Σήμερα, κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι 20 περισσότερες συσκευές θα αρχίσουν να λαμβάνουν την Stable Rom MIUI 10 Και ναι ειμαστε και εμεις μεσα σε αυτη την λιστα... Το ποτε ειναι αγνωστο αλλα τουλαχιστον δεν μας ξεχασαν τελειως...
Rom πρεπει να αλλαξω αν θελω να εχω την gcam γιατι πολυ απλα ειμαι σε stable rom 9.6.1 και η xiaomi μας εχει ξεχασει εμας με την ορεο.Με αρωμα που σκεφτομαι να βαλω θα δουλευει ?
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Sokin_v: “Θα βγω λιγο offtopic (αλλα δεν θελεις chat) θελει την syberia 9 για να δουλεψει ε ? ” Android 9 ...οχι αποκλειστικα Syberia ” Θα ηθελα περισσοτερες λεπτομερειες αν γινεται...
Να εχεις δει τοσες και τοσες φωτογραφιες απο ενα κινητο και να σε αφηνει με ανοιχτο το στομα με την φωτογραφικη του ικανοτητα καθε φορα... Foxy η gcam που εχεις ειναι αυτη ακομα MGC_3.2.045_MiMAX2_2 ?
Καλησπερα παιδια, αξιζει η αλλαγη της ρομ απο stable σε αρωμα τι λετε ? Υπαρχει και η αλλη σκεψη για ρομ syberia 9. (Το ρωταω και εδω επειδη δεν πηρα απαντηση στο θεμα του mi5s)
Τωρα που τελειωνω την δουλεια και μπορω να το κανω αξιζει η αλλαγη της ρομ απο stable σε xtvr αρωμα τι λετε ? Υπαρχει και η αλλη σκεψη για ρομ syberia 9.
Εμενα παντως μ'αρεσει το αποτελεσμα ποια ακριβως ειναι αυτη η gcam ? Μηπως ειναι αυτη Download Google Camera with Night Sight on Pixel 3, Pixel 2, and Pixel ?
Η Xiaomi αποφάσισε λοιπόν να δώσει το software του Mi Mix 3 και σε δυο αλλά κινητά της, το Mi Mix 2s και το Mi 8. Η εταιρεία πρόκειται να δώσει νέα “πνοή” στην κάμερα των δυο κινητών με την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας που διαθέτει το νέο Mi Mix 3. Τυχερουληδες καποια στιγμη...(Οταν αποφασισει η xiaomi )
Εχω λιγο μπερδευτει με τις gcam για το mi5s με τις λιγες ειναι η αληθεια δοκιμες που εχω κανει ,αν και μεχρι τωρα τα καλυτερα αποτελεσματα μου τα εχει δωσει η maxparam.
Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο εχουν ανοιξει καποιες φορες τα δεδομενα απο μονα τους και με την υπηρεσια vodafone ολη μερα εχω χασει 6+ ευρω χωρις λογο ξερετε πως μπορω να δω ποια εφαρμογη κανει κατι τετοιο η εστω πως μπορω να αποτρεψω το ανοιγμα των δεδομενων ?Νομιζα οτι ειχε σταματησει αλλα δυστυχως οχι συνεχιζει η ιδια ιστορια...