Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.

• Exchange account

salamandra - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μάλλον το βρήκα το πρόβλημα. Στο imap δεν έχει επιλογή συγχρονισμού ημερολογίου κ επαφών. Έχει μόνο για email. Ελπίζω να βρεθεί λύση.

• Exchange account

Μήνυμα

Οκ. Σε ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σου. Απλά ήθελα να ξέρω αν φταίει το τηλ. Μάλλον δεν το έχει ρυθμίσει από κάτω. Θα μιλήσω με τον IT. Σε ευχαριστώ και πάλι.

• Exchange account

Μήνυμα

Τι εννοείς τέτοια δυνατότητα; ενώ ένα g2 κ ένα s5 που γνωρίζω στη εταιρία συγχρονιστηκε το ημερολόγιο αμέσως.

• Exchange account

Μήνυμα

Ναι να μιλήσω αλλά σε άλλες μάρκες κινητών άλλων υπαλλήλων συγχρονίζεται το ημερολόγιο τους. Είναι λογικό αυτό;

• Exchange account

Μήνυμα

Ναι το εμφανίζει κ είναι ρυθμιζόμενο να κάνει sync. Κ αυτό είναι που με προβλημάτιζει. Γιατί δεν ενημερώνεται ενώ στο Gmail το ενημερώνει.

• Exchange account

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Το πρόβλημα που έχω είναι, έχω εταιρικό λογαριασμό που δουλεύει κανονικά κ λαμβάνω email αλλά αυτός ο λογαριασμός δεν συγχρονίζεται με το ημερολόγιο ενώ ο λογαριασμός μου στο Gmail συγχρονίζεται κανονικα. Αυτό μήπως σας δώσει κάποια βοήθεια κ να ξέρω αν είναι δικό μου λάθος ή bug της rom. Ευχαριστώ πολύ.

• Exchange account

Μήνυμα

Ναι έρχονται κανονικά όλα τα email αλλά δεν συγχρονίζει το ημερολόγιο.

• Exchange account

Μήνυμα

Είναι εταιρικό. Όχι Hotmail. Ευχαριστώ.

• Exchange account

Μήνυμα

Γειά σας παιδιά. Έχω το mi3.κ δεν μπορώ να συγχρονισω το ημερολόγιο με το exchange account. Miui 5.1.23.μπορει κάποιος να βοηθήσει; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Mi3 χωρίς updater.

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση!

• Mi3 χωρίς updater.

Μήνυμα

Παιδιά έχω ένα mi3 με έκδοση 4.3 , ελληνικό rom στο οποίο λείπει το updater. Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 4.4...Kitkat κ είναι απαραίτητο να γίνει root για την αναβάθμιση αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Mi3 χωρίς updater.

salamandra - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Παιδιά έχω ένα mi3 με έκδοση 4.3 , ελληνικό rom στο οποίο λείπει το updater. Πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε 4.4...Kitkat κ είναι απαραίτητο να γίνει root για την αναβάθμιση αυτή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.