Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 170.
-
Παράθεση από Jiasios: “Εγω εχω πανω 2 κινητα, ενα ταμπλετ και το pc με emulator. Λειτουργεί κανονικα εξαρχης με εξαίρεση την εποχη που ηταν εντελως off ” Απλά δηλαδή έκανες log in με Mi Home στον ίδιο λογαριασμό από όλα και σου έρχονται σε όλα κανονικά ταυτόχρονα? Δεν ξέρω γιατί δεν το κάνει σε μένα αυτό. Anyway, ξέρετε κανένα τρόπο της προκοπής για σενάριο συναγερμού όταν είμαστε όμως μέσα στο σπίτι (π.χ νύχτα) ? Γιατί εκεί δεν θες να κάνουν trigger οι αισθητήρες κίνησης και ίσως κάποιες πόρτες…
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση το Mi Home, καθάρισα cache, έσβησα διάφορους φακέλους που είχε φτιάξει, έκανα restart, το εγκατέστησα από Play Store (έκδοση 5.1.30) και πάλι τίποτα από ειδοποιήσεις. Ξανάκανα restart, πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνετε ειλικρινά αλλά αυτή η ασυνέχεια και αναξιοπιστία σχετικά με τις ειδοποιήσεις είναι μεγάλο θέμα. ” Εχω δοκιμάσει τα πάντα... Δεν έρχονται με τίποτα οι ειδ…
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση το Mi Home, καθάρισα cache, έσβησα διάφορους φακέλους που είχε φτιάξει, έκανα restart, το εγκατέστησα από Play Store (έκδοση 5.1.30) και πάλι τίποτα από ειδοποιήσεις. Ξανάκανα restart, πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνετε ειλικρινά αλλά αυτή η ασυνέχεια και αναξιοπιστία σχετικά με τις ειδοποιήσεις είναι μεγάλο θέμα. ” Εχω δοκιμάσει τα πάντα... Δεν έρχονται με τίποτα οι ειδοποιήσεις... Στης γυναίκας μου το κινητό χωρις να κ…
-
Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση το Mi Home, καθάρισα cache, έσβησα διάφορους φακέλους που είχε φτιάξει, έκανα restart, το εγκατέστησα από Play Store (έκδοση 5.1.30) και πάλι τίποτα από ειδοποιήσεις. Ξανάκανα restart, πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνετε ειλικρινά αλλά αυτή η ασυνέχεια και αναξιοπιστία σχετικά με τις ειδοποιήσεις είναι μεγάλο θέμα.
-
Για λειτουργία συναγερμού το καλύτερο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Arm που έχει από μόνο του και όχι δικά σου σενάρια. Είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή γιατί είναι φτιαγμένο γι'αυτή τη δουλειά. Το ringtone θα τελειώσει κάποια στιγμή εκτός αν έχεις κάνει κατεβατό play με delays. Όσο για τις ειδοποιήσεις δεν ξέρω αλλά έχω θέμα. Θα δοκιμάσω να γυρίσω σε παλιότερη έκδοση.
