Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Παράθεση από NasDriver: “Σε τι κατάσταση είναι το κινητό όταν το βλέπει έτσι ο υπολογιστής ? Ανοικτό ή σε fastboot mode ? Και ποια εντολή δίνεις ? ” Ανοικτο.. Σε fastboot δείχνει ANDROID BOOTLOADER INTERFACE Κλειστό δείχνει LeMobile Android Device Android Composite ADB interface Έτρεχα adb devices... τώρα με fastboot devices έδωσε αποτέλεσμα (μάλλον πατάτα έκανα) φαντάζομαι είμαι οκ τώρα.. περιμένω άδεια για ξεκλείδωμα

• Παράθεση από spideman3: “Και αν δεν πέρασες τους drivers εδώ το πως Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Επίσης ενεργοποίησε την επιλογή Επιλογές προγραμματιστών και ενεργοποίησε το Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Κατέβασε την κουρτίνα και επιλογή μεταφορά αρχείων. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω κατεβάσει το xdi_1.x.x.exe. το ειχα τρέξει. Είχα τρέξει και το MiUsbDriver.exe και είχε εγκαταστήσει επιτυχώς τους drivers. To Mi8 to βλέ…

• Παράθεση από Polar77: “Καλησπέρα, Έφτασε στα χέρια μου και το δικό μου Mi8.. china stable .. έκανα αίτηση για unlock και μου λέει "after 360 hours of trying to unlock the device" Φαντάζομαι είναι το φυσιολογικό αν και δεν θυμάμαι να είχε πάρει τόσο για το Mi5. Μετά τις 360 ώρες ξεκλειδώνει ή έχουμε πορεία με αιτήσεις??? Ευχαριστώ προκαταβολικα.. Παυλος ” Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Polar77: “Έυχαριστω πολυ ” Και μελέτησε τον οδηγό αυτόν είναι σημαντικός.ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …

• Έυχαριστω πολυ

• Καλησπέρα, Έφτασε στα χέρια μου και το δικό μου Mi8.. china stable .. έκανα αίτηση για unlock και μου λέει "after 360 hours of trying to unlock the device" Φαντάζομαι είναι το φυσιολογικό αν και δεν θυμάμαι να είχε πάρει τόσο για το Mi5. Μετά τις 360 ώρες ξεκλειδώνει ή έχουμε πορεία με αιτήσεις??? Ευχαριστώ προκαταβολικα.. Παυλος

• mi5 προβληματα

Polar77 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Για την ώρα μόνο κανα δυο εφαρμογές έχω τσεκάρει ότι crasharoun.. FB messenger και instagram.. αλλά αν είναι να μπω σε διαδικασία να γυρίσω πίσω σε rom προτιμώ να περιμένω update μπας και φτιάξει.. δεν είμαστε να χάνουμε πληροφορίες.. επαφές.. κτλ.. thanks anyway guys.. @spideman3 @amavroudis

• mi5 προβληματα

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “@Polar77 Ξεκλείδωτος από εσένα με δικό σου λογαριασμό; ” ξεκλείδωτος με την βοήθεια του NasDriver τον καίρο που μου ήρθε απόξω.. (2 χρόνια τωρα..) Με δικό μου λογαριασμό.. βημα βημα..

• mi5 προβληματα

Μήνυμα

τσεκαρα ARB δεν μου έβγαλε αποτέλεσμα όπως λέει ο οδηγός.. και ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος εξαρχής.. unlocked:yes secure:yes

• mi5 προβληματα

Μήνυμα

Καλησπέρα, Να μπω σφήνα στο θέμα γιατί μου παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα μια βδομάδα τώρα.. factory reset ποτε... μπήκε η global απο china που είχε και μετα μόνο ενημερώσεις..

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Polar77 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.. οποτε προχωρω στην αγόρα..

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

ελληνικη ROM δεν έχει βγει ακομα δλδ? Και το θέμα κλειδώματος απο την XIAOMI?? Υπάρχει κίνδυνος ή έχει βρεθεί λύση?

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

Καλή σου μέρα, θέλω την γνώμη σου για κάτι. Κινέζος φίλος και συνεργάτης θα μου στείλει το ΜΙ8 (6gb/128) που του έχω ζητήσει. Επειδή με είχες βοηθήσει με το MI5 θα ήθελα να σε ρωτήσω γενικά με τον κίνδυνο που υπάρχει η xiaomi να κλειδώσει τα κινεζικά κινητά της. Υπάρχει ο κινδυνος αυτος.. η έχει ηδη βρεθέι λύση και προχωράμε κανονικά σε αγορες απο Κινα. Ο φιλος μου θα το πάρει απο κατάστημα XIAOMI και μόνο με κινεζική rom είναι διαθέσιμο. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παύλος

• αλλη μια στο καλαθι.. μεγαλη διακριση παιδια.. οχι αστεια..

• Παράθεση από MIUI_ART: “Η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης έφτασε και για φέτος. Η ψηφοφορία μόλις ξεκίνησε !!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26615/ Ο διαγωνισμός τελειώνει στις 9 Ιανουαρίου 2017. Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος θα αναμετρηθούμε με πραγματικά θηρία ( Ινδία – Ρωσία ) όσον αφορά τον αριθμό των μελών τους, αλλά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, θα κάνουμε την ανατροπή. Με την βοήθεια όλων μας μπορούμε να εντάξουμε την κοινότητά μας στην πρώτη τριάδα, ανάμεσα σε όλες τις κοιν…

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

Ευχαριστω προχωραω ηδη..

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

@NasDriver Είμαι ένας χαρούμενος Mi5 κατοχός.. Σε ευχαριστω πάρα πολύ.. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο..

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου @NasDriver συνεχιζώ και επανέρχομαι..

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

@NasDriver Τωρα μπορώ να φλασαρω global stable απο china stable που εχω τωρα?

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

@NasDriver You are the man.. ειχαμε αποτέλεσμα.

• Mi5 δεν αντιδρα σε τπτ

Μήνυμα

@NasDriver (σε ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις) Εκανα εγκαταστάση ξάνα.. Επισυνάπτω φωτο σε fastboot mode Μόνο οταν ανοιγω κινητό το εμφανιζει στις φορητές συσκευές σαν Mi5