Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Πως μπορώ να βρω αν 'έκατσε'; Θα ήθελα να αποφύγω άλλο ένα επίπονο και χρονοβόρο wipe/factory reset και να δω αν θα υπάρξει μετά κάποια διαφορά.. (επίπονο + χρονοβόρο για το σετάρισμα του κινητού μετά εννοώ)
    • Δεν μπορείς. Απλά το ξανακάνεις ένα Frrr.
      Επίσης γνώμη μου μη βάλεις Stable.
      Οι Developer είναι πιο σταθερες κι αποβρλημάτιστες.

Even dead i will fight.
    • Εγώ θα σου πρότεινα κάτι ακόμα πιο δραστικό: να γυρίσεις σε μια stable 8 και να δεις αν συνεχίζονται τα κολλήματα ώστε να αποκλείσεις ενδεχόμενο προβλήματος στο hardware. Είναι κουραστικό αλλά όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα δεν υπάρχει "εύκολος" τρόπος.

Όσο για την stable 9 ξαναλέω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Την έχω ήδη σε 3 συσκευές και μέσα στο Σ/Κ θα περαστεί και στο 3S της γυναίκας...
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε ολους,

Ξαφνικα απο προχθες το τηλέφωνο άρχισε να εχει battery drain.
      από τα stats στο battery gsam βλεπω οτι το 45% ειναι απο τα google play services.
      δεν εχω κατεβασει καποια εξτρα εφαρμογη,φαινεται να εγινε ξαφνικα.
      την περασμενη βδομαδα ειχα κανει και battery callibration.

Επισης φαινεται να ζεσταίνεται πολυ,ειδικα οταν φορτιζει,παραπανω απο το λογικο.
      Σε μη χρηση το τηλεφωνο μπορει να χανει εως και 10% την ωρα,με χρηση σχεδον το διπλασιο.
      Εχω ρυθμίσει κιολας στο autostart μονο 2 εφαρμογες,viber και supersu και σχεδον ολες ειναι απενεργοποιημενες στο background.

Εχω την 8.1.18 dev rom.

καποια ιδεα?????
    • Ρε παιδιά σήμερα ξαφνικά το κινητό μου δεν διαβάζει κανένα wifi δίκτυο. Ανοίγω τα wifi και δεν βρίσκει τίποτα. Καμιά ιδέα κάνεις? Το τρέλαναν στα reboot αλλά τίποτα. Η rom που του έχω είναι η 9.2.2.0 global stable.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leonidasts έγραψε:

Ρε παιδιά σήμερα ξαφνικά το κινητό μου δεν διαβάζει κανένα wifi δίκτυο. Ανοίγω τα wifi και δεν βρίσκει τίποτα. Καμιά ιδέα κάνεις? Το τρέλαναν στα reboot αλλά τίποτα. Η rom που του έχω είναι η 9.2.2.0 global stable.
      είναι επειδή δεν βγαίνεις με τα φιλαράκια για καφέ για αυτό σου το κάνει αυτό
    • Ο/H Sotosman έγραψε:

Καλημέρα σε ολους,

από τα stats στο battery gsam βλεπω οτι το 45% ειναι απο τα google play services.

Επισης φαινεται να ζεσταίνεται πολυ,ειδικα οταν φορτιζει,παραπανω απο το λογικο.
      Σε μη χρηση το τηλεφωνο μπορει να χανει εως και 10% την ωρα,με χρηση σχεδον το διπλασιο.
      Εχω ρυθμίσει κιολας στο autostart μονο 2 εφαρμογες,viber και supersu και σχεδον ολες ειναι απενεργοποιημενες στο background.

Εχω την 8.1.18 dev rom.

καποια ιδεα?????
      Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια και Απόρρητο -> Τοποθεσία -> Λειτουργία Τοποθεσίας: (πρέπει να είναι) Εξοικονόμησης μπαταρίας. Πέραν αυτού, ο μόνος τρόπος να "τιθασεύσεις" τα wakelocks των Google Play Services είναι μέσω Amplify (αλλά χρειάζεται root και xposed).

Στο θέμα της μπαταρίας, κάνουμε κάποια τέστ τελευταία για μελλοντικό mod στην XTRV/aroma. Ίσως έχουμε καλά νέα σύντομα.
    • @BanditGR καλημέρα επ' ευκαιρεία μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς τίς ρυθμίσεις του amplify για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας? εγώ στο GSAM εχω τα περισσότερα wakelocks πρώτο- Υπηρεσίες Google Play και αμέσως μετά Σύστημα Android
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Sotosman έγραψε:

Καλημέρα σε ολους,

Εχω την 8.1.18 dev rom.

καποια ιδεα?????
      Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια και Απόρρητο -> Τοποθεσία -> Λειτουργία Τοποθεσίας: (πρέπει να είναι) Εξοικονόμησης μπαταρίας. Πέραν αυτού, ο μόνος τρόπος να "τιθασεύσεις" τα wakelocks των Google Play Services είναι μέσω Amplify (αλλά χρειάζεται root και xposed).
      Στο θέμα της μπαταρίας, κάνουμε κάποια τέστ τελευταία για μελλοντικό mod στην XTRV/aroma. Ίσως έχουμε καλά νέα σύντομα.
      το χω ρυθμισμενο όπως πρέπει. Ειμαι rooted,τι ακριβως να κανω με το amplify?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H leotzian έγραψε:

@BanditGR καλημέρα επ' ευκαιρεία μήπως σου είναι εύκολο να μου πείς τίς ρυθμίσεις του amplify για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας? εγώ στο GSAM εχω τα περισσότερα wakelocks πρώτο- Υπηρεσίες Google Play και αμέσως μετά Σύστημα Android
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

1. GCoreFlp: 120 seconds
      2. NlpWakeLock: 300 seconds
      3. Wakeful StateMachine: GeofencerStateMachine 600 seconds
      4. Icing: 120 seconds
      5. AudioIn: 900 seconds
      6. CMWakeLock: 120 seconds
      7. wake:com.google.android.googlequicksearchbox/com.google.android.apps.gsa.tasks.BackgroundTasksAlarmService: 120 seconds
      8. NlpCollectorWakeLock: 600 seconds
      9. wake:com.google.android.gms/.measurement.PackageMeasurementService: 28800 seconds