Θα ηθελα περισσοτερες λεπτομερειες αν γινεται...Ο/H foxy4270 έγραψε:
Android 9 ...οχι αποκλειστικα SyberiaΟ/H Sokin_v έγραψε:
Θα βγω λιγο offtopic (αλλα δεν θελεις chat) θελει την syberia 9 για να δουλεψει ε ?
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
U11 vs pixel 2 xl. Battle of hdr+. Πρώτα U11. Δυστυχώς στο πρώτο σετ το ενα ειναι landscape και το άλλο portrait αλλα νομίζω πως αξίζουν έστω και ετσι για συγκριση. Τις βγάλαμε μαζί με το @Giwrgos_Gkre.
Ειχαμε βγάλει και με night sight στο pixel (τότε δεν ειχε βγει για u11 λειτουργική έκδοση). Όποιος θελει τις τσεκάρει, ειναι στο ίδιο άλμπουμ
gcam (custom denoise) by Andreas L., on Flickr
Pixel 2 (hdr+) by Andreas L., on Flickr
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Πολύ θα ήθελα κάποιος να δοκίμαζε το meizu 16 στη φωτογραφία.
Το είχα προτείνει στον @demakhs αλλά δε με άκουσε, πήρε το 1+.
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Θα βγω λιγο offtopic (αλλα δεν θελεις chat) θελει την syberia 9 για να δουλεψει ε ?
-
Ο/H Antretng έγραψε:
@billphone εδώ πρέπει να πειραματιστείς δυστυχώς. Το magenta ειναι μια παρενέργεια του hdr+ στα μαύρα. Ειναι πολυ πιο έντονο οσο αυξάνει το iso. Στη τελευταια αν δεις εχεις βάλει πολυ αργο χρόνο κλείστρου και για αυτο δεν το κάνει τόσο (ενδεχομένως βέβαια να εχει και διαφορετικό black)
Για δοκίμασε λιγο αυτή την έκδοση MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.14_final_TlnNeun.apk . (έφοσον δεν βγάζεις άκρη με του Γιωργου)
Δοκίμασε τόσο με απενεργοποιημένο το fix black level οσο και με ενεργό. Μετά δοκίμασε την αμέσως απο κάτω επιλογή (με ενεργο το διακόπτη fix black level) παίζοντας με Max BlackLevel offset.
Αν τυχον σου "ανοιγει" υπερβολικά το μαύρο δοκίμασε αυτήν MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.13_TlnNeun.apk
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτές 'ηταν: Correnction of auto-exposure HDR+ στο Increase exp to 2, Model βάλαμε Nexus 6p, Confing Back camera: EXP AutoHdr+(SImple), HDR+parameters: High ή Very High εγώ προτιμούσα στο δεύτερο αυτές ήταν οι ρυθμίσεις @Antretng Ανδρέα
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Στις βαζω με τη σειρα
GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013_test-OP6T.apk
GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013.apk
MGC_6.1.013_MiMAX2_V1b_A8.1 .apk
GCcamMod-6.1.013.apk
Προσωπικά μου δουλεύει πιο σταθερα η πρώτη το night sight. -
Rom πρεπει να αλλαξω αν θελω να εχω την gcam γιατι πολυ απλα ειμαι σε stable rom 9.6.1 και η xiaomi μας εχει ξεχασει εμας με την ορεο.Με αρωμα που σκεφτομαι να βαλω θα δουλευει ?
-
Ο/H Sokin_v έγραψε:
Rom πρεπει να αλλαξω αν θελω να εχω την gcam γιατι πολυ απλα ειμαι σε stable rom 9.6.1 και η xiaomi μας εχει ξεχασει εμας με την ορεο.Με αρωμα που σκεφτομαι να βαλω θα δουλευει ?
-
1η φώτο Mi 8 Gcam 6.1.0.0.13 hdr+ (μόλις βγήκε απο φούρνο)
Mi 8 Gcam 6.1.00.13 HDR+ by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITE
2η φώτο Mi 8 Gcam 6.1.0.0.13 Night sight
Mi 8 Gcam 6.1.00.13 Night sight by Alvast Dimitris - Flickr2BBcode LITEΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Και μια σύγκριση με στοκ και night sight!
Mi8 hdr+ Night sight vs stock auto ai by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE
Mi8 hdr+ Night sight vs stock auto ai by Lorenzo Geo - Flickr2BBcode LITE
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@lorenzo81 είσαι σίγουρος ότι είναι night sight και όχι hdr+ με min iso? Σε ορισμένες εκδόσεις επέλεγες night αλλά τελικά τράβαγε σαν hdr+.
Στο night κανονικα έχει shutter 0.3 και στη δική σου βλέπω 1 sec. Δοκίμασε σύγκριση hdr+ enhanced με night να το σιγουρέψουμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0