Εγώ αλλά dns αλλά σε επίπεδο router. Όχι στο box
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕιδες καθόλου τις ρυθμίσεις; Λογικά θα βρεις την Google assistant.Ο/H Vangelis5 έγραψε:
Καλησπέρα ή πρώτη μου ερώτηση οπότε συγχωρήστε μου πιθανά λάθη.
Έχω ένα mi tv box s και κατά λάθος ενεργοποίησα τον Google Assistant με αποτέλεσμα να χαλάσουν μερικές λειτουργίες του control που τις είχα μάθει. Ξέρει κάποιος πως τον απενεργοποιώ?
Επίσης μόλις πατήσω to πλήκτρο Netflix ακούγεται μια φωνή που λέει Netflix ! Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε ενέργεια. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτή τη φωνητική ειδοποίηση?
Ευχαριστώ
Ειναι λογικό που μένει ανοιχτός ο δίσκος καθώς το TV box δεν κλείνει αλλά μπαίνει σε "sleep mode" και να πω την αλήθεια δεν θα το χαρακτήριζα και ακριβώς ως sleep mode. Επομένως είναι λογικό μετά να μην ανοίγει θα έλεγα. Θα σου πρότεινα να δεις αν το έχει κάνει κατάργηση και γι' αυτό δεν ανοίγει μετά από ώρα.Ο/H akis1 έγραψε:
Καλησπέρα, έχω κουμπώσει έναν wd passport πάνω στο mi box s. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά, όταν ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό, σαν να μην υπάρχει. Λύνεται αν ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω τον wd passport στο mi box s.
Τι μπορεί να φταίει;
EDIT
Να συμπληρώσω ότι ο wd passport δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.
Επίσης, παρόλο που κλείνω απο το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για κάποιο μεγάλο διάστημα και μετά σβήνει.
Άρα 1ον, όταν κλείνει το Mi box s συνεχίζει να δίνει ρεύμα στον wd passport, ΑΛΛΑ 2ον από τη στιγμή που θα κλείσει ο wd passport και ανοίξει το Mi box s δεν του δίνει ρεύμα για να ανοίξει.
Ο/H bagb88 έγραψε:
Ειναι λογικό που μένει ανοιχτός ο δίσκος καθώς το TV box δεν κλείνει αλλά μπαίνει σε "sleep mode" και να πω την αλήθεια δεν θα το χαρακτήριζα και ακριβώς ως sleep mode. Επομένως είναι λογικό μετά να μην ανοίγει θα έλεγα. Θα σου πρότεινα να δεις αν το έχει κάνει κατάργηση και γι' αυτό δεν ανοίγει μετά από ώρα.Ο/H akis1 έγραψε:
Καλησπέρα, έχω κουμπώσει έναν wd passport πάνω στο mi box s. Το πρόβλημα είναι ότι πολύ συχνά, όταν ανοίγω το mi box s, δεν διαβάζει τον σκληρό, σαν να μην υπάρχει. Λύνεται αν ξεκουμπώσω και ξανακουμπώσω τον wd passport στο mi box s.
Τι μπορεί να φταίει;
EDIT
Να συμπληρώσω ότι ο wd passport δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος.
Επίσης, παρόλο που κλείνω απο το χειριστήριο το mi box s, ο wd passport συνεχίζει να δουλεύει για κάποιο μεγάλο διάστημα και μετά σβήνει.
Άρα 1ον, όταν κλείνει το Mi box s συνεχίζει να δίνει ρεύμα στον wd passport, ΑΛΛΑ 2ον από τη στιγμή που θα κλείσει ο wd passport και ανοίξει το Mi box s δεν του δίνει ρεύμα για να ανοίξει.
Τέλος σκέψου μήπως το κάνεις από μόνο σου πριν το κλείσεις και να το βάζεις ξανά όταν το χρειάζεσαι.