Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.

• παιδιά καλημέρα, Υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με το browser που χρησιμοποιείται? Κι αν ναι,ποιος είναι ο κατάλληλος?

• Καλησπέρα, Για επισκευή σπασμένης οθόνης τι μου προτείνετε;Για εντός αθηνών και με τι κόστος και χρόνο αποκατάστας να υπολογίζω;

• Παιδιά καλημέρα, κάθε βδομάδα που περνάω την καινούρια dev rom που βγαίνει χάνω το root από το supersu και το exposed, οπότε ξαναφλασάρω τα zip αρχεία που έχω μέσα. υπάρχει τρόπος να το γλυτώνω αυτό?

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Sotosman: “Αν στη συσκευή μου που είναι ήδη rooted και exposed κάνω factory reset, μετά θα πρέπει να το ξαναρουτάρω; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω factory χωρίς να χρειαστεί πάλι η root διαδικασία; Eυχαριστώ! ” Το factory reset δεν επηρεάζει το rooting ή την εγκατάσταση του xposed. Το factory reset απλά διαγράφει/καθαρίζει το /data partition (εκτός από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο). Το xposed επηρεάζει πράγματα στο /system partition και η διαδικα…

• Αν στη συσκευή μου που είναι ήδη rooted και exposed κάνω factory reset, μετά θα πρέπει να το ξαναρουτάρω; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω factory χωρίς να χρειαστεί πάλι η root διαδικασία; Eυχαριστώ!

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν δεις τα σκούρα, δοκίμασε και αυτό. Φτιάξε μέσα στο φάκελο adb του υπολογιστή σου έναν φάκελο, π.χ. C:\adb\mitsos. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή σου, άνοιξε ένα παράθυρο εντολών μέσα στο C:\adb ως διαχειριστής, και δώσε τις παρακάτω εντολές διαδοχικά: adb devices adb pull /storage/emulated/0/TWRP/ C: \adb\mitsos\TWRP ” μα δε με λένε μήτσο έγιναν αντιγραφή απλά έπρεπε να πάρω τα αρχεία ένα ένα ξεχωριστά αλλιώς μου έβγαζε το error,τώρα οκ

• Mε τίποτα! έχω τσεκάρει και το διαθέσιμο χώρο στο δίσκο και είναι ΟΚ. εντάξει θα το παλέψω και θα το βρώ,δε νομίζω να είναι κάτι. Ευχαριστώ πολύ!

• Είναι όντως 15 gb ο φάκελος!!! το μεταφέρω στο PC αλλά για κάποιο λόγο μου βγάζει ένδειξη "ακαθόριστο σφάλμα" και δεν κάνει αντιγραφή ούτε επικόλληση

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Τα μεγάλα αρχεία είναι από twrp Backup. Στην εσωτερική μνήμη είναι η σε κάρτα sd; Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να μεταφέρεις το φάκελο twrp στον υπολογιστή ώστε να ελευθερώσεις χώρο. ” Είναι στην εσωτερική,δεν έχω sd,έχω δυο sim. Oπότε θα τα μεταφέρω στο pc,αλλά ποια απ΄όλα;;;

• Παιδια καλησπερα, παρατηρώ ότι δεν έχω καθόλου χώρο και το internal storage είναι 96%. Με δεδομένο ότι φωτογραφίες,βίντεο.μουσική είναι σύνολο 1 GB είδα αναλυτικά τι γίνεται και βρήκα αυτά που σας επισυνάπτω. Τι από αυτά μπορώ να σβήσω;και τι είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του τηλεφώνου; δεν επισυνάπτω αρχεία μεγέθους 40-50 mb,νομίζω δεν υπάρχει λόγος.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Sotosman: “Καλημέρα σε ολους, Ξαφνικα απο προχθες το τηλέφωνο άρχισε να εχει battery drain. από τα stats στο battery gsam βλεπω οτι το 45% ειναι απο τα google play services. δεν εχω κατεβασει καποια εξτρα εφαρμογη,φαινεται να εγινε ξαφνικα. την περασμενη βδομαδα ειχα κανει και battery callibration. Επισης φαινεται να ζεσταίνεται πολυ,ειδικα οταν φορτιζει,παραπανω απο το λογικο. Σε μη χρηση το τηλεφωνο μπορει να χανει εως και 10% την ωρα,με χρηση σχεδον το διπ…

