το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων.
MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας
-
-
Εγώ το έχω κλειστό το bt και το ανοίγω μια φορά τη μέρα για συγχρονισμό.
Από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα έχει χάσει 6% μπαταρία. -
Νομίζω ότι πλέον έχουμε καταλήξει ότι το πρόβλημα είναι στην συσκευή οπότε πρέπει να απευθυνθείς εκεί που το πήρεςΟ/H kwstpap έγραψε:
το προβλημα με την διαρκεια εξακολουθω να τ εχω.εκανα downgrade μπας και εφταιγε αυτο.το εωγαλε χτες το βραδακι απο πληρξς φορτιση.τωρα σχεδον μετα απο 24 ωρες η μπαταρια ειναι στο 52℅.ολα κλειστα εκτος απο ειδοποησεις 3 εφαρμογων.και κλησεων.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
εχω απογοητευτει
-
Κάνε μία επικοινωνία με το κατάστημα που το πήρες και βλέπουμε
-
Και εγω το ίδιο. Προσπαθώ να μιλησω με gearbest αλλα τι άκρη θα βγει;;;;;!?!?!Ο/H kwstpap έγραψε:
εχω απογοητευτει
-
-
Εχουμε επικοινωνήσει μεσω email εδω, πάνω απο 5 ο αριθμός, και μου λενε μονο να τους αναλύσω το πρόβλημα και πως θα έρθουν σε επικοινωνια αυτοί με τον άνθρωπο που μου το πούλησε. Αλλα και παλι πιστεύω στην καλύτερη να μου πουν να τους το επιστρέψω και μετα να στείλουν αλλο κτλ κτλ. Θα δείξει. Εννοω πως μαλλον θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρία αναλογικά με το κόστος αγοράς τουΟ/H amavroudis έγραψε:
Γιατι @Valantisopaok; Τι σου έκαναν;
-
Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα.
Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων -
Και εμένα παραλαβή από banggood την Πέμπτη, φόρτιση μέχρι το 78%, εγκατάσταση αλλαγές firmware κτλ...και είμαι στο 51% σήμεραΟ/H echaosad έγραψε:
και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
-
Εμένα ειναι στο 78% με φόρτιση πριν 3 μέρες
-
Πριν λίγο καιρό που απαντούσα εδώ στο φόρουμ περί μπαταρίας, μίλαγα για μπαταρία 41mAh γιατί έτσι είχα πρωτοδεί στα specs και τελικά λόγο του @vanni και το μήνυμά του εδώ ανακάλυψα ότι το δικό μου ήταν 110mAh όπως και των άλλων παιδιώνΟ/H echaosad έγραψε:
Παίδες έχω αγοράσει 2 Mi band 3 και τα δυο Κινέζικα.
Το ένα από gearbest (το δικό μου) που η μπαταριά του κρατάει 7-10 μέρες και ένα από Bangood (ενός φίλου μου) το οποίο η μπαταρία κρατάει πάνω από 20 μέρες.
Σε κάποια φάση θα φορέσω του φίλου μου για κάνα μηνά να δω αν όντως ειναι θέμα band ή ρυθμίσεων
Για δείτε λοιπόν τους κωδικούς κάτω από τα κουτιά μήπως το Geabest σας έστειλε τίποτα παλαιολιθικά μοντέλα που του περίσσεψαν με μικρότερη μπαταρία
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0