Κάτι δεν έχει κάτσει καλά.Ο/H drivth έγραψε:
Πολύ battery drain. Το βράδυ έχασα 20%.
Ας αναφέρουν και άλλοι με την ίδια συσκευή αν έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Κάτι δεν έχει κάτσει καλά.Ο/H drivth έγραψε:
Πολύ battery drain. Το βράδυ έχασα 20%.
Καλημέρα.Ο/H M@nos έγραψε:
Την πέρασα σε Santoni. Χωρίς fr πάνω στην 8.5.3.
Έχω τα εξής προβλήματα .
1.Μολις ανοίξει το πληκτρολόγιο μου βγάζει παράθυρο για αναφορά η λειτουργία της εφαρμογής σύστ........ Και δεν λειτουργεί.
2. Πατώντας παρατεταμένα το power button δεν εμφανίζεται η επιλογή recovery. Αν απενεργοποιησω και μπω σε recovery (power button μεvolume+) με βάζει στο κινέζικο.
Ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές => μηνύματα και κάνε διαγραφή δεδομένων.Ο/H M@nos έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει τώρα είναι ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή μηνύματα. Βγαζει σφάλμα.
Καμία λύση;
Δυστυχώς τίποτα.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ρυθμίσεις => εγκατεστημένες εφαρμογές => μηνύματα και κάνε διαγραφή δεδομένων.Ο/H M@nos έγραψε:
Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει τώρα είναι ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή μηνύματα. Βγαζει σφάλμα.
Καμία λύση;
Δεν έχει καμία σχέση με το bootloader αυτό, αλλά με το Secure Boot...Ο/H vasilhs έγραψε:
όμως έχω δει ότι στις πληροφορίες για το τηλέφωνο γράφει ότι είναι κλειδωμένο,
Δοκίμασε να κάνεις πάλι Flash την ROM, διαφορετικά ίσως χρειαστεί Factory Reset και πάλι πέρασμα όλα από την αρχή.Ο/H M@nos έγραψε:
Δοκίμασα και άλλη εφαρμογή για μηνύματα (textra) η οποία δουλεύει αλλά δεν μπορώ να δω τα παλιά μηνύματα.
Δοκίμασε να την περάσεις από επάνω, και αν δεις προβλήματα τότε FR και Flash από την αρχή.Ο/H t54g05 έγραψε:
Για να ξαναπεράσω την νέα ρομ χρειάζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακών η την πετάω έτσι απλά πάνω από την υπάρχουσα;
Μιας και δεν έχω την συσκευή καλό είναι να περιμένεις λίγο να μας απαντήσει και κάποιος άλλος αν έχει το ίδιο πρόβλημα, για να μην κάνεις άδικα Reset την συσκευή σου.Ο/H t54g05 έγραψε:
@MIUI_ART την πέρασα από πάνω αλλά πάλι τα ίδια. Έχεις να προτείνεις κανέναν οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση γιατί δεν είμαι πολύ έμπειρος και φοβάμαι μην τα κάνω μαντάρα
Δηλαδή κάνω μόνο το factory reset και δεν χρειάζεται να περάσω την ρομ ξανά ή κάνω το factory reset και μετά πάω στο install του twrp και την ξαναπερνάω;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Από το TWRP Recovery πηγαίνεις στο μενού των Wipes και κάνεις Slide στα δεξιά την μπάρα που έχει κάτω ώστε να κάνεις Factory Reset.Ο/H t54g05 έγραψε:
Μετά κάνεις απλά ένα Reboot στο System και ξαναστήνεις από την αρχή την συσκευή.
Το Factory Reset δεν διαγράφει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, και δεν θα χάσεις φωτογραφίες - Video και ότι άλλο έχεις αποθηκεύσει εκεί.