καλημερα παιδια,μια ερωτηση.......σημερα στο mi pcsuite στο κουτακι του update μου εχει βγαλει ενα βελακι για να φλασαρω τη καινουργια ρομ λεγοντας μου να μπω σε fast boot mode,αν μπω σε fast boot και κανω flash τη ρομ θα εχω προβλημα???
να πω οτι δεν εχω ξεκλειδωσει bootloader και φοραω android 5.1.1 LMY47V και MIUI GLOBAL 8.0/STABLE 8.0.1.0(LHOMIDG)
Μα δεν έχει ξεκλειδώσει λεει..Γιωργοοοο πιες καφέ γρήγορα. Λογικά δεν θα μπορεσεις να φλασαρεις σε fastboot mode. Αν πας στον updater δεν σου το εμφανίζει το update?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν μπω σε fast boot και κανω flash τη ρομ θα εχω προβλημα???
Από την στιγμή που ξεκλείδωσες δεν πρέπει να έχεις...
μα δεν εχω καταφερει να ξεκλειδωσω ακομη την τυχη μου μεσα...........μου ηρθε το μηνυμα κατεβασα το app βρισκει το κινητο και μου λεει οτι οι πληροφοριες στη συσκευη και στο mi account ειναι διαφορετικες και δε μου τον ξεκελιδωνει.......
Σορρυ παιδιάαα το διάβασα .."έχω ξεκλειδώσει"..
Αλέξη με τον καφέ στο χέρι είμαι...
Κατέβασε μέσα στο κιντό την 6,8,18 global developer και πέρνα την με updater..'Έτσι θα ξεκλειδώσεις άνετα.
Μα δεν έχει ξεκλειδώσει λεει..Γιωργοοοο πιες καφέ γρήγορα. Λογικά δεν θα μπορεσεις να φλασαρεις σε fastboot mode. Αν πας στον updater δεν σου το εμφανίζει το update?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι δεν μου εμφανιζει καινουργια ρομ.......στο mi pcsuite εκει που λεει update εχει ενα βελακι,το παταω και μου λεει flash το παταω και μου λεει να μπω σε fast boot
Σορρυ παιδιάαα το διάβασα .."έχω ξεκλειδώσει"..
Αλέξη με τον καφέ στο χέρι είμαι...
Κατέβασε μέσα στο κιντό την 6,8,18 global developer και πέρνα την με updater..'Έτσι θα ξεκλειδώσ
δηλαδη κατεβαζω την 6,8,18...........την βαζω στο κινητο και τη περναω μεσα απο το κινητο με ton updater του κινητου???και μετα θα flasharw τη καινουργια??
για να ξεκλειδωσω bootloader πρεπει να βαλω τη συγκεκριμενη ρομ δηλαδη????αιντεεεεεεεεε...............δεν υπαρχει περιπτωση,και γαμω ειμαι ετσι και χωρις ελληνικα........χαχαχαχα!!!!!!!