το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων.
MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας
-
-
Εγώ το έχω κλειστό το bt και το ανοίγω μια φορά τη μέρα για συγχρονισμό.
Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα έχει χάσει 6% μπαταρία. -
Ο/H kwstpap έγραψε:
το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
εχω απογοητευτει
-
Κάνε μία επικοινωνία με το κατάστημα που το πήρες και βλέπουμε
-
Ο/H kwstpap έγραψε:
εχω απογοητευτει
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Γιατι @Valantisopaok; Τι σου έκαναν;
-
Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα.
Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων -
Ο/H echaosad έγραψε:
και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
-
Εμένα ειναι στο 78% με φόρτιση πριν 3 μέρες
-
Ο/H echaosad έγραψε:
Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα.
Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων
Για δείτε λοιπόν τους κωδικούς κάτω από τα κουτιά μήπως το Geabest σας έστειλε τίποτα παλαιολιθικά μοντέλα που του περίσσεψαν με μικρότερη μπαταρία
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0