MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H Jiasios έγραψε:
Εγω τα εβαλα απευθειας πανω στα κλασικα ανταπτορακια. Μπηκε με λιγο ζορι αλλα λειτουργει αψογα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Μόλις έσκασε και το Mi Band 3 Xiaomi Mi Band 3: επίσημο με OLED οθόνη αφής, NFC και τιμή από 22€! !!! Χαμός θα γίνει !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Επισης μολις εσκασε το firmware update που κλειδωνει τη σκουπα στον mainland china server... Ειναι τραγικοι οι κινεζοι με αυτο που κανουν
Τώρα που ξέρεις μην το κάνεις !!!
Εννοείται και γενικα δεν πρόκειται να ξανακανω κανενα update αν δεν περασει ενας μηνας χωρις προβληματα στα forum
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Εννοείται και γενικα δεν πρόκειται να ξανακανω κανενα update αν δεν περασει ενας μηνας χωρις προβληματα στα forum
Εγώ πάντως έκανα μόλις στις Mi Desk Lamp & Mi Bedside Lamp και όλα καλά !!! Προτείνω όσοι κάνουμε το επόμενο διάστημα αναβαθμίσεις να λέμε εδώ εάν στράβωσε κάτι ή αν όλα πήγαν καλά !!!
-
-
Κ επίσης εμένα με πέταξε ο mainland κ ενώ όλα δουλεύουν κανονικά , δεν έρχονται ειδοποίησης στο gateway κ η κάμερα δεν συνδέεται με τίποτα, γι'αυτό δοκίμασα στον ευρωπαϊκό...
-
1ον air companion xiomi ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση με την πρίζα και όντως έκανα πατέντα και δουλεύουν όλα άψογα (έσπασα πλαστικά στον adaptor που ήταν μικρός και έχει ακόμη και γείωση )
2ον Το update στην σκούπα δεν έχει lock με τον china , το lock έχει γίνει εδώ και αρκετές μέρες και απλά δεν μπορείς να την λειτουργήσεις όπως παλιά (δουλεύει χωρίς να βλέπεις το map ,και την ξεκινάς απο το mihome κάνοντας click απο το εικονίδιο της ,λίγο το κακό)
ερώτηση : με το air companion της xiomi μπορώ να λειρουργήσω και την TV μου με κάποιον τρόπο ? να κλέινει -ανοίγει ?
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! -
Και εγώ είμαι χωρίς ρουτ. Γίνετε να κάνουμε κάτι για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0