Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλημερα σε όλη την Ελλάδα.. Να πω κι ένα ευχαριστώ στον Χρήστο @derveni που από την πρώτη στιγμή θέλησε να βοηθησει στο πρόβλημα μου, ακόμα κι αν δε χρειάστηκε τελικά.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαοπως το κατάλαβα εγω, είχε μπει σε ένα bootloop και δεν φόρτωνε το λογισμικό. Αλλά ο Θάνος θα τα πει καλύτερα από μένα.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕνα μεγάλο ευχαριστώ στον @thanos485 που μέσα σε ένα βράδυ έκανε το θαύμα του και αποκατέστησε τη βλάβη στο τηλέφωνο μου. Και πάλι ευχαριστώ Θάνο..
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, υπολογίστε μια καρέκλα και για μένα για την Κυριακή γιατί το τηλέφωνο μου έσβησε ξαφνικά και έκτοτε (αν το αντιλαμβάνομαι σωστά) έχει μπει σε κατάσταση bootload loop και δεν ανοίγει. Οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας.. η συσκευη περιμένει. . . ΥΓ: έχει κλειδωμένο το bootloader
-
Κι αυτό όμως ειναι πολύ ωραίο Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black
-
οχι, σύμφωνα με το manual του αυτοκινήτου υπάρχει μόνο ένας default κωδικός ο οποίος δεν αλλάζει, αναγράφεται στο έντυπο και πρέπει να τον πληκτρολογήσεις στο κινητό για να γίνει η σύζευξη. Το ζήτημα είναι όμως ότι το κινητό ΔΕΝ μου δινει δυνατότητα να πληκτρολογήσω οποιοδήποτε ΡΙΝ. Αυτό το κάνει μόνο στο bluetooth του αυτοκινήτου. Οπότε χρειάστηκε να στείλω αρχεία μέσω bluetooth σε άλλο κινητό, έκανε κανονικά σύζευξη χωρίς προβλήματα αφήνοντας με να πληκτρολογήσω τον κωδικό σύζευξης.
-
μακαρι... coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213
-
καλη επιτυχία και λίγο περισσότερη τύχη σε μενα...
-
Να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας μιας και έχω ένα μικρό πρόβλημα με το bluetooth στο note 3 μου. Μου βρίσκει το Ford Audio bluetooth σύστημα που έχει το αυτοκίνητο, αλλά μόλις το επιλέξω, μου λέει πως είναι λάθος ο κωδικός ή το ΡΙΝ χωρίς όμως να μου δίνει κάποια επιλογή για να την επιλέξω και να βάλω το ΡΙΝ, το οποίο όντως χρειάζεται να το βάλεις για να συνδεθεί η συσκευή με το αυτοκίνητο. επισυνάπτω και δύο screenshots του τί βλέπω στη συσκευή μήπως και βοηθήσει.. ΥΓ: η συσκευή έχει εγκατεστημέ…