Το bug με την μπαταρία που φτάνει στο 16% και χάνει συνέχεια την σύνδεση μέσω Bluetooth στην v4 θα είναι φτιαγμένο????
MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας
-
-
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Το bug με την μπαταρία που φτάνει στο 16% και χάνει συνέχεια την σύνδεση μέσω Bluetooth στην v4 θα είναι φτιαγμένο????
-
Κανε λιγο υπομονή και θα ενημερώσει ο αρμόδιος.
-
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
-
dromikos.....βρίσκομαι στα πατώματα πρωι - πρωι!! Έλεος...χαχα!
-
Παιδιά με τη μπαταρία μπορεί να απαντήσει κάποιος τι γίνεται με το γνωστό bug???
-
Όντως. Σε 24 ώρες έχασα 10%.
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Παιδιά με τη μπαταρία μπορεί να απαντήσει κάποιος τι γίνεται με το γνωστό bug??? -
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
Παιδιά με τη μπαταρία μπορεί να απαντήσει κάποιος τι γίνεται με το γνωστό bug???
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kpavlatos147 έγραψε:
-
Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείτε αλλά εμένα έχτες το μεσημέρι το έβαλα στην πρίζα στο 15% και όλο το πρωί που ήταν στο 16% με είχε τρελάνει στην δόνηση.. Προσωπικά δεν με ενοχλεί αντίθετα μάλιστα για μένα λειτουργεί σαν υπενθύμιση να το βάζω να φορτίζει.. Μιας και η μπαταρία του είναι ατελείωτη...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείτε αλλά εμένα έχτες το μεσημέρι το έβαλα στην πρίζα στο 15% και όλο το πρωί που ήταν στο 16% με είχε τρελάνει στην δόνηση.. Προσωπικά δεν με ενοχλεί αντίθετα μάλιστα για μένα λειτουργεί σαν υπενθύμιση να το βάζω να φορτίζει.. Μιας και η μπαταρία του είναι ατελείωτη...
-
Και εγώ κινέζικο μοντέλο έχω με το δικό μας πακέτο...
Θα ξαναδώ στο επόμενο...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0