Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Παράθεση από NKVD1934: “Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος εδώ και μερικές ημέρες του συγκεκριμένου TV Box για να αντικαταστήσω το Alfawise S92 που με υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το Android TV interface, προτιμώ το pure Android. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Τον Default launcher μπορούμε να το αλλάξουμε; Να βάλω π.χ. τον Nova Launcher; Τον Firefox μπορώ να τον εγκαταστήσω; Στο playstore δεν μπορώ να εντοπίσω τις άνωθεν εφαρμογές. Κατά τ' αλλά έβαλα ένα usb hub - et…
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από akis1: “Καλησπέρα, έχω κουμπώσει έναν wd passport πάνω στο mi box s. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά, όταν ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό, σαν να μην υπάρχει. Λύνεται αν ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω τον wd passport στο mi box s. Τι μπορεί να φταίει; EDIT Να συμπληρώσω ότι ο wd passport δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Επίσης, παρόλο που κλείνω απο το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για κάποιο μεγάλο διάστημα και …
-
Καλησπέρα, έχω κουμπώσει έναν wd passport πάνω στο mi box s. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά, όταν ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό, σαν να μην υπάρχει. Λύνεται αν ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω τον wd passport στο mi box s. Τι μπορεί να φταίει; EDIT Να συμπληρώσω ότι ο wd passport δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Επίσης, παρόλο που κλείνω απο το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για κάποιο μεγάλο διάστημα και μετά σβήνει. Άρα 1ον, όταν κλείνει το Mi bo…
-
USB to Ethernet adapter για mibox
akis1 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαλημέρα, ερώτηση, αν στο usb to ethernet HUB adapter βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος δεν παίρνει εξωτερικό ρεύμα, πχ κάποιον wd passport, τον αντέχει το hub ή πρέπει να πάρω hub που να έχει και δική του εξωτερική τροφοδοσία ρευματος;