Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Φλας Φωτογραφίας
Gartzos - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Εδώ και 10 περίπου μέρες έχω περάσει την έκδοση 5.12.10 developer αλλά χθες παρατήρησα ότι το led στο φλας της φωτογραφίας όταν ενεργοποιείται έχει κίτρινο χρώμα, αντί για το λευκό που έχει ο φακός. Έχω την εντύπωση ότι όταν πήρα το κινητό την ώρα που έβγαζα φωτογραφίες το led έβγαζε λευκό χρώμα με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες να είναι πιο φωτεινές και καλύτερης ποιότητας τη νύχτα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή μήπως απλά δεν θυμάμαι πώς ήταν στην αρχή;
-
Πρόβλημα σε αναβάθμιση Mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “@Gartzos, έχασες το TWRP και τώρα ότι και να κάνεις θα πέφτεις επάνω στα Private Keys του Mi-Recovery και έτσι κάθε προσπάθεια θα είναι αποτυχημένη. Για να λύσεις το πρόβλημά σου, πρέπει να κάνεις αυτό που έκανες την πρώτη βδομάδα που πήρες το κινητό. Θα ακολουθήσεις τον ίδιο οδηγό (αυτό που λες ότι ακολούθησες στο 1ο σου μύνημα), θα εγκατστήσεις πάλι το TWRP και μετά μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση που θέλεις. Στο εξής, να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις τις αναβαθμίσεις απ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos572: “Βάλε τη rom στο φάκελο downloaded_rom και ξαναδοκίμασε. Αν το ξανακάνει μετονόμασε τη rom σε update ” Φάκελος με το όνομα downloaded_rom δεν υπήρχε οπότε τον έφτιαξα εγώ. Και από αυτόν τον φάκελο δοκίμαζα να κάνω την ενημέρωση. Θα δοκιμάσω σε λίγο με το όνομα update και θα επανέλθω. Τίποτα και με τη μετονομασία σε update. Ακριβώς το ίδιο. Με το που επιλέγω την rom το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του και συνεχίζει όπως και στις αρχικές φωτογραφίες που έχω προσθέσει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris: “Δοκίμασες να κάνεις το Update μέσα από την εφαρμογή Αναβάθμιση που είναι μέσα στο φάκελο Εργαλεία ; Για ποιό λόγο πας να κάνεις το Update μέσα από το Recovery ; ” Από την εφαρμογή Αναβάθμιση το κάνω. Αλλά με το που επιλέγω την rom κάνει επανεκκίνηση το κινητό από μόνο του και με στέλνει στο Recovery.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Την rom την κατεβασες απο το forum? ” Ναι από αυτό το link
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω το xiaomi Mi4c εδώ και δύο μήνες περίπου.φοβερό κινητό. Την πρώτη εβδομάδα είχα περάσει με αυτόν τον τρόπο την ελληνική rom. Την Κυριακή προσπάθησα να περάσω την έκδοση 5.1 libra GTV 5.12.3 (σήμερα βέβαια είδα ότι έχει βγει καινούργια έκδοση) με βάση αυτόν τον οδηγό, αλλά με το που επέλεξα το αρχείο της rom για αναβάθμιση, το κινητό έκανε επανεκκίνηση, ξεκίνησε να κάνει updare και περίπου στο 10% έβγαλε μήνυμα σφάλματος. Όσες φορές και αν ξαναδοκίμασα είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα…