Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30480/
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Η global έχει ελληνικά κανονικά σωστά; είναι ο λόγος που αλλάζω rom καθώς και το ότι αυτή που τρέχω τώρα κάτι αρκετάνερά.... Δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις...χάνονται επαφές ακόμη και από το home screen.... Δε συγχρονίζει το Gmail και άλλες εφαρμογές.... Γενικά πολύ περίεργα πράγματα είχα τελευταία....
-
Παιδια καλησπέρα, εχω στο κινητο μου (redmi note 3 pro) την τελευταια κινεζικη stable αλλά θελω να περασω τη official global rom (λόγω της ελληνικης πλέον που εχουν) αλλά ούτε απο recovery μπορω --σαν zip file -- ούτε ομως απο miflash. Δεν ξερω τι φταει. Εχω κανει debugging κτλ και εγκατασταση στους drivers αλλα δεν μπορει μέσω miflash( κανω refresh και κατα τη διάρκει του βγαζει οτι δεν βρισκει καποιο αρχειο. .bat και τετοια...) Επισής μέσω recovery πάλι δεν γινεται γιατι ενώ κατεβαζω τη τελευτ…
-
Παιδια επειδη δεν φτιάχνει με τιποτα το τηλεφωνο το στελνω πισω στο banggood. Θα λαβω χρηματα πισω και θα δω τι θα κανω μετα. Μια ερώτηση πως μπορω να φέρω πισω την αρχικη recovery? Εχει μεσα το twrp και δεν θα ηθελα κανοντας αυτη ενα recovery boot σαν ελεγχο να δουν οτι προσπαθησα να φτιαξω τη συσκευη γιατι ειναι ικανοι να μουν πουνε πως φταει απο αυτο και μετα να τρέχω ασχημα! Εχει κανεις ιδεα? Γενικα θελω να το επαναφέρω ακριβώς οπως το αγορασα....
-
Βρε παιδια μια ερωτηση Τα εκανα ολα και οκ αλλα κατα το Installation στο τελος που του ειπα reboot now δεν ειδα καμια μπαρα να φορτιζει. Μπηκε παλι στην παλια εκδοση και δεν υποστηριζει και το wifi τωρα... Μηπως να επιλεξω στο wipe και το system μπας και ξεκολισουμε και φτιαξει και το wifi και η οθονη που δεν δουλευει? please HELP!!!!!!!!!!!
-
twrp? προγραμματακι που το κατεβ'αζω? πρεπει να ειναι σε fastboot για να γινει η διαδικασια?
-
Παιδια μια ερώτηση. Χθες εκανα unlock μεσω της xiaomi το τηλεφωνο. Σχετικα με την προσφατη εκδοση που αναρτησατε προσφατα τι πρεπει να κάνω απο εδω και περα? Βλεπω στην αναρτηση οτι αφορα τα εξης¨ - Ενσωματώθηκε το Super SU και δεν χρειάζεται πλέον ξεχωριστό Install. - Ενσωμάτωση TWRP Recovery 3.0.0 by Michael - Ενσωματώθηκε το SMS Mod by dNomikos - Προσθήκη του Dolby Atmos (Sound EQ & Effects) - Δεν χρειάζεται να κάνετε ξεχωριστό wipe cache & Dalvik cache αφού τα κάνει μόνο του το Scrip Αρα εγω…
-
Όχι δυστυχώς τίποτα. Γενικά το τηλ δεν κάνει για τίποτα. Κάνω recovery boot και δεν το βλέπει καλά καλά ούτε το pcsuite. Πότε ναι ποτέ όχι. Έχω δεύτερο xiaomi ακριβώς το ίδιο μοντέλο και το βλέπει κανονικότατα και χωρίς θέματα ούτε στις αναβαθμίσεις ούτε πουθενά. Εν τω μεταξύ μίλησα με bang good και δέχονται επιστροφή ή refund. Βέβαια refund για να αγοράσω πάλι από αυτούς ή τα λεφτά στο PayPal? Περιμένω αύριο απάντηση. Κρίμα όμως γιατί μπαίνεις σε διαδικασίες αποστολής με άγνωστους χρόνους παραλ…