Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

mitsopanis - - Recoveries

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για όλο το χρόνο σου Γιώργο. Το έκανα όπως το είπες πάνω μπήκε κανονικά χωρίς τον κωδικό και flashara κομπλέ την rom. Σας ευχαριστώ όλους!

Μήνυμα

Το twrp το περασα και χτες... αλλα κολλησα οπως περιεγραψα παραπανω. Το περασα με τον δευτερο τροπο το εκανα εγκατασταση, boot μετα απο το twrp, μου ζητησε κωδικο πατησα cancel, μετα format data αλλα μετα οταν παω πισω στην αρχικη και recovery -> reboot δε μου ξαναανοιγει το twrp αλλα με βαζει στο mi recovery 3. Κανω καπου κατι λαθος; Πρωτα δε θα πρεπει να γινει decryption ωστε να μπορεσω να κανω wipe data μετα ωστε να flasharw την custom?

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το twrp τι το θέλεις; Θα βάλεις custom? ” Ναι να βαλω ελληνικη stable. Ειχε custom global, περασα επισημη αγγλοκινεζικη, κλειδωσα-ξεκλειδωσα bootloader και τωρα ηθελα να περασω την ελληνικη custom απο εδω.

Μήνυμα

Ok μπήκα το έκανα install. Κάνω format data -> back -> reboot -> recovery και μου βγαζει να κανω install το twrp app. Δοκιμασα και Do not install αλλα και install και στα δυο με πετάει στο Mi-recovery 3.0 που έχω μόνο τις επιλογές Reboot, Wipe Data, και Connect with MIAssistant. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Πάτησα μια φορα Reboot -> Reboot to System και μου ξαναέβγαλε να στήσω το tablet σαν την πρώτη φορά.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το 3,2 δούλευίε σγουρα αλλά δυστυχώς το έσβησα καταλάθος και δεν μπορώ να το επαναφέρω. Ελπίζω να ειναι οκ αυτό. ” Γιώργο μου γράφει ότι είναι corrupted to file

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε το. mediafire.com/file/ymcf91dpzh8…6-19_stock_theme.img/file και πες μας αν ειναι οκ. ” Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το κατεβάζω τώρα το κάνω εγκατάσταση και ενημερώνω.

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Δοκιμάζω να κατεβάσω την 3.2.3-3 clover για το Mi Pad 4 Plus αλλά μου γράφει ότι δεν υπάρχει το αρχείο. Υπάρχει κάποιο άλλο link για να το κατεβάσω? Ευχαριστώ

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

mitsopanis - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδία Αγόρασα και εγώ απο το banggood το Mi Pad 4 Plus και ήρθε με ξεκλειδωτο bootloader και την δική τους custom global rom. Έβαλα την official flashboot rom κλείδωσα τον bootloader και όταν πηγα να τον ξαναξεκλειδώσω μου έγραψε το μήνυμα οτι πρεπει να πάω και να βάλω το account στο Mi Unlock Status επείδη είναι device locked. Ενώ έχω βάλει αρχικά μόλις άνοιξε με την official chinese το Mi account μου τώρα μου ξαναζητάει μέσα στο Mi Unlock Status "Add account and device" και μόλις το…

• Ναιιιι καλη τυχη σε ολους!!!

• Αν μπορεί κάποιος να μου το κάνει πιο εύκολο. Έχω official Dev rom στο Xiaomi Remdi note pro 3. Έχω κατεβάσει και το Misuite, αλλά πέρασα και τους drivers (όπως γράφει και ο lallasgr στον οδηγό του). Μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader και θέλω να περάσω την ελλήνικη ρομ. Υπάρχουν 2 τρόποι. Ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος? Ποιον να ακολουθήσω εγώ??

• Καλή τύχη!! Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black

• Σε ευχαριστώ lallasgr!! Ναι έχεις δίκιο το adblock ήταν!! Αναμένω unlock δλδ και ξεκινάω!

• Το γραφω απο το κινητο μου Μόλις σήμερα πήρα και εγώ το redmi note 3 pro. Διάβασα τους περισσότερους οδηγούς και για να με επιβεβαιώσετε: Καταρχήν έχω miui 7 6.3.23|Beta . Το παρηγγειλα απο vickmall και ζήτησα να μου βάλουν την dev rom (Eng, Chi) Πως καταλαβαίνω τι ρομ έχω?? Κοίταξα τον bootloader και ειναι κλειδωμένος. Οπότε έστειλα αίτηση για ξεκλείδωμα. Άρα μόλις μου έρθει ξεκλειδώνω και πάω κατευθείαν για φλασάρισμα ελληνικής kenzo? Έχω dev rom? Επίσης μου έχει βγάλει το βελάκι στον updater …

• Καλησπερα δε μπορω να γραψω απο το λαπτοπ μου στο φορουμ