Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
προβλημα με οθονη
ergali - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακαλημέρα ,πλέον το κινητό δεν δίνει στην οθόνη,υπάρχει μια μαuρη οθόνη ,μόνο τα κουμπιά(home ,back) κάτω ανάβουν,στο pc το βλέπει κανονικά .Με power button και πάνω βελάκι δεν κάνει τίποτα υπάρχει δυνατότητα να γίνει ρεσετ h upgrate μεσα απο pc για να αποκλείσω το ενδεχόμενο οτι φταίει η οθόνη ,μήπως σκάλωσε η συσκευή. ευχαριστώ πολύ.
-
καλησπερα ,μου βγαζει bad gateway ..κανενα αλλο Link ???
-
ολα καλα, εκανα ληψη ενημερωσης απο πακετο,Ευχαριστω πολυ
-
Ειναι διαφορετικη ??Για πιο λογο συνεβει??εκανα κατι λαθος???Την περασα σαν update στο κινητο ,Μετα εκανα ελεγχο για ενημερωσεις,το αναβαθμισε,αλλα στην επανεκκινηση δεν εμφανιζει καρτα.Μετα κανω factory reset ,και στην επανεκκινηση παλι δεν βλεπει την καρτα..Θα δοκιμασω την καινουργια τωρα
-
Καλησπερα .παιδια ΣΟΣ ,μολις εγκατεστησα την 5.5.23 και δεν βλεπει SIM ... Τι κανω??
-
καλησπερα και απο εμενα ,οσον αφορα την 5.2.27 σε Mi3(χρηση 2 μερες) ,συγκριτικά με την αμεσως προηγούμενη μνημη πηγε στο 1γιγα,το launching στον browser σταμάτησε,και kρασαρισμα σε εφαρμογες δεν εχω δει ακομα..το Προβλημα που αντιμετωπίζω ειναι με viper και outlook,δεν παιζουν real time.to viper δεν χτυπαει ουτε στα μηνυματα ουτε σε κλησεις και το outlook αν δεν κανω συγχρονισμό manual(ενω το εχω βαλει ανα μια ωρα) δεν μου βγαζει ποτε τα μηνυματα.Και της 2 εφαρμογες τις εσβησα και τις ξαναεβαλα…
-
Θες να είσαι λίγο πιο αναλυτικός? Μόνο με stable rom θα παίξει? Ποια είναι η διαδικασία για να το κάνω να παίξει? Ευχαριστώ, και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είμαι ψηλοασχετος
-
υπαρχει περιπτωση να παιξει στο mi 3
-
καλησπέρα εγκατέστησα την εφαρμογη Nova go και οταν επιλέγω κάποιο live καναλι η καποια ταινια ,εμφανιζεται μηνυμα "υπηρεσία μη διαθέσιμη ".Ξερει καποιος γιατι συμβαίνει αυτο..?Εχει να κανει με το αν ειναι ροοτ η οχι η συσκευη .Ευχαριστω
-
προβλημα με οθονη
ergali - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαναι φιλε το ξερω,απλα αν το κινητο ηταν Samsung η καποια αλλη μαρκα δεν θα ειχα αυτο το προβλημα ,αναφέρομαι στην εγγύηση παντα.Σαν κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Κατι αλλο ανγνωριζεις , το πρόβλημα που εχει η οθονη μου(αυτο που ειδες απο τη φωτογραφια αν μπορεις να κρίνεις φυσικά )παραμένει στάσιμο?η μελλοντικά εξαπλώνετε η γραμμή σε ολη την οθόνη
-
προβλημα με οθονη
ergali - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔυσκολο ,γιατι πρεπει να παρω αλλο κινητο για αυτο χρονικο διαστημα..Σκεφτομαι σοβαρα να την αλλαξω μονος μου (τουλαχιστων να δοκιμασω).Παντος θα το σκεφτω παρα παρα πολυ να παρω παρόμοιο κινητό απο εξωτερικο.Φαντασου οτι το προσεχα υπερβολικα πολυ ,με την θηκη του την ζελατινα του.Απο εδω και περα το πρωτο που θα κοιταω θα ειναι η εγγυηση
-
προβλημα με οθονη
ergali - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμακαλησπέρα ,αντιμετωπίζω προβλημα με την οθονη του Μι3 .Εμφανίζετε στην πανω αριστερη γωνια μια κοκκινη γραμμη .το τηλεφωνο δεν εχει πεσει ποτε κατω ,δεν μπορω να καταλαβω πως την εμφανησε..Επικοινώνησα μαζι τους και μου ειπαν να το στειλω κινα γιατι ειναι μεσα στην εγγύηση.Πρακτικά αυτο σημαίνει 2 μηνεσ περιπου αναμονή ..Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο εξουσιοδοτημένο support στην ευρωπη.ΑΝ οχι μπορείτε να προτείνετε κάποια λύση ,ευχαριστω πολυ thumb
-
πιστευω να μην το καταλαβω εντονα και να φτιαχτει συντομα ,ευχαριστω πολυ για την απαντηση
-
καλησπερα ,μολις περασα και εγω την καινουργια Rom ,η ελευθερη μνημη μειωθηκε 650 Mb εκει που η προηγουμενη ηταν στα 850Mb(Αρχικα ηταν στο 1.1 Gb ).Γιατι συμβαινει αυτο ?Γνωριζει κανεις ποιες default εφαρμογες τρωνε την περισσοτερη μνημη ?Ευχαριστω
-
Καλή τύχη σε όλους
-
xaxa αν το Mi-4 ειχε gorilla glass 3 θα ειχα και εγω 2 Gb αλλα δεν ειχε και προτιμησα το παλαιοτερο
-
εχω το mi3 w ,2 Gb εχει συνολικα
-
με το που την εβαλα 1.1 Gb ελευθερα μνημης ,προς το παρων φαινεται μια χαρα .ευχαριστω πολυ
-
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση