Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από crapatzi: “και αρχισα να διαβαζω ολο το thread ” Να η ευκαιρία να διαβάσεις ΄το κάτι παραπάνω.. Σε όλα τα κινητα με android 6 το λέμε σχεδόν καθημερινά.. ” Φιλε μου, κανετε καταπληκτικη δουλεια εδω, νομιζω ολοι το καταλαβαινουμε. Επειδη το προβλημα ειναι πολυ συχνο, ζηταω να μπει στο 1ο post για να γλυτωνουν οι χρηστες χαμενο χρονο (και εγκεφαλικα φυσικα...!!!).
-
Θα παρακαλουσα τον διαχειριστη, το οτι χρειαζεται format data αν δεν βλεπει την internal sd μετα το 1ο φλασαρισμα του TWRP, να το βαλει στο 1ο post με τις οδηγιες για να μην την πατησουν και αλλοι. Την πατησα πριν απο λιγο, πανικοβληθηκα φυσικα, και αρχισα να διαβαζω ολο το thread για να βρω τη λυση. Ειδα οτι την εχουν πατησει πολλοι ετσι.
-
Προβλημα με περασμα twrp. Εκανα ελεγχο bootloader, ηταν locked. Ξεκλειδωσα επιτυχως. Περασα twrp επιτυχως συμφωνα με τις οδηγιες εδω. Μπουταρα στο twrp επιτυχως την 1η φορα αλλα δεν εβλεπε internal sd. Εκανα reboot παλι σε twrp (μηπως δει internal sd) και κολλησε. Τωρα πατωντας power μου βγαζει την οθονη με το σημα Mi και μενει εκει, δε φορτωνει android. Πατωντας power + vol. up για να μπει recovery μου βγαζει την εικονα που επισυναπτω. Πατωντας power + vol. down μπαινει σε fastboot (αλλα δεν τo…
-
Ρε παιδια μολις παρελαβα και προσπαθω να δω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader. Ακολουθω τις οδηγιες απο εδω αλλα τιποτα. Εχω Win 10 x64 και μαλλον δεν βλεπουν το κινητο. Εκανα εγκατασταση Mi PC Suite και Universal ADB drivers, παλι τιποτα. Μπαινω fastboot, συνδεω κινητο με PC, γραφω adb devices, δεν βγαζει τιποτα και μετα απο μερικα δευτερολεπτα το κινητο μπουταρει στο android. Αγορα απο vickmall και εχει την MIUI 8.0 Stable 8.0.1.0 (MHQCNDG) Καμια ιδεα κανεις; Edit: Ευτυχως εχω ενα Virtual Mach…
-
Παράθεση από theodosis: “Παράθεση από crapatzi: “Έχω πρόβλημα με την αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader. Στη σελίδα miui.com/unlock/apply.php δίνω όνομα/τηλέφωνο/unlock reason, πατάω apply now, με πάει σε μια σελίδα που περιμένει να βάλω ένα κωδικό που θα μου στείλουν με sms. Το sms δεν μου έρχεται ποτέ (είμαι με Q). Καμιά ιδέα κανείς; ” Υπάρχει περίπτωση ο πάροχος σου να έχει αποκλείσει τέτοιου είδους SMS. Έχουν υπάρξει αρκετές επαληθευμενες περιπτώσεις που η wind έχει κάνει τετοιες κινήσεις. Sen…
-
Παράθεση από gkalen: “@crapatzi Κι άλλοι έχουν επαναφέρει κάποια πράγματα και δεν είχαν προβλήματα.. Δοκίμασε να επαναφερεις λιγα-λιγα για να δεις τι είναι αυτό που σου δημιουργεί το πρόβλημα .. Το backup το είχες από Developer rom ?? ” Το backup είναι από μια stable GTV από Απρίλιο, νομίζω 7.1 ή 7.2
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από crapatzi: “Ακριβώς. Βέβαια μετά έκανα restore το backup των ρυθμίσεων συστήματος και εφαρμογών που είχα πάρει με το MIUI backup. ” τότε να σε ρωτήσω...Τι σκοπό είχε το wipe data (μέσω του FR) αν μετά κάνεις restore το data;;; Μία τρύπα στο νερό έκανες... Δεν έπρεπε να το κάνεις το restore.. διότι με το restore επανέφερες προβλήματα ” Δεν έκανα restore data με TWRP αλλά με το MIUI tool. Δηλαδή θες να μου πεις οτι οι τύποι που φλασάρουν συνεχώς άλλες rom δεν κάνου…
-
Παράθεση από pechr: “@crapatzi οταν λες clean install τι εννοεις φιλε; Εννοεις factory reset; ” Ακριβώς. Βέβαια μετά έκανα restore το backup των ρυθμίσεων συστήματος και εφαρμογών που είχα πάρει με το MIUI backup.
-
Αφού πέρασα με clean install τη gkalen stable 8.0.2.0 στο RN2, το mobile data στη 2η sim (μια wind mobile broadband sim) δε δουλεύει. To APN είναι το default και είναι σωστό, το έχω διπλο-τσεκάρει. Έκανα και ένα wipe cache/dalvik cache ξανά just in case, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς;
-
@kandilak Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Δεν ξανα αλλάζω theme/wallpaper μέχρι να πάρουμε νέα thunder stable. Αν πάραυτα ξανακάνει reboot τότε μάλλον θα οφείλεται σε κάποια εφορμογή που επανέφερα.
-
Παράθεση από kandilak: “Παράθεση από crapatzi: “Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup. Μέσα σε 24 ώρες είχα 3 random restarts. @gkalen, υπάρχει κάποιο log που μπορώ να δω τι προκάλεσε τα restarts; ” Επειδή τα έχουμε συναντήσει και άλλοι τα reboots, δεν είναι και τόσο random. Ακολουθούν συνήθως καποια αλλαγή στο θέμα του τηλεφώνου, όπως πχ αλλαγή wallpape…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από crapatzi: “Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup. Μέσα σε 24 ώρες είχα 3 random restarts. ” την φοράω κι εγώ αλλα δεν είχα καμία επανεκκίνηση.Μήπως έκανε καμία αναβάθμιση το superSU από το playstore κατά το restore του MIUI backup; ” Δεν είχα πάρει καθόλου backup το super su. Δεν βάζω ποτέ αυτόματα updates από το play st…
-
Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup. Μέσα σε 24 ώρες είχα 3 random restarts. @gkalen, υπάρχει κάποιο log που μπορώ να δω τι προκάλεσε τα restarts;
-
Ερώτηση προς gkalen: Οι thunder stable και developer έχουν διαφορετική συμπεριφορά στην κατανάλωση μπαταρίας; Καταλαβαίνω οτι οι developer ειναι νεώτερες και έχουν αλλαγές (νέα features, bug fixes) και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την κατανάλωση. Η ερώτηση πάει πιο πολύ στις ρυθμίσεις που κάνουν οι miui developers και αργότερα ο gkalen. Είναι οι developer πιο επιθετικά ρυθμισμένες στο CPU για να είναι ταχύτερες μιας και απευθύνονται περισσότερο σε developers/testers; Βασικά η τελική ερώτηση είν…
-
Xiaomi Redmi Note 3 32GB Black
-
XIAOMI 5V 2A 5000mAh Ultra-thin Lithium-ion Polymer Power Bank
-
Καλή τύχη (σε εμένα...!!!!!!!!!)
-
Χρόνια πολλά σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του miui.gr για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν. Εννοείται +1 και από μένα (username: crapatzi)