MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H christosss έγραψε:
1ον air companion xiomi ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση με την πρίζα και όντως έκανα πατέντα και δουλεύουν όλα άψογα (έσπασα πλαστικά στον adaptor που ήταν μικρός και έχει ακόμη και γείωση )
2ον Το update στην σκούπα δεν έχει lock με τον china , το lock έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες και απλά δεν μπορείς να την λειτουργήσεις όπως παλιά (δουλεύει χωρίς να βλέπεις το map ,και την ξεκινάς απο το mihome κάνοντας click απο το εικονίδιο της ,λίγο το κακό)
ερώτηση : με το air companion της xiomi μπορώ να λειρουργήσω και την TV μου με κάποιον τρόπο ? να κλέινει -ανοίγει ?
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera.
Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi;
Ή πώς αλλιώς;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Κάποια συγκεκριμένη;
Εγώ τη yi home είχα. Αλλά μην βάλεις αυτή από το playstore γιατί είναι για ευρωπαϊκές εκδόσεις καμερών. Εδώ είσαι 小蚁摄像机-小米应用商店
Σε κάθε περίπτωση αν έχεις θέμα βάζεις τη mi home, πλέον εγώ με τη mi home τη δουλεύω την κάμερα για να μην έχω 2 εφαρμογές.
Κόβω βόλτα μπροστά της και δεν κάνει τίποτα.
Τι παίζει;
Δεν ξέρω, σε εμένα με το mi home έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις από την κάμερα. Φαντάζομαι στις ρυθμίσεις έχεις ενεργοποιήσει τις επιλογές για τα activity alerts. ,
Σαν να θέλει να γίνει πιο ευαίσθητο, αλλά δεν έχει τέτοια ρύθμιση.
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Edit by George Kaggelaris
Θα παρακαλούσα λίγη προσοχή με τις υπερμεγέθεις παραθέσεις! Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο/H psybill έγραψε:
Και γω ευχαριστώ για το feedback.
Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται.
Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.
Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant?
Τους ρώτησα με mail και παραδόξως απάντησαν !!! Αλλά η απάντηση δεν θα σε ενθουσιάσει, είναι οι προηγούμενες λάμπες της Yeelight !!! Παραθέτω και το link όπως μου το έστειλαν !!! 2785
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H psybill έγραψε:
Εμένα με Singapore δε δουλεύει και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι επειδή είμαι με το γνωστό κολπάκι μπερδεύεται και δεν συνδέεται.
Δε με ενοχλεί βέβαια προς το παρόν γιατί το yeelight actions μου φτάνει αφού δεν έχω άλλες υποστηριζόμενες συσκευές.
Θα μου λύσει κανένας εδώ την απορία ποιες είναι οι Mi color bulbs που να αναφέρει στην περιγραφή του action στο Google Assistant?
Τους ρώτησα με mail και παραδόξως απάντησαν !!! Αλλά η απάντηση δεν θα σε ενθουσιάσει, είναι οι προηγούμενες λάμπες της Yeelight !!! Παραθέτω και το link όπως μου το έστειλαν !!! 小米商城-小米官方网站,小米手机、红米手机正品专卖
Προς το παρών εμένα το gateway μου δουλεύει οκ με όλες τις συσκευές που έχω και με ειδοποιήσεις. Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει ως τώρα είναι ότι στο γράφημα αυξομείωσης της θερμοκρασίας και υγρασίας (και στον Mijia αλλά και στον Aqara) έχει σταματήσει από χθες να γράφει την υγρασία και έτσι κόβεται η γραμμή της υγρασίας πολύ νωρίς αριστερά. Της θερμοκρασίας είναι οκ και γενικά στο status των αισθητήρων διαβάζει και υγρασία, απλά στο γράφημα κόβεται. Το'χει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;
-
αχαχαχαχ εχεις δικιο σταματησε να καταγραφει υγρασια κοβεται η γραμμη!
-
Σε μένα όλα καλά, έχω 1 Mijia και 2 από τους καινούργιους με την οθόνη οι οποίοι 2 όμως εδώ και καιρό δείχνουν μόνο ημέρα και καθόλου βδομάδα και μήνα !!! Βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το σημερινό update της εφαρμογής στο iOS !!!
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H psybill έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Προς το παρών εμένα το gateway μου δουλεύει οκ με όλες τις συσκευές που έχω και με ειδοποιήσεις. Το μόνο περίεργο που έχω παρατηρήσει ως τώρα είναι ότι στο γράφημα αυξομείωσης της θερμοκρασίας και υγρασίας (και στον Mijia αλλά και στον Aqara) έχει σταματήσει από χθες να γράφει την υγρασία και έτσι κόβεται η γραμμή της υγρασίας πολύ νωρίς αριστερά. Της θερμοκρασίας είναι οκ και γενικά στο status των αισθητήρων διαβάζει και υγρασία, απλά στο γράφημα κόβεται. Το'χει παρατηρήσει και κανείς άλλος αυτό;
-
Εχουμε γενικευμενο update?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0