Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαEKANA OTI MOY EIPAN STO NHMA 5 ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαMEE7
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαDownload Xiaomi Mi Flash Tool (Latest Version) - Xiaomi Geek αυτο τελικα ειναι το φλασ τοολ???
-
redmi 5 plus
Μήνυμαοχι ετσι ειχε ερθει,ελεγε unlockd redmi 5 plus
-
redmi 5 plus
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57274/που θα βρω την διαδικασια γιατι εχω τρελαθει
-
redmi 5 plus
Μήνυματα εχω χασει
-
redmi 5 plus
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57273/
-
redmi 5 plus
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57271/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57271/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57272/
-
redmi 5 plus
Μήνυμαμισο να μικρινο την φοτο για να την ανεβασω αλλα μηπως εχω λαθος ρομ?
-
redmi 5 plus
Μήνυμακαι μου εβγαλε μετα τα παραπανω
-
redmi 5 plus
Μήνυμαμε mi flash
-
redmi 5 plus
Μήνυμαvince_global_images_V9.6.5.0.OEGMIFD_20180817.0000.00_8.1_global αυτη φλασαρα
-
redmi 5 plus
Μήνυμαλοιπον εβγαλε μαυρη οθονη σε ricovery και γραφει στο κατω μεροσ thuis miui version cant be instaled on this device
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαOK ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΡΟΜ vince_global_images_V9.6.5.0.OEGMIFD_20180817.0000.00_8.1_global_c80e84fe92.tgz
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΑς ξεκινήσουμε λοιπόν: 1) Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι να βεβαιωθούμε ότι το κινητό αναγνωρίζεται σωστά από τον υπολογιστή και ότι έχουν περαστεί σωστά όλοι οι Drivers για την συσκευή μας. Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται σωστά ή δεν έχουμε περάσει Drivers τότε κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε τα δύο παρακάτω προγράμματα ως διαχειριστές: Mi PC Suite + MiFlash KOITOYSA AYTO
-
redmi 5 plus
Μήνυμαμου γραφει YOU NEED TO UPDATE YOUR DEVICE TO USE MI PC SUITE UPDATE YOUR DEVICE BEFORE CONNECTING
-
redmi 5 plus
Μήνυμακατι ασχετο,εβαλα να συνδεθει με το mipc suit και δεν το αναγνωριζει το τηλεφωνο
-
redmi 5 plus
Μήνυματο βρηκα τωρα περιμανω να κατεβει η ρομ
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαDownload Mi Flash Tool v7.4.25 ayto?
-
redmi 5 plus
Μήνυμαβάζεις fastboot με επιλογή να κλειδώσει ο bl αυτο δεν βρισκω να κανω στο myflash