Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 170.
-
Παράθεση από coskarl: “Παιδιά, μόλις απέκτησα το Gateway και έχω κάποιες απορίες. Κατ'αρχήν, μπορώ να συνδέσω το smartphone μου (Xiaomi) στο Gateway σαν Child Device, ώστε όταν είναι "κοντά" να απενεργοποιεί τον συναγερμό, ενώ όταν απομακρύνεται να ενεργοποιείται ο συναγερμός? Υπάρχει τρόπος να "μιλήσει" σε άλλη γλώσσα εκτός από κινέζικα? ” Δυστυχώς, όχι και στα 2. Το 1ο είναι κάτι που οι περισσότεροι θέλουμε. Για Αγγλικά κάτι φάνηκε ότι μπορεί να γίνει με το Aqara Gateway που θα έρθει αργότερα.
-
Παράθεση από RpMz: “Ναι το κάνει σε εμένα σε μία παγίδα, και μόλις ανοίξω την μπαλκονόπορτα, γίνεται αυτόματα on line. Δεν πρέπει να έχει καλό σήμα και για αυτό το κάνει. Επίσης άλλαξα και την μπαταρία προληπτικά, αλλά συνεχίζει. Πάντως όταν οπλίσω το gateway, παρόλο που την δείχνει off line, μόλις ενεργοποιηθεί δίνει σήμα κανονικά και βαράει το gateway. ” Ναι το ίδιο και σε μένα, σε μία μόνο παγίδα. Αυτό έγινε από όταν άλλαξα ένα ταφ εκεί που έχω το gateway και απλώς άλλαξε η γωνία που "κάθοταν…
-
Παράθεση από Tasos_c: “Επανέρχομαι στο θέμα που είχα με το πρόβλημα σύνδεσης του gateway στο δίκτυο μου . Σήμερα το δοκίμασα να το σεταρω σε άλλο δίκτυο και συνδέθηκε απευθείας ! Δοκίμασα ξανά στο δικό μου και δε συνδέθηκε ξανά . Άλλαξα και όνομα δικτύου μήπως παίζει ρόλο αυτό. Παίζει να ξέρει κανένας παιδιά τι μπορεί να φταίει και να μη συνδέεται; ” Ναι, παίζει ρόλο το όνομα, αν έχεις ελληνικά ή τίποτα περίεργους χαρακτήρες τότε άλλαξε το, βάλε ένα απλό όνομα με λατινικούς χαρακτήρες, κάνε την …
-
Παράθεση από psybill: “Χωρίς να δώσω μεγάλη σημασία στην συνδεσμολογια αφού έτσι κι αλλιώς δεν το έχω καθόλου. Θα κάνω μόνο μια ερώτηση. Το smart relay της aqara δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει το smart plug και το συμβατικό ρελε ώστε να απλοποιήσει τη διαδικασία? ” Έχει δίκιο, πιστεύω πολύ πιθανό μιας και είναι 4-way νομίζω και μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς οπότε ίσως κάπως να μην χρειάζεται ο ρελές και το smart plug και να χρειάζεται μόνο το smart relay της xiaomi.
-
Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jiasios: “Παράθεση από alnikou: “Παράθεση από Jiasios: “Οι αλλοι στο Ali εχουν 1.5 και ειναι πιο ωραιοι. ” Ναι άλλα αυτά αγορασμένα από Ελλάδα με πλήρη εγγύηση ” Ναι αλλα μιλαμε για ενα πλαστικο πραμα με μεταλλικα λαμακια εσωτερικα που δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να χαλασει ποτε αρα τι χρειαζεται η εγγυηση; Ας πουμε εγγυηση θα παρεις σε ενα κινητο, μια τηλεοραση. Σε ενα τοσο απλο πραγμα ειναι ανουσια. ” Θέμα φωτιάς ? η κάποιο αρτ ? ” Εε άμα πάρει φωτιά ο κινέ…
-
Παράθεση από RpMz: “Καλημέρα παιδιά, Ύστερα από αναζήτηση για λύση ειδοποιήσεων τηλεφωνικά, μπορώ να πω ότι βρήκα λύση. Από την πλευρά της Xiaomi, το μόνο που χρειάστηκα ήταν ένα SmartPlug, ενώ την λύση του pstn gateway την έκανα με εντολή μέσω ενός ρελέ και ενός αυτόνομου pstn module. Αν σας ενδιαφέρει links κτλ, ενημερώστε με να κάνω ένα αναλυτικό post (εφόσον με αφήσουν και οι moderators για τα links απ' όπου πήρα τα υλικά). ” Θέλουμε με χίλια!!!
-
Σας έχει τύχει ενώ είστε στο wi-fi του σπιτιού (στο ίδιο που είναι και το gateway) να μπαίνει όμως σαν remote connection ; Μου τυχαίνει αυτό μερικές φορές μετά από modem restart. Εκτός από τις ρυθμίσεις φαίνεται επίσης και όταν αναβοσβήνεις το φωτάκι του gateway, έχει κάποιο delay ενώ από τοπική σύνδεση (network connection) γίνεται ακαριαία.
-
Παράθεση από psybill: “Λοιπόν, όπως το φαντάστηκα ο συνάδελφος είχε πολύμετρο, απλά δεν είχε διαθέσιμο το καλό του αλλά ένα που έλλειπε ο ένας ακροδέκτης και έτσι δεν είχαμε πάντα σταθερή επαφή. Σύμφωνα με τις οδηγίες του @PaixXiaomi κατάφεραμε να μηδενίσουμε το πολύμέτρο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Λόγικα λοιπόν η γείωση δουλεύει (Hidden Content) ” Τέλεια. Πολύ ωραίος ανταπτοράκος τότε, μικρός και καλός.