-
Παράθεση από Sotiris_s: “γεια δυο ιδια κινητα ( mido ) στο ιδιο σπιτι με τον ιδιο κωδικο στο mihome .... στο ενα ερχονται ειδοποιήσεις στο αλλο οχι... εκανα και στα δυο απεγκατασταση εγκατασταση 10 φορες... τα ιδια το ενα εχει το αλλο οχι... το σπαστικο ειναι οτι αυτο που δε εχει , ειναι το δικό μου,..... η μονη διαφορα στα κινητα ειναι οτι το δικο μου ειναι unlocked ” Ούτε εγώ δεν έχω καταφέρει να λαμβάνω ειδοποιήσεις σε 2 συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο mi home account. Επίσης τώρα μο…
-
Παράθεση από RpMz: “Παιδιά έκανα μια δοκιμή στο temperature sensor, να δω αν έρχονται τα notifications, αλλά παπαλα. Το κάνει και σε εσάς? Αν βάλω μόνο ειδοποίηση ήχου στο gateway λειτουργεί κανονικά. Motion detection, magnetic sensor, λειτουργούν κανονικά τα notifications. ” Οι αυτόματες ειδοποιήσεις όταν το περιβάλλον δεν είναι "κατάλληλο" (T&H) μου δουλεύουν μόνο στον Mijia και όχι στον Aqara. Εαν φτιάξω ένα σενάριο, εαν π.χ η θερμοκρασία περάσει τους τάδε βαθμούς κάνε αυτό στον Mijia δεν το …
-
Παράθεση από Jiasios: “Μενει ανοιχτη. ” Ξέρεις αν γίνετε με mi home να δουλέψει και το tamper στη σειρήνα (χωρίς πίνακα δηλαδή). Αν ναι, τι πρέπει να συνδέσουμε στην κλέμα στα TMP? Επίσης το tamper στη δικιά μου ήταν μέσα στη σειρήνα πιασμένο ανάμεσα σε 2 πλαστικά και δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου πως πιάνεται πίσω. Παράθεση από aenaos7: “Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει; Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mi home σε δύο τηλέφωνα και έχω μοιράσει κάποιες συσκευές. Στην αρχή, όταν χτυπούσε ο συναγερμός…
-
Παράθεση από Ikariapower: “Αν έχεις ενεργοποιημένη την παρακάτω ρύθμιση κλείνει μετά από λίγο εάν δεν περνάει ρεύμα !!! 02bf3e9fb24cbaa74eb65a02c3598515.jpg ” Αα ωραίος. Το 1ο που λέει για original status, και καλά άμα χάσει το ρεύμα να μείνει στη φάση που ήταν? Π.χ αν το χες ανοιχτό, να παραμείνει ανοιχτό?
-
Παίδες, από την εμπειρία σας, κάθε πότε θέλουν αλλαγή οι μπαταρίες για τους αισθητήρες (π.χ μαγνητικές παγίδες, αισθητήρες κίνησης κλπ) ? Αυτό που σκέφτομαι είναι μην τελειώσουν όταν θες να φύγεις για καιρό π.χ ή αν δίνουν λάθος triggers όταν η μπαταρία τελειώνει (δεν τα έχω καιρό οπότε δεν ξέρω πως συμπεριφέρονται σε χαμηλή μπαταρία).
-
Παράθεση από Jiasios: “Ολα αυτα ειναι ρυθμισεις της σειρηνας και καθε μοντελο εχει τα αντιστοιχα jumpers για να ρυθμιζεις πως θα συμπεριφερθουν πχ τα λαμπακια, το ταμπερ, η πτωση τασης κλπ. Σχετικα με τον διακοπτη της aqara οντως τον δοκιμασακαι λειτουργει χωρις μπαταρια καθως τραβαει ισχυ απο τη φαση του δικτυου. Ξεκιναω σκαψιματα στους σοβαδες αμεσα. ” Το χεις κάνει να δουλεύουν και τα τάμπερ? Είδα ότι ήθελε πίνακα και δεν το σκάλισα παραπάνω, επίσης δεν μπόρεσα να καταλάβω πως τοποθετείται το…
-
Παράθεση από psybill: “Παράθεση από PaixXiaomi: “Μάγκες τελικά το βρήκα, απλά ένα jumperακι ήθελε από το SAB να το πας στο SCB για να παίρνει ρεύμα από την μπαταρία και όλα κομπλέ. Sorry, άμα σας ζάλισα, αλλά ίσως το βρει χρήσιμο κάποιος που ψήνεται να το κάνει. ” κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον από μένα. Η συζήτηση και η ιδέα είναι εξαιρετική. Απλά εγώ που δε σκαμπάζω πολλά από ρεύματα μου φαίνεται βουνό. Κυρίως δεν ξέρω αν μπορώ να βρω παροχή ρεύματος στο μπαλκόνι για τη σειρήνα. Αν μπορείς κάποι…