Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup.
Μέσα σε 24 ώρες είχα 3 random restarts.
@gkalen, υπάρχει κάποιο log που μπορώ να δω τι προκάλεσε τα restarts;
Χθες πέρασα την τελευταία Stable Thunder 8.0.2 του gkalen στο RN2. Factory reset πρώτα, πέρασμα rom, πέρασμα super su, clear cache/davlik, restart, πέρασμα εφαρμογών από miui backup.
την φοράω κι εγώ αλλα δεν είχα καμία επανεκκίνηση.
Μήπως έκανε καμία αναβάθμιση το superSU από το playstore κατά το restore του MIUI backup;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
την φοράω κι εγώ αλλα δεν είχα καμία επανεκκίνηση.Μήπως έκανε καμία αναβάθμιση το superSU από το playstore κατά το restore του MIUI backup;
Δεν είχα πάρει καθόλου backup το super su. Δεν βάζω ποτέ αυτόματα updates από το play store για να ελέγχω εγώ τι θα γίνει update και τι όχι. Το super su που είναι περασμένο είναι αυτό που υπήρχε στο root dir της internal sd μετά το πέρασμα της rom του gkalen. Είναι το version 2.67.
Πιθανώς να μη φταίει η rom αλλά να φταίει κάποια εφαρμογή για τα restarts. Γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο log που να γράφει τι φταίει (όπως το event log των windows).
@crapatzi
Δεν θα βρεις κάποιο log ..
Το πρόβλημα το έχεις από κάτι που έκανες επαναφορα ..
Αναγκαστικά θα πρέπει να πας σε Clean install πάλι και αν είναι δυνατόν προσπάθησε να μην επαναφερεις τα πάντα , παρτο σιγα-σιγα για να βρεις και από που μπορεί να είναι το πρόβλημα..
@nikos_v
Ναι θα διορθωθεί ..
Πιστεύω ότι οφείλεται στην αλλαγή της εφαρμογής των θεμάτων ..
Τώρα στις developer rom άλλαξε ή εφαρμογή των θεμάτων , ενώ στις Stable είναι ή προηγούμενη , εκεί πιστεύω ότι γίνεται το μπέρδεμα , χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος