Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.

• Παράθεση από punkioraki: “στο santoni την περασα και ειμαι 30 λεπτα στο boot xtrv να υποθεσω κατι πηγε στραβα κ brickare ? ” Σε μένα μπήκε κανονικά σε Santoni και μπουταρε πολύ γρήγορα θα έλεγα. Παρατήρησα οτι 1. η επιλογή recovery από το power button δεν λειτουργεί. Μπαίνει σε recovery μόνο αν κλείσω την συσκευή και πατήσω power button +vol up. 2. Στο recovery δεν μπορώ να φλασαρω το ζιπ του exposed. Μου βγάζει error.

• Παράθεση από MIUI_ART: “@M@nos είναι αδύνατον με ίδια ROM και ίδια συσκευή να μην έχουν άλλοι τα προβλήματα που έχεις εσύ. Εκτός και έχεις κάποια πρόσθετη εφαρμογή που σου δημιουργεί αυτά τα κρασαρίσματα. Μία λύση είναι το λιγότερο Factory Reset ή καλύτερα Format Data => Flash πάλι την ROM => Στήσιμο της συσκευής από την αρχή χωρίς να επαναφέρεις κάτι από Backup που ίσως έχεις κρατήσει. ” Τελικά έφταιγε κάποιο module του exposed.

• @MIUI_ART ενώ η συσκευή δουλεύει άψογα, όταν ανοίξει το πληκτρολόγιο (σε οποιαδήποτε εφαρμογή) γίνεται αυτό. Άλλαξα από SwiftKey σε gboard μπας και φταίει αυτό αλλά μια από τα ίδια. Σε κάτι άλλο δεν πάει το μυαλό μου. Αν δεν υπάρχει λύση θα πάω ξανά στην προηγούμενη. Στήσιμο από την αρχή την έχω σαν τελευταία επιλογή. Να προσθέσω ότι 1η φορά μου το έκανε όταν στις ρυθμίσεις μπήκα να αλλάξω περιοχή για να κατεβάσω κάνα νέο θέμα. Μόλις μπαίνει και εμφανίζεται η λίστα με τις χώρες, κρασαρει. Το έκα…

• Παράθεση από M@nos: “Περαστηκε σε Santoni. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. ” Δυστυχώς κάνει ότι έκανε και στην πρώτη MIUI 10 που με ανάγκασε να την βγάλω. Οταν ανοίγει το πληκτρολόγιο, κρασαρει και με πετάει στην οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει λύση;

• Περαστηκε σε Santoni. Πρώτες εντυπώσεις θετικές.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από M@nos: “Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει τώρα είναι ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή μηνύματα. Βγαζει σφάλμα. Καμία λύση; ” Ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές => μηνύματα και κάνε διαγραφή δεδομένων. ” Δυστυχώς τίποτα. Φλασαρα ξανά την ρομ αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Δοκίμασα και άλλη εφαρμογή για μηνύματα (textra) η οποία δουλεύει αλλά δεν μπορώ να δω τα παλιά μηνύματα.

• Παράθεση από M@nos: “Την πέρασα σε Santoni. Χωρίς fr πάνω στην 8.5.3. Έχω τα εξής προβλήματα . 1.Μολις ανοίξει το πληκτρολόγιο μου βγάζει παράθυρο για αναφορά η λειτουργία της εφαρμογής σύστ........ Και δεν λειτουργεί. 2. Πατώντας παρατεταμένα το power button δεν εμφανίζεται η επιλογή recovery. Αν απενεργοποιησω και μπω σε recovery (power button μεvolume+) με βάζει στο κινέζικο. ” Καλημέρα. Πέρασα ξανά την προηγούμενη που είχα (8.5.3 άρωμα) γιατί στην ουσία δεν δούλευε η συσκευή. Το μόνο πρόβλημ…

• Την πέρασα σε Santoni. Χωρίς fr πάνω στην 8.5.3. Έχω τα εξής προβλήματα . 1.Μολις ανοίξει το πληκτρολόγιο μου βγάζει παράθυρο για αναφορά η λειτουργία της εφαρμογής σύστ........ Και δεν λειτουργεί. 2. Πατώντας παρατεταμένα το power button δεν εμφανίζεται η επιλογή recovery. Αν απενεργοποιησω και μπω σε recovery (power button μεvolume+) με βάζει στο κινέζικο.

• Χθες βράδυ μπήκε σε Santoni. Δουλεύει μια χαρά. Δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα

• Παράθεση από mparaxir: “Βρε παιδια εγω το αλλαξα το region σε ινδια δεν μου εμφάνισε κανενα εικονίδιο για θέματα ” Εμένα το εικονίδιο υπήρχε αλλά κρασαρε όταν το επέλεγα. Δοκίμασε από τις ρυθμίσεις. Έχει επιλογή θέματα.

