Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 206.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΓειά σας και χρόνια πολλά.... Με αυτό το ξεκλείδωμα τι παίζει... έχω ξεκλειδώσει τρία τηλέφωνα και σε ένα από αυτά που είναι της κόρης μου κλείδωσε και χρειάστηκε να το ξεκλειδώσω πάλι μου λέει να περιμένω 72 ώρες. Δεν θα έπρεπε κανονικά να μπορώ να ξεκλειδώσω αμέσως? (το προηγούμενο ξεκλειδώμα που έκανα ήταν πριν έξι μήνες) για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά....
-
ok η εγκατάσταση σε kenzo αλλά χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσω το twrp παρόλο είχα περάσει την καινούρια έκδοση. Τέλος καλά !!! Ευχαριστώ !!!
-
Πάμε γερά!!!
-
Όλα οκ σε kenzo !!!
-
Επίσης ....όλα καλά και στο kenzo.!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “να ρωτήσω κάτι ρε παίδες στο redmi note 3 έχω μέσα την GTV 6.8.25 θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να περάσω την νέα ρομ ?? ” Αν και είναι παλιά Version αυτή που έχεις, δεν νομίζω να χρειαστεί να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Δοκιμάζεις να περάσεις από επάνω την τελευταία ROM, και αν έχεις προβλήματα, τότε προχωράς σε Factory reset... ” Οκ ευχαριστώ δοκιμάζω !!!!
-
να ρωτήσω κάτι ρε παίδες στο redmi note 3 έχω μέσα την GTV 6.8.25 θα χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να περάσω την νέα ρομ ??
-
Μπράβο παιδιά όλα τέλεια και στο kenzo από χτες το βράδυ που την πέρασα !!!
-
Την πέρασα στο kenzo πριν 10 λεπτά φαίνεται οκ ....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “??????? πρώτη φορά μετά από τόσες αναβαθμίσεις όταν πάω να περάσω την ρομ από τον υπολογυστή στο κινητό μου λέει ότι έχει σταματήσει να αποκρίνετε ή είναι αποσυνδεμένο???? ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται??? ” Άλλαξε θύρα USB και κάνε Restart το PC. ” το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι....το παράξενο είναι ότι το κάνει και στα δύο κινητά
-
??????? πρώτη φορά μετά από τόσες αναβαθμίσεις όταν πάω να περάσω την ρομ από τον υπολογυστή στο κινητό μου λέει ότι έχει σταματήσει να αποκρίνετε ή είναι αποσυνδεμένο???? ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται???
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜια διευκρίνηση ρε παιδιά ..... έχω αγοράσει και το περιμένω αυτές τις μέρες ένα Redmi 3 για τιον γιο μου, για να το ξεκλειδώσω και αυτό θα πρέπει να κάνω πάλι αίτηση ?? ή υσχύει κάτι από την δική μου αίτηση που είχα κάνει???
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Black Ceramic Body
-
και από μένα όλα οκ έχει δύο ώρες που την πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα...
-
Όλα τέλεια μετά από 24 ώρες ....κανένα πρόβλημα tnx !!!
-
Γιατί μου λέει στο androitfilehost ότι δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα??? not found Can't find it! The uploader/developer has deleted the file from the site. Please contact them to have them provide a new URL. Do not contact AFH as we do not manage these files. Τι μπορεί να συμβαίνει??? ok διορθώθηκε.... όλα καλά μέχρι στιγμής!!!!