• Καλημέρα σε ολους, Ξαφνικα απο προχθες το τηλέφωνο άρχισε να εχει battery drain. από τα stats στο battery gsam βλεπω οτι το 45% ειναι απο τα google play services. δεν εχω κατεβασει καποια εξτρα εφαρμογη,φαινεται να εγινε ξαφνικα. την περασμενη βδομαδα ειχα κανει και battery callibration. Επισης φαινεται να ζεσταίνεται πολυ,ειδικα οταν φορτιζει,παραπανω απο το λογικο. Σε μη χρηση το τηλεφωνο μπορει να χανει εως και 10% την ωρα,με χρηση σχεδον το διπλασιο. Εχω ρυθμίσει κιολας στο autostart μονο 2 …

• Παράθεση από amavroudis: “μπορεις να τις απεγκαταστησεις. Δεν έχω θέμα που δεν υπάρχουν σε gemini με την dev 7.12.21. ” εχω την ίδια version,πηγα να τις αφαιρέσω με το system app remover αλλα για καποιο λόγο μου βγαζει fail Οκ τις απεγκατεστησα!

• Καλημέρα, Αν σβήσω κάποιες system apps,όπως το play music ή το play movies θα έχει επιπτώσεις στη γενική λειτουργία του τηλεφώνου? ή πχ το duo? ευχαριστω!!

• Καλημέρα, Έχω στη συσκευή 2 sim (cosmote-vodafone), όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει το μήνυμα waiting for activation sms from server για τη δεύτερη sim που είναι εταιρική και χρησιμοποιείται ελάχιστα.καλώντας τον αριθμό προφανώς και δείχνει να είναι busy. κάποια ιδεά? rom:7.12.14 ευχαριστώ

• Παράθεση από leotzian: “Παράθεση από Sotosman: “Παράθεση από leotzian: “Παράθεση από Sotosman: “καλημερα σε ολους, εκανα manual upgrade σε miui 9 αλλα δε βλεπω πουθενα τα automated tasks,απ οτι βλεπω εχει καταργηθει στο miui 9,υπαρχει κατι παρομοιο? η να κατεβασω καποιο app? ” Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Μπαταρία Αυτοματοποιημένες εργασίεςSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” δεν υπαρχει κατι τετοιο στα battery settings,εχει μόνο power,choose apps(for background),Scenes και power settings ” Κάτω…

• Παράθεση από leotzian: “Παράθεση από Sotosman: “καλημερα σε ολους, εκανα manual upgrade σε miui 9 αλλα δε βλεπω πουθενα τα automated tasks,απ οτι βλεπω εχει καταργηθει στο miui 9,υπαρχει κατι παρομοιο? η να κατεβασω καποιο app? ” Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Μπαταρία Αυτοματοποιημένες εργασίες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” δεν υπαρχει κατι τετοιο στα battery settings,εχει μόνο power,choose apps(for background),Scenes και power settings

• καλημερα σε ολους, εκανα manual upgrade σε miui 9 αλλα δε βλεπω πουθενα τα automated tasks,απ οτι βλεπω εχει καταργηθει στο miui 9,υπαρχει κατι παρομοιο? η να κατεβασω καποιο app?

• Παράθεση από makis1024: “Θέλει factory reset η μετάβαση από stable σε developer. ” ευχαριστω!!

• παιδια καλησπερα, Θελω να φλασαρω την Version: 7.12.8 (MIUI9) κι εχω την stable 8.5.3.0 Θελει factory reset ή την περνάω κατευθείαν? Επίσης υπαρχει κάποιος τροπος να ενεργοποιήσουμε το split screen? Απ ότι βλεπω σε android 6.0 δε γινεται ευχαριστω!