Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 124.
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΜια χαρά εμφανίστηκε... Δηλαδή τώρα το έχουμε το τελευταίο update?? Τι άλλες αλλαγυ έχουν γίνει??
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
kpavlatos147 - - Mi Band
Μήνυμα24 ωρο είναι είναι στο κινητό αλλά δεν εμφανίζεται στο band....
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Βάλε το κινητό σε 12ωρη μορφή ώρας. ” Πως το κάνω αυτό???
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά σε κινέζικο mi band 3 κάνω τι τελευταίο update και δεν αλλάζει κάτι....Ούτε καν η ώρα που πρέπει να εμφανίζει το μμ/πμ. Μήπως το update είναι το ίδιο με V3??
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΤο bug με τη μπαταρία έχει φτιαχτεί?
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από michalis66: “Καλημέρα κατέβασα την τελευταία έκδοση την final. Όταν κάνω την εγκατάσταση πριν τελειώσει μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν εγινε η εγκατάσταση. Το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος το αρχειο; το δοκίμασα και σε άλλο κινητό και δεν μου κάνει την εγκατάσταση ούτε και σε αυτό. ” πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση πρώτα είναι σε zip μορφή...
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλημέρα. Το bug της μπαταρίας φτιάχτηκε???
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΤα εισερχόμενα μυνήματα δεν έρχονται... Κάποιος μήπως ξέρει κάτι???
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από vrwmiaris: “Με το 3.5.0.2 v2 θέλει πάλι resources και fw χειροκίνητα;Ή γίνονται όλα αυτόματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον θα αναγκαστείς να βάλεις την V3 από το δεύτερο μύνημα. 1 Παράθεση από Maronbil: “Μπράβο ρε παλικάρια, σε εμένα πέρασαν όλα αυτόματα με το mi fit v2. Ολα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. Ευχαριστούμε. ”
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΔηλαδή όταν θα φτάσει στο 16% θα αποσυνδέεται συνέχεια??? Το κάνει για εξοικονόμηση ενεργείας???
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΕαν κατάλαβα καλά άκυρος με το φορτιστή!!!! Καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε για να μην τη πατήσει κανένας φίλος..... Είναι πολύ που δεν τα τσεκαρουν αυτά τα πράγματα!!!!
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη φωρτηση του mi band 3. Μπορώ να το βάλω στον φορτιστή του mi 4c???? Συγνώμη εκ των προτέρων εάν είμαι off topic...!!!!
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές είστε οι καλύτεροι, μετά από την εγκατάσταση της V3 δουλεύουν όλα τέλεια!!!!!!
-
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Πέρασα το custom mi fit έκανε αυτόματα αναβάθμιση το firmware ολα καλά αλλά οι ημέρες δεν βγαίνουν κανονικά δηλαδή σήμερα Δευτέρα βγαίνει σαν ΠΗ. Ξέρει κανείς κάτι???
-
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΤο έχω κάνει αυτό....και δεν έχω καταφέρει τίποτα.... Μήπως φταίει η έκδοση του mi fit??? Παρεμπιπτόντως έχω την ελληνική 3.4.6
-
Mi Band 3 - Ελληνικός οδηγός εγκατάστασης του Ελληνικού Firmware με τη χρήση του Notify & Fitness for Mi Band - v1.5.0.2 - UPDATED-[23 Αυγούστου 2018]
kpavlatos147 - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα.Οταν κάνω εύρεση κινητού από το mi band το κινητό δεν βγάζει κανένα ήχο... Καμία ιδέα κάποιος????