• Το γνωρίζω απλά μου έκανε εντύπωση πως χθες μετά την εγκατάσταση λειτουργούσαν ενώ σήμερα το πρωί χαθηκαν

• Σε Santoni την πέρασα χθες χωρίς fr πάνω από την 8.3.8 dev και η στην μέση περίπου της εγκατάστασης η συσκευή έκλεισε. Την άνοιξα και έγραφε ότι είναι η 8.3.15 αλλά χωρίς ρουτ. Είχα επιλέξει su. Την εγκατέστησα ξανά και όλα περαστηκαν μια χαρά. Σήμερα διαπίστωσα ότι το θέμα είχε χαθεί ενώ χθες υπήρχε κανονικά μετά την εγκατάσταση. Η εφαρμογή θέμα δεν ανοίγει καν ενώ από τις ρυθμίσεις στα θέματα φαίνεται το θέμα που είχα πριν αλλά όταν πάω να το επιλέξω μου βγάζει error. Κατα τα αλλα όλα δουλεύου…

• Η καλύτερη ρομ που έχω βάλει στο τηλέφωνο Η συσκευή πεταει

• Τελικά μόνο σε μένα έκατσε τόσο χαλια Το τηλέφωνο έκλεινε κάθε 10 λεπτά Αναγκάστηκα να την βγάλω

• Παράθεση από amavroudis: “@M@nos πέρασε καλλίτερα στην πιο σταθερή rom από εδώ, μια και το χρειάζεσαι επαγγελματικά το τηλέφωνο σου [XTRV-8.3.1 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 03/03/18 19:02) ” Μάλλον αυτό θα κάνω. Χρειάζεται ξανά factory reset; Φορτίζει περίπου 3ωρες και είναι στο43%

• Συνέχεια εντυπώσεων... Αργά το βράδυ κάποια στιγμή κόλλησε στην οθόνη κλειδώματος. Δεν έκανε τίποτα. Το άφησα έτσι για να δω αν ξεκολλήσει. Σήμερα το πρωί ήταν ακόμα κολλημένο. Πάτησα παρατεταμένα το power button και ξεκόλλησε αλλά στην διαδικασία να ανοίξει έμεινε από μπαταρία (χθες ήταν στο 42% αλλά ήταν με αναμμένη την οθόνη όλο το βράδυ). Τώρα θα το αφήσω να φορτίσει και αργότερα θα δω ξανά πώς πάει. Αν δω πως έχει θέματα θα ξαναγυρίσω στην 8.2.1 γιατί το τηλέφωνο τ χρησιμοποιώ στην δουλειά …

• Σε Santoni την πέρασα το πρωί μετά από fr. Ενώ έφτασε περίπου στο 50% της εγκατάστασης το τηλέφωνο έσβησε. Μετά το 1ο σοκ το ανοίγω, έγραφε την βερσιόν της συγκεκριμένης ρομ αλλά δεν νομίζω να ήταν. Την φλασαρω 2η φορά και περαστηκε. Τα προβλήματα αμέτρητα. Συνέχεια έκανε επανεκκίνηση, όταν έπαιρνα τηλέφωνο έσβηνε, πολλές φορές δεν αναγνώριζε την 1η σιμ και άλλα πολλά. Απογοητευτηκα. Πριν 3 ώρες που επέστρεψα σπίτι και ενώ ήμουν έτοιμος να πάω στην προηγούμενη (άρωμα 8.2.1)είπα να δοκιμάσω να τη…

• Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Σε μένα δουλεύει (έτσι νόμιζα) αλλά τσεκαροντας το τώρα (δεν του είχα δώσει ποτε ιδιαίτερη σημασία) ανάβει πορτοκαλί στην φόρτιση, βιολετί στα μηνύματα, αλλά το πράσινο που έχω στις κλήσεις και το κόκκινο στις ειδοποιήσεις δε λειτουργούν. Αναβοσβήνει πορτοκαλί στις κλήσεις και καθόλου στις ειδοποιήσεις.

• Παράθεση από 8@nos: “@Nio Κοίτα το βίντεο @M@nos Είναι παλιά όμως αυτή η έκδοση, όπως και σε παλιές εκδόσεις stable δούλευε.... ” Έχω την τελευταία άρωμα. Το έγραψα λάθος πριν. Έγραψα 8.1.2 ενώ το σωστό είναι 8.2.1 Παντως σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις μου δούλευε σωστά.

• Παράθεση από 8@nos: “Στις τελευταίες εκδόσεις MIUI δεν λειτουργούν τα άλλα χρώματα εκτός του άσπρου. Εσύ δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα στις ρυθμίσεις, δεν εξαρτάται από εσένα αλλά από τη rom....σε μερικές εκδόσεις λειτουργούσαν όλα τα χρώματα και στο μέλλον βλέπουμε ;)” Σε μένα μια χαρά λειτουργούν τα χρώματα. (aroma 8.1.2)