Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 170.
-
Παράθεση από Jiasios: “Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει. ” Είναι σίγουρα καλός ο generic αντάπτορας? Πάντα είχα απορία για το πόσο μπορούμε να τον εμπιστευθούμε έχοντας μόνιμα πράματα πάνω και ειδικά ένα air condition που τραβάει παραπάνω. 100% πάντως δεν έχει γείωση, τον έχω μετρήσει με πολύμετρο. Παρ'ότι έχει επαφές για γείωση δεν είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους (μπρος με πίσω), ενώ φάση και ουδέτερος (προφανώς) είναι.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Όχι, απλά δεν θα μπορούμε κατά πως τουλάχιστον λένε αυτοί να χρησιμοποιήσουμε το ευρωπαϊκό κιτ με τον κινεζικό server αλλά θα δείξει όταν έρθει η ώρα !!! Εμένα βασικά μόνο πι πρίζες με νοιάζουν γιατί μου την σπάνε οι αντάπτορες !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Ναι, και μένα. Τουλάχιστον άντε η μεγαλύτερη ζημιά να'ναι να πρέπει να πάρουμε άλλο gateway, οι αισθητήρες λογικά θα συνδέονται κομπλέ. Μακάρι να βγάλουν και ευρωπαικούς χωνευτούς διακόπτες.
-
Παράθεση από Ikariapower: “Χθες τελείωσα σχεδόν με το project του σπιτιού, 4 RGB (το παλιό μοντέλο) στο σαλόνι και 2 διπλοί Aqara για τον έλεγχο και 2 RGB (το νέο μοντέλο) στο υπνοδωμάτιο !!! Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το νέο μοντέλο ας λένε ότι έχει 1W μόνο διαφορά με το παλιό είναι πολύ ποιο φωτεινό !!! Έχω πλέον 30 συσκευές σε λειτουργία 2 που ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί και τις 2 εξωτερικές κάμερες της YI που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει !!! Σήμερα μίλησα και με το Mi …
-
Παράθεση από psybill: “Ήρθε και στο android το μεγάλο άλμα στην έκδοση της εφαρμογής (σε beta βέβαια) και από 5.1.x. πήγαμε στην 5.3.6. Αλλαγές στις συντομεύσεις όπως είπαν και πιο πάνω για το ios, μόνο που εδώ φαίνεται να υπάρχει bug και δεν κάνουν scroll. Επίσης νέου μενού στην προσθήκη συσκευών που τις έχει ανά κατηγορία. Πολύ κινέζικο βέβαια προς το παρόν.... (Hidden Content) ” Ναι, εκεί που τα περισσότερα ήταν μεταφρασμένα μια χαρά μας ξαναπνίξανε στα κινέζικα.
-
Παράθεση από alnikou: “Παιδιά το λαμπάκι νυκτός άναβε κανονικά 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί ξαφνικά ανάβει το βράδυ στις 8 άλλα δεν σβήνει στις 7 που το έχω ρυθμισμένο. ” Διάφορα περίεργα σκάνε τελευταία. Μια αυτό, μια το άλλο που κόβεται το γράφημα της υγρασίας. Ας αποφασίσει τελικά τι θέλει να κάνει με εμάς "τους έξω" η Xiaomi.
-
Προς το παρών εμένα το gateway μου δουλεύει οκ με όλες τις συσκευές που έχω και με ειδοποιήσεις. Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει ως τώρα είναι ότι στο γράφημα αυξομείωσης της θερμοκρασίας και υγρασίας (και στον Mijia αλλά και στον Aqara) έχει σταματήσει από χθες να γράφει την υγρασία και έτσι κόβεται η γραμμή της υγρασίας πολύ νωρίς αριστερά. Της θερμοκρασίας είναι οκ και γενικά στο status των αισθητήρων διαβάζει και υγρασία, απλά στο γράφημα κόβεται. Το'χει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτ…
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “Το εκανα κ αυτό Παράθεση από Jiasios: “Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων. ” το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:1) Αφαιρείς M…
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Το εκανα κ αυτό Παράθεση από Jiasios: “Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων. ” το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό: 1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις backup ότι θες 3) Μπαίνεις 4…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Θα μας ρίξει καμια ώρα σφαλιάρα η Xiaomi με regional locking και θα πέσει γέλιο χαχαχα. ” Φάε τη γλώσσα σου βρε !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Πάντως πέρα από την πλάκα, θα'ταν μεγάλο φάουλ να το έκαναν αυτό γιατί τρώνε καλό ψωμάκι και από μας τους έξω-Κίνας μιας και δεν τα παίρνουμε τσάμπα.
-
Παράθεση από christosss: “Θα φτιάξεις ένα σενάριο κανονικό και 2 manual gia to on - off.Το βασικο θα λέει - όταν οι σενσορες πορτας ενεργοποιηθούν (τους βάζεις όλους ) Τότε γραφει βίντεο - χτυπάει κτλ κτλ. μετά φτιάχνεις 2 senaria on - off manual : όταν κάνω run to σενάριο ,τότε ενεργοποιείται το σενάριο το βασικο ΚΑΙ όταν κάνω run το σενάριο τότε απενεργοποιείται το σενάριο το βασικο. Βγάζεις shortcuts στην αρχική οθόνη τα manual σενάρια και είσαι κομπλε. Μία ερώτηση : Με την Dafang camera δεν …
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “ Anyway, ξέρετε κανένα τρόπο της προκοπής για σενάριο συναγερμού όταν είμαστε όμως μέσα στο σπίτι (π.χ νύχτα) ? Γιατί εκεί δεν θες να κάνουν trigger οι αισθητήρες κίνησης και ίσως κάποιες πόρτες. Μιλάω για έναν τρόπο πιο εύκολο να ενεργοποιηθεί και όχι να σκαλίζω κάθε φορά τα triggers του alarm. Έχω φτιάξει ένα scene για να βαράει το ringtone (πολλές φορές το ίδιο με delay) αρκετά αλλά δεν τον βλέπω καλό τρόπο γιατί αν π.χ χτυπήσει λάθος και θες να το κόψεις θα πρέπει ν…