Διαφήμιση

Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Tips&Tricks
    • Σε εξέλιξη
    • Application
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI
    • Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

Μην τρώγεστε ρε. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει και δίνει σημασία σε αυτά που χρειάζεται περισσότερο.
      Εγώ δεν έπαιζα παιχνίδια, το 3.5 ώρες SOT μου αρκούσε, οπότε κάποια μειονεκτήματα του mi5s δεν τα έδινα σημασία. Στη κάμερα έσκιζε και σκίζει (για μένα). Εκεί πατούσα...οπότε για μένα ήταν πολύ καλό.

Προσωπικά έχω αλλάξει 10 συσκευές από τότε που το έδωσε και σε άποψη κάμερας δεν μου ταίριαξε καμία. Βλέπω φωτό από συσκευές των 1000€ και δεν είναι στα φωτογραφικά μου γούστα. Άλλος αν ήταν θα έλεγε...καλά ρε έδωσες Mi8 , ή 1+6 ;;; Είσαι χαζός; Ε αφού η κάμερα δεν μου άρεσε...τι να κάνω...για την κάμερα τα έσκασα τα παραπάνω χρήματα...να μην της δώσω σημασία;
      Αυτόν όμως που τον ικανοποιεί η κάμερά τους , τα παίρνει και πίνει νερό στο όνομα τους.

Οι προτεραιότητες του καθενός είναι διαφορετικές .... το πως ο καθένας αντιλαμβάνεται την καλή ή όχι φωτογραφία ή την καλή η κακή συσκευή είναι επίσης διαφορετικό.

from my Mi A2
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc ετσι μου'ρχεται να σου στείλω το mix 2s για να πάρεις και μια γεύση αν και προφανώς δεν είναι πολύ μακριά από το mi8.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

@pavlidisc ετσι μου'ρχεται να σου στείλω το mix 2s για να πάρεις και μια γεύση αν και προφανώς δεν είναι πολύ μακριά από το mi8.
      Την απόφαση μου την έχω πάρει. Και είναι τελεσίδικη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με κάμερα κινητού ξανά...εάν το κινητό δεν είναι Pixel.
      Δεν μου αρέσει ΤΙΠΟΤΕ άλλο από αυτά που βλέπω (είτε 200€ είτε 1000€) και από αυτά που έχουν περάσει (λίγα) από τα χέρια μου.
      Εμένα μου "έκατσε" το HDR+. Οτιδήποτε πέρα από αυτό...δεν μου αρέσει.

Για μένα υπάρχει η επεξεργασία της Google και μετά... το χάος.

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό και όλα τα άλλα λάθος! Απλά προσωπικά μου ταίριαξε αυτό. Γράψε μια ακόμα βλάβη στον εγκέφαλο...μέσα στις τόσες άλλες. Χεχε...:-)

Υ.Γ ούτε οι χαμηλού φωτισμού του iPhone μου αρέσουν. Έτσι για να προλάβω τρολαρίσματα :)

from my Mi A2
    • Διαφήμιση
    • Ακριβη επιλογή το pixel. Βέβαια με την μοναδική επαφή που είχα με το pixel 2 είναι εξαιρετική συσκευή συνολικά. Στην κάμερα τα είπες.
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Ακριβη επιλογή το pixel. Βέβαια με την μοναδική επαφή που είχα με το pixel 2 είναι εξαιρετική συσκευή συνολικά. Στην κάμερα τα είπες.
      Πας αναγκαστικά ένα μοντέλο πίσω.
      Το τρέχον το ξεχνάμε...μέχρι του χρόνου. Απλησίαστα. Και θα ανέβουν κι άλλο στο πέρασμα του χρόνου.
      Αλλά εάν ψαχτείς καλά, πιστεύω μπορείς να βρεις προηγούμενης γενιάς Pixel (κάθε φορά το προηγούμενο) σε γήινη τιμή.

Από εκεί και πέρα...λοιπα midrange και ναυαρχίδες - πέραν των Pixel - είναι πλέον τόσο κοντά φωτογραφικά (στις απλές καθημερινές φωτογραφίες) που για μένα δεν τα αξίζουν τα 2x και 3x και 4x χρήματα που ζητάνε (στην φωτογραφία αναφέρομαι μόνο)

from my Mi A2
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

@pavlidisc ετσι μου'ρχεται να σου στείλω το mix 2s για να πάρεις και μια γεύση αν και προφανώς δεν είναι πολύ μακριά από το mi8.
      καμια σχεση ...το Mi Mix 2s εχει απο τις κορυφαιες καμερες στο κοσμο αυτη τη στιγμη.
      Προσωπικα το θεωρω ως τον διαδοχο του Xiaomi Mi5s.
    • Διαφήμιση
    • Να εχεις δει τοσες και τοσες φωτογραφιες απο ενα κινητο και να σε αφηνει με ανοιχτο το στομα με την φωτογραφικη του ικανοτητα καθε φορα... Foxy η gcam που εχεις ειναι αυτη ακομα MGC_3.2.045_MiMAX2_2 ?
    • Ο/H Sokin_v έγραψε:

Να εχεις δει τοσες και τοσες φωτογραφιες απο ενα κινητο και να σε αφηνει με ανοιχτο το στομα με την φωτογραφικη του ικανοτητα καθε φορα... Foxy η gcam που εχεις ειναι αυτη ακομα MGC_3.2.045_MiMAX2_2 ?
      οχι ειναι gcam 6.1...Περασαμε σε εποχη pixel 3 τωρα
    • Ο/H Sokin_v έγραψε:

Θα βγω λιγο offtopic (αλλα δεν θελεις chat) θελει την syberia 9 για να δουλεψει ε ?
      Android 9 ...οχι αποκλειστικα Syberia
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H annonnaki έγραψε:

Ακριβη επιλογή το pixel. Βέβαια με την μοναδική επαφή που είχα με το pixel 2 είναι εξαιρετική συσκευή συνολικά. Στην κάμερα τα είπες.
      Πας αναγκαστικά ένα μοντέλο πίσω.Το τρέχον το ξεχνάμε...μέχρι του χρόνου. Απλησίαστα. Και θα ανέβουν κι άλλο στο πέρασμα του χρόνου.
      Αλλά εάν ψαχτείς καλά, πιστεύω μπορείς να βρεις προηγούμενης γενιάς Pixel (κάθε φορά το προηγούμενο) σε γήινη τιμή.

Από εκεί και πέρα...λοιπα midrange και ναυαρχίδες - πέραν των Pixel - είναι πλέον τόσο κοντά φωτογραφικά (στις απλές καθημερινές φωτογραφίες) που για μένα δεν τα αξίζουν τα 2x και 3x και 4x χρήματα που ζητάνε (στην φωτογραφία αναφέρομαι μόνο)

from my Mi A2

Χρήστο ένα u11 + gcam και θα είσαι τούρμπο. Εδώ η στοκ έσκιζε. Τώρα που βρήκαμε και κατάλληλες ρυθμίσεις και το βελτιώνει και άλλο έχει ξεφύγει φωτογραφικά.