο τηλέφωνο μου. Και πάλι ευχαριστώ Θάνο..

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, υπολογίστε μια καρέκλα και για μένα για την Κυριακή γιατί το τηλέφωνο μου έσβησε ξαφνικά και έκτοτε (αν το αντιλαμβάνομαι σωστά) έχει μπει σε κατάσταση bootload loop και δεν ανοίγει. Οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας.. η συσκευη περιμένει. . . ΥΓ: έχει κλειδωμένο το bootloader

• Κι αυτό όμως ειναι πολύ ωραίο Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Redmi note 3 bluetooth + car audio issue

dimitris_kak - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “ Κάνε αναζήτηση από το κινητό προς το αυτοκίνητο! ” Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις σύζευξη, επιλέγοντας το bluetooth του αυτοκινήτου μέσω του κινητού. Κρίμα πάντως γιατί έχουν εξαντληθεί οι επιλογές και αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Μήνυμα

οχι, σύμφωνα με το manual του αυτοκινήτου υπάρχει μόνο ένας default κωδικός ο οποίος δεν αλλάζει, αναγράφεται στο έντυπο και πρέπει να τον πληκτρολογήσεις στο κινητό για να γίνει η σύζευξη. Το ζήτημα είναι όμως ότι το κινητό ΔΕΝ μου δινει δυνατότητα να πληκτρολογήσω οποιοδήποτε ΡΙΝ. Αυτό το κάνει μόνο στο bluetooth του αυτοκινήτου. Οπότε χρειάστηκε να στείλω αρχεία μέσω bluetooth σε άλλο κινητό, έκανε κανονικά σύζευξη χωρίς προβλήματα αφήνοντας με να πληκτρολογήσω τον κωδικό σύζευξης.

Μήνυμα

φιλε μου το πρόβλημα είναι πως το κινητό δε μου δίνει τη δυνατότητα να βάλω τον κωδικό. Μόλις επιλεξω το bluetooth του αυτοκινήτου, μου λέει αμέσως ότι το pin είναι λάθος ή ότι πρέπει να το βάλω, χωρίς ομωςνα μου δίνει την επιλογή να το βάλω

• μακαρι... coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213

Μήνυμα

οπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει, ή συσκευή του αυτοκινήτου είναι ενσωματωμένη στο σύστημα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο είναι ένα ford mondeo μοντέλο 2008 και στο κινητό εμφανίζεται ως ford audio (080d).

• καλη επιτυχία και λίγο περισσότερη τύχη σε μενα...

Μήνυμα

το ζήτημα είναι πως δεν έχω καμία εγκατεστημένη συσκευή στο κινητό και η εξωτερική συσκευή είναι bluetooth αυτοκινήτου το οποίο δε μπορεί να κάνει επανεκκίνηση. Είναι μόνιμα αναμμένο και απλά περιμένει να κάνεις pair όταν θελήσεις

Μήνυμα

Να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με το bluetooth στο note 3 μου. Μου βρίσκει το Ford Audio bluetooth σύστημα που έχει το αυτοκίνητο, αλλά μόλις το επιλέξω, μου λέει πως είναι λάθος ο κωδικός ή το ΡΙΝ χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή για να την επιλέξω και να βάλω το ΡΙΝ, το οποίο όντως χρειάζεται να το βάλεις για να συνδεθεί η συσκευή με το αυτοκίνητο. επισυνάπτω και δύο screenshots του τί βλέπω στη συσκευή μήπως και βοηθήσει.. ΥΓ: η συσκευή έχει εγκατεστημέ…