Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ήρθε και στο android το μεγάλο άλμα στην έκδοση της εφαρμογής (σε beta βέβαια) και από 5.1.x. πήγαμε στην 5.3.6.
      Αλλαγές στις συντομεύσεις όπως είπαν και πιο πάνω για το ios, μόνο που εδώ φαίνεται να υπάρχει bug και δεν κάνουν scroll.
      Επίσης νέου μενού στην προσθήκη συσκευών που τις έχει ανά κατηγορία. Πολύ κινέζικο βέβαια προς το παρόν....
    • Ο/H psybill έγραψε:

Ήρθε και στο android το μεγάλο άλμα στην έκδοση της εφαρμογής (σε beta βέβαια) και από 5.1.x. πήγαμε στην 5.3.6.
      Αλλαγές στις συντομεύσεις όπως είπαν και πιο πάνω για το ios, μόνο που εδώ φαίνεται να υπάρχει bug και δεν κάνουν scroll.
      Επίσης νέου μενού στην προσθήκη συσκευών που τις έχει ανά κατηγορία. Πολύ κινέζικο βέβαια προς το παρόν....
      Ναι, εκεί που τα περισσότερα ήταν μεταφρασμένα μια χαρά μας ξαναπνίξανε στα κινέζικα.
    • Ο/H psybill έγραψε:

Ο/H prekasg έγραψε:

Που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις του mihome ?
      εχω λαμπα yilight παλια δουλευε κανονικα απο τοτε που αναβαθμιστηκε το mihome δεν το βρισκει καν
      Δε νομίζω να είναι πρόβλημα της έκδοσης, γιατί δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με τις yeelight.Χτες μόνο υπήρχαν κάποια προβλήματα που λογικά έχουν διορθωθεί.
      Λογικά έχεις συνδεθεί σε άλλο server από αυτόν που είχες συνδέσει τη λάμπα.
      Οι τελευταίες εκδόσεις σε προτρέπουν να συνδεθείς στον ευρωπαϊκό server ενώ εσύ λογικά παλιότερα ήσουν στον κινέζικο.
      Παρόλα αυτά εδω θα βρεις παλιές εκδόσεις
      Mi Home APKs - APKMirror

Με μπέρδεψες εντελώς... Τι πρέπει να κάνω για να ξαναλειτουργησει όπως παλιά δηλαδή;
    • Διαφήμιση
    • Γιατί βρε σε μπέρδεψα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi home και δες σε ποιο server είσαι συνδεδεμένος (αναφέρεται ως region). Εκεί μπορείς να αλλάζεις server για να διαπιστώσεις που είναι η λάμπα σου.
      Μόνο μια λάμπα έχεις ή και άλλες συσκευές?
      Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την εφαρμογή της yeelight.
      Ίσως χρειαστεί να την κάνεις reset και να τη συνδέσεις ξανά
    • Αλλαξα region , εβαλα china και μετα απο μια επανεκινηση τη βρηκε επιτελους !!!!
      το ειχα ξανακανει στο παρελθον αλλα δεν την εβρισκε
      ολα καλα παντως .
      ευχαριστω
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Χθες τελείωσα σχεδόν με το project του σπιτιού, 4 RGB (το παλιό μοντέλο) στο σαλόνι και 2 διπλοί Aqara για τον έλεγχο και 2 RGB (το νέο μοντέλο) στο υπνοδωμάτιο !!! Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το νέο μοντέλο ας λένε ότι έχει 1W μόνο διαφορά με το παλιό είναι πολύ ποιο φωτεινό !!! Έχω πλέον 30 συσκευές σε λειτουργία 2 που ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί και τις 2 εξωτερικές κάμερες της YI που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει !!! Σήμερα μίλησα και με το Mi Store στο Μαρούσι και πληροφορήθηκα ότι θα κυκλοφορίσει ευρωπαϊκό κιτ Smart Home αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πιθανή ημερομηνία !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Χθες τελείωσα σχεδόν με το project του σπιτιού, 4 RGB (το παλιό μοντέλο) στο σαλόνι και 2 διπλοί Aqara για τον έλεγχο και 2 RGB (το νέο μοντέλο) στο υπνοδωμάτιο !!! Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι το νέο μοντέλο ας λένε ότι έχει 1W μόνο διαφορά με το παλιό είναι πολύ ποιο φωτεινό !!! Έχω πλέον 30 συσκευές σε λειτουργία 2 που ακόμη δεν έχουν ανοιχτεί και τις 2 εξωτερικές κάμερες της YI που είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει !!! Σήμερα μίλησα και με το Mi Store στο Μαρούσι και πληροφορήθηκα ότι θα κυκλοφορίσει ευρωπαϊκό κιτ Smart Home αλλά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πιθανή ημερομηνία !!!

Και όσοι έχουμε το κινέζικο θα μείνουμε με το... gateway στο χέρι;
    • Διαφήμιση

Όχι, απλά δεν θα μπορούμε κατά πως τουλάχιστον λένε αυτοί να χρησιμοποιήσουμε το ευρωπαϊκό κιτ με τον κινεζικό server αλλά θα δείξει όταν έρθει η ώρα !!! Εμένα βασικά μόνο πι πρίζες με νοιάζουν γιατί μου την σπάνε οι αντάπτορες !!!

• Ο/H Ikariapower έγραψε:

Όχι, απλά δεν θα μπορούμε κατά πως τουλάχιστον λένε αυτοί να χρησιμοποιήσουμε το ευρωπαϊκό κιτ με τον κινεζικό server αλλά θα δείξει όταν έρθει η ώρα !!! Εμένα βασικά μόνο πι πρίζες με νοιάζουν γιατί μου την σπάνε οι αντάπτορες !!!

Ναι, και μένα. Τουλάχιστον άντε η μεγαλύτερη ζημιά να'ναι να πρέπει να πάρουμε άλλο gateway, οι αισθητήρες λογικά θα συνδέονται κομπλέ. Μακάρι να βγάλουν και ευρωπαικούς χωνευτούς διακόπτες.

Κατά την γνώμη μου μόνο τα Mi προϊόντα έχουμε ελπίδα να δούμε Ευρώπη, τα Aqara τα βλέπω πολύ χλωμά και αυτό φαίνεται από το ότι δεν μεταφράζουν το μενού τους στα αγγλικά όπως στα αντίστοιχα Mi (βλέπε παγίδες διακοπτάκια αισθητήρες κίνησης και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τον αισθητήρα θερμοκρασίας) !!!

• Διαφήμιση
    • [tabmenu][/tabmenu]Κατά την γνώμη μου μόνο τα Mi προϊόντα έχουμε ελπίδα να δούμε Ευρώπη, τα Aqara τα βλέπω πολύ χλωμά και αυτό φαίνεται από το ότι δεν μεταφράζουν το μενού τους στα αγγλικά όπως στα αντίστοιχα Mi (βλέπε παγίδες διακοπτάκια αισθητήρες κίνησης και δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τον αισθητήρα θερμοκρασίας) !!!

Ο/H Ikariapower έγραψε:

αν υποθέσουμε ότι μέχρι το τέλος του 2018 που ακούγεται ότι θα δούμε υποστήριξη των Aqara συσκευών για Amazon Alexa και Apple Homekit, τότε λογικά θα δούμε και αγγλικό μενού σε αυτές τις συσκευές