Μια ερωτηση, η καινούργια MIUI8 GLOBAL ROM υποστηρίζει ελληνικά? Εχω την stable (CN) και σκέφτομαι να περάσω την official αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλή κίνηση...Android lolipop ειναι πάλι φαντάζομαι..
Μπορείς να την κατεβάσεις απο το en.miui.com/downloads .
Πρόσεξε να κατεβάσεις σωστή rom για τη συσκευή σου (Υπάρχει το Kenzo(china) και το Kate(international)).
Ναι εαν φοράς επίσημη rom, τότε απλά την φλασάρεις μέσα απο τον updater->choose update package
Εαν δε φοράς επίσημη θα χρειαστεί να περάσεις fastboot rom με το MiFlash
Ναι μετά θα κάνεις OTA updates. Εαν βάλεις Global DEV θα έχεις update κάθε παρασκευή, ενώ εαν βάλεις Global Stable τότε τα updates θα είναι κάθε 1-2 μήνες.
Όπως είπε και ο MIUI_ART η dev προς το παρόν υποστηρίζει ελληνικά ενώ η stable όχι. Και όταν λέμε "υποστηρίζει" εννοούμε να έχει εξελληνισμένο μενού. Καθώς το πληκτρολόγιο και στις 2 θα μπορεί να προστεθεί το ελληνικό με 2-3 κλικς.
Μπορείς να την κατεβάσεις απο το en.miui.com/downloads .
Πρόσεξε να κατεβάσεις σωστή rom για τη συσκευή σου (Υπάρχει το Kenzo(china) και το Kate(international)).
Ναι εαν φοράς επίσημη rom, τότε απλά την φλασάρεις μέσα απο τον updater->choose update package
Εαν δε φοράς επίσημη θα χρειαστεί να περάσεις fastboot rom με το MiFlash
Ναι μετά θα κάνεις OTA updates. Εαν βάλεις Global DEV θα έχεις update κάθε παρασκευή, ενώ εαν βάλεις Global Stable τότε τα updates θα είναι κάθε 1-2 μήνες.
Όπως είπε και ο MIUI_ART η dev προς το παρόν υποστηρίζει ελληνικά ενώ η stable όχι. Και όταν λέμε "υποστηρίζει" εννοούμε να έχει εξελληνισμένο μενού. Καθώς το πληκτρολόγιο και στις 2 θα μπορεί να προστεθεί το ελληνικό με 2-3 κλικς.
Καλησπέρα Λιάκο! Έχω το ίδιο ερώτημα με τον φίλο πιο πάνω. Μπορώ μέσω updater να βάλω official global ενώ βρίσκομαι σε official CN;;; Σε αυτό το thread κάποιοι είπαν ότι δε γίνεται. Εάν μπορώ πρέπει να κάνω wipe τα δεδομένα/dalvik ή όχι;
Εχω κι εγώ την Άγγλο κινεζική DEV 6.9.29/BETA και θα ήθελα να παω σε GLOBAL DEV αν γίνεται με τον updater του ΤΦ χωρίς όλα αυτά.. Boot... Loop... Soop.
Και φυσικά να έχει play store.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μπορείς να δοκιμάσεις!! Απλά πολλές φορές δεν περνάει global πάνω σε China rom. Οπότε εάν δε σου την περάσει, πρεπει να το κάνεις μέσω MiFlash. Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις κάτι χειροκίνητα όσον αφορά τα wipes. Και μέσω updater και μέσω MiFlash γινονται τα απαραίτητα wipes.
Ναι μπορείς να δοκιμάσεις!! Απλά πολλές φορές δεν περνάει global πάνω σε China rom. Οπότε εάν δε σου την περάσει, πρεπει να το κάνεις μέσω MiFlash. Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις κάτι χειροκίνητα όσον αφορά τα wipes. Και μέσω updater και μέσω MiFlash γινονται τα απαραίτητα wipes.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Δηλαδή αν δεν το κάνει θα παραμείνω ως έχω χωρίς να έχει γίνει τίποτε στην χειρότερη περίπτωση