Γιατι οχι ali;
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Γιατι οχι ali;
Τρεις παραγγελίες απανωτές χτύπησαν κανόνι και μου έκαναν refund ευτυχώς !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ναι αλλά είναι αισθητα φθηνοτερο
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ναι αλλά είναι αισθητα φθηνοτερο
Στην περίπτωση μου το φθηνό ήταν ακριβό γιατί πραγματικά τα ήθελα και αναγκάστηκα να τα πληρώσω πολύ ποιο ακριβά από αλλού !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Παντως αν το κολλησεις καπου, τι νοημα εχει το γυροσκοπιο; ΟΕΟ;
-
Καμία προφανώς, απλά κερδίζεις τουλάχιστον την τρίτη λειτουργία που δεν υπάρχει στο απλό. Εγώ βολεύομαι με τα στρογγυλά.
Για συσκευή που θα "κυκλοφορεί" ελεύθερη νομίζω είναι καλύτερο το smart cube που έχει 6 λειτουργίες αλλά σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα το κάνουν παιχνίδι γι αυτό δεν το έχω πάρει -
Ο/H Jiasios έγραψε:
Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει.
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Ο/H Jiasios έγραψε:
Αφου και στον κλασικό ανταπτορα μπαινει με λιγο ζορι.και ειναι καλυτερα που σφηνωνει.
Εγώ πάντως δεν τον εμπιστεύομαι !!! Και αυτόν που φέρνω τώρα πρώτα θα τσεκαριστεί αν έχει γείωση !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Κάνατε αναβάθμιση στην 5.3.9? Είναι όλα οκ? Γιατί η 5.1.39 που έχω τώρα δουλεύει μετά από πολύ καιρό πολύ καλά και το σκέφτομαι για αναβάθμιση.
Sent from my Huawei Mate S using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ναι δεν εχει καποιο λειτουργικο προβλημα. Παρεμπιπτόντως εφτιαξε και το θεμα με το γραφημα υγρασιας.
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ναι δεν εχει καποιο λειτουργικο προβλημα. Παρεμπιπτόντως εφτιαξε και το θεμα με το γραφημα υγρασιας.
-
5.3.10 στο play store. Δεν βλέπω διάφορες με την 5.3.9.
Υπάρχουν ακόμα κάποια κινέζικα στις κάρτες των συντομεύσεων.
Επίσης δεν κάνουν ακόμα scroll. Λέτε να το σταμάτησαν? Στο ios κάνουν?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0