Διαφήμιση

MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας

• Ο/H echaosad έγραψε:

Το Band του φίλου μου China version χωρίς nfc και κρατάει περίπου στις 20 μέρες αλλά αποτι κατάλαβα είναι το ίδιο hw version. Όμως εκτός από την μπαταρία βλέπω και διάφορα στην οθόνη. Το αριστερά το δικό μου και δεξιά του φίλου μου. Ποιο φωτεινή οθόνη και ποιο μπλε τα γράμματα του φίλου μου. Μάλλον έπεσα σε μάπα παρτίδα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δεν έπεσες σε μάπα παρτίδα βρε :D Πιό φωτεινή οθόνη (πιό ψυχρό λευκό) έχουν τα International Mi Band 3. Αυτό και το στρογγυλεμένο κέντρο του αισθητήρα καρδιακών παλμών από κάτω πάλι στο International, είναι οι εξωτερικές τους διαφορές. Εγώ βλέπω αριστερά ένα Κινέζικο και δεξιά ένα International. Δείτε και από κάτω το κέντρο των αισθητήρων... το κινέζικο είναι παραλληλόγραμμο ;)
    • MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας

Εγώ ίδια τα βλέπω. Και τα δύο τα έχω παραγγείλει εγώ με διαφορά 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Απλώς το δικό μου από gearbest και του φίλου από banggood. Όταν τα αγόρασα αποσο θυμάμαι δεν υπήρχε international έκδοση ακόμα

• Ο/H echaosad έγραψε:

Εγώ ίδια τα βλέπω. Και τα δύο τα έχω παραγγείλει εγώ με διαφορά 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Απλώς το δικό μου από gearbest και του φίλου από banggood. Όταν τα αγόρασα αποσο θυμάμαι δεν υπήρχε international έκδοση ακόμα

Ωχ!!! και τα 2 Κινέζικα είναι. Άρα έχεις θέμα με την οθόνη :( Από μπαταρία έχουν διαφορά στη διάρκεια;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ωχ!!! και τα 2 Κινέζικα είναι. Άρα έχεις θέμα με την οθόνη :( Από μπαταρία έχουν διαφορά στη διάρκεια;
      Το δικό μου χάλια οθόνη και μπαταρία 7 ήμερες
      Του φίλου μου καλύτερη οθόνη και μπαταριά 20 μέρες
    • Οπότε αποτι καταλαβαίνω έπεσα σε μάπα παρτίδα! Μάλλον θα πάρω κάνα international να ησυχάσω.. Αν και γλυκοκοιτάζω το xiaomi Hey αλλά νομίζω δεν δουλεύει με το mi fit και αυτό είναι ένα θεματακι
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Οπότε αποτι καταλαβαίνω έπεσα σε μάπα παρτίδα! Μάλλον θα πάρω κάνα international να ησυχάσω.. Αν και γλυκοκοιτάζω το xiaomi Hey αλλά νομίζω δεν δουλεύει με το mi fit και αυτό είναι ένα θεματακι
      Δες εδώ. Ήδη ο @geozn8 μαζί με τον @MagicalUnicorn του GeekDoing έχουν ετοιμάσει Ελληνική εφαρμογή για το Hey ;)
    • Διαφήμιση
    • να και το δικο μου international εκδοση απο gearbest.

Μπαταρια καμια 15αρια μερες χοντρικα.
      Images
      • 20181025_171105.jpg

100,94 kB, 1.070×711, viewed 69 times
    • καλησπέρα κοινότητα μετά από την πρώτη μέρα αγοράς και συνάμα φόρτισης του mi band 3 internation μου 19 σχεδόν μέρες μετά το ξανά βάζω για την δεύτερη του φόρτιση όντας στο 9%

η πρώτη φόρτιση έγινε από 0% και να τονίσω ότι σε αυτές τις 19 σχεδόν μέρες είχα πολλές αλλαγές firmware να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι είμαι με το τελευταίο firmware της κοινότητας μετά από πολλές δοκιμές με του γιατρού πλέον το μόνο που μας λείπει είναι να φαίνεται και το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη του ρολογιού

η μπαταρία μπορούσε να κρατήσει και ακόμα παραπάνω φυσικά μεγάλο ρόλο νομίζω πως παίζει και ο μη αυτόματος έλεγχος σφυγμών-παλμών και ότι το έχω να παίρνει ειδοποιήσεις μόνο όταν η οθόνη του κινητού μου είναι κλειστή

αυτά από εμένα και πάλι ένα μεγάλο μπράβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε και μας την μοιράζετε απλόχερα καλή συνέχεια και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/ουσες και φυσικά στην Θεσσαλονίκη μας
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • τελικα θα γίνει αντικατασταση στο δικο μου λογο της μπαταρίας π δεν κρατούσε ουτε 2 μέρες.απο το μαγαζί που Μίλησα μ ειπαν είναι θέμα μάλλον του αισθητήρα και ας ει αι κλειστος για αυτό το τόσο μεγαλο battery drain
    • Διαφήμιση
    • εχω το 2 και προσφατα πηρα και το 3,
      φορτισαν κοντινη ημερα,
      το 2 το παιρνω για τρεξιμο μερα παρα μερα, το 3 καθεται, μονο μια φορα,
      μπαταρια και τα δυο κοντα στο 60%!!!
      ειναι φυσιολογικο αυτο;
      τι γινεται με το 3; και που καθεται χανει (τοση) μπαταρια;

ουτε συνδεση με κινητο κανω, μονο για ρυθμισεις που χρειαστηκα να πειραξω