Ειναι ολα νεκρά... Βλεπω ολες τις συσκευες αλλα ειναι σα να μην εχουν ιντερνετ...
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ειναι ολα νεκρά... Βλεπω ολες τις συσκευες αλλα ειναι σα να μην εχουν ιντερνετ...
Έτσι ακριβώς, ούτε refresh ούτε τίποτα !!! Από χθες το βράδυ στις 01:06 όπως δείχνει να έχει σταματήσει ο καινούργιος αισθητήρας θερμοκρασίας της Xiaomi !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Μεχρι 16.15 ειχα κανονικα σύστημα. Τωρα ειναι ολα offline.
-
Πεκινο has fallen...
-
Στον ευρωπαϊκό server που έχω τον βραστηρα όλα κανονικά πάντως.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
sign in problems "too many sign in attempts, try again later" - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum
ίσως να σχτίζεται με αυτό παιδιά. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Αν και εγώ δεν είμαι Κίνα και δουλέυουν ολα μια χαρά -
Και εγώ που έχω γυρίσει σε China, δεν έχω επικοινωνία.
-
Ας βάλουν (επιτέλους) το gateaway στην Ευρώπη για να τελειώνουμε... έξω τι λένε, υπάρχει περίπτωση να το δούμε?
έτσι και αλλιώς με τα τελευταία τους χάλια, έχω αποφασίσει να μην ξαναπάρω τίποτα που να στηρίζεται στο κινέζικο σέρβερ μόνο! -
Καλησπέρα παιδιά ήρθε σήμερα το gateway 2 και ο αισθητήρας αλλά το gateway δεν συνδέεται στο μόντεμ βάζω τον κωδικό και λέει ότι έληξε ο χρόνος σύνδεσης.. ξέρει κανείς πως να το κάνω?
-
Ο/H Sidirokastrinos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά ήρθε σήμερα το gateway 2 και ο αισθητήρας αλλά το gateway δεν συνδέεται στο μόντεμ βάζω τον κωδικό και λέει ότι έληξε ο χρόνος σύνδεσης.. ξέρει κανείς πως να το κάνω?
Σε ποιον server προσπαθείς να συνδεθείς ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Sidirokastrinos έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0