Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από mpoumpouzos: “Παλια ειχα ενα htc hd2.....το ειχα ταραξει στα φλασαρισματα.....οτι ρομ εβγαινε τη περνουσα...απο κει και μετα με τα samsung και τα lg δσ ξανα ασχοληθηκα....γι αυτο τωρα ψιλοκολαω να το κανω.... ” Mε απογοητεύεις σύντεκνε... Όταν φλασάραμε ρομ στο hd2 άλλοι ακούγαν smartphone και κοιτάγαν έτσι ” νομιζεις εγω δεν απογοητευομαι???θυμασαι που ειχαμε δυο λειτουργικα και διαλεγαμε στο ξεκινημα απο που θα μπουταρει???? οπου το εδειχνα πεφτανε τα σαγονι…
-
Παράθεση από geoanto555: “Σορρυ παιδιάαα το διάβασα .."έχω ξεκλειδώσει".. Αλέξη με τον καφέ στο χέρι είμαι... Κατέβασε μέσα στο κιντό την 6,8,18 global developer και πέρνα την με updater..'Έτσι θα ξεκλειδώσ ” δηλαδη κατεβαζω την 6,8,18...........την βαζω στο κινητο και τη περναω μεσα απο το κινητο με ton updater του κινητου???και μετα θα flasharw τη καινουργια??
-
Παράθεση από lallasgr: “Μα δεν έχει ξεκλειδώσει λεει..Γιωργοοοο πιες καφέ γρήγορα. Λογικά δεν θα μπορεσεις να φλασαρεις σε fastboot mode. Αν πας στον updater δεν σου το εμφανίζει το update? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι δεν μου εμφανιζει καινουργια ρομ.......στο mi pcsuite εκει που λεει update εχει ενα βελακι,το παταω και μου λεει flash το παταω και μου λεει να μπω σε fast boot
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mpoumpouzos: “αν μπω σε fast boot και κανω flash τη ρομ θα εχω προβλημα??? ” Από την στιγμή που ξεκλείδωσες δεν πρέπει να έχεις... ” μα δεν εχω καταφερει να ξεκλειδωσω ακομη την τυχη μου μεσα...........μου ηρθε το μηνυμα κατεβασα το app βρισκει το κινητο και μου λεει οτι οι πληροφοριες στη συσκευη και στο mi account ειναι διαφορετικες και δε μου τον ξεκελιδωνει.......
-
καλημερα παιδια,μια ερωτηση.......σημερα στο mi pcsuite στο κουτακι του update μου εχει βγαλει ενα βελακι για να φλασαρω τη καινουργια ρομ λεγοντας μου να μπω σε fast boot mode,αν μπω σε fast boot και κανω flash τη ρομ θα εχω προβλημα??? να πω οτι δεν εχω ξεκλειδωσει bootloader και φοραω android 5.1.1 LMY47V και MIUI GLOBAL 8.0/STABLE 8.0.1.0(LHOMIDG)
-
Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από mpoumpouzos: “ενταξει παιδια θα ξαναπεσει διαβασμα το σκ,στο μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι με τη ρομ που φοραω τωρα ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω......δεν ειναι ενας και δυο ρε γαμωτο......... ” Είναι απλό μην πελαγώνεις.Πρώτα ξεκλειδώνουμε τον bootloader --> εδώ <-- και αμέσως μετά ακολουθείς τον οδηγό της πρώτης σελίδας. Μην περιμένεις να πας από το Α στο Ω χωρίς να περάσεις όλη την αλφάβητο αλλά πίστεψέ με αξίζει τον κόπο. ” κωστα ερωτηση.......…