Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Μια από τα ίδια και σε μένα,redmi note 4g.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
spiv4kl - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλή χρόνια να έχουμε, με υγεία και ευτυχία.
-
Viber
ΜήνυμαΕχεις δοκιμασει το titanium?
-
Xiaomi Arch
ΜήνυμαΥπαρχουν φημες πως θα κυκλοφορησει κατι τετοιο screen2.png Αν καταφερει να το βγαλει στη μιση τιμη απο Edge, θα γινει χαμος...
-
Παράθεση από mike-doc: “Παρατήρησα τις προάλλες ότι έχει εξαφανιστεί η εφαρμογή Φακός από τον φάκελο εργαλεία. Επίσης δεν μπορώ να κρατήσω τον φακό αναμμένο πατώντας πάνω στο home button ενώ είναι κλειδωμένη η οθόνη. Μένει λίγο αναμμένος και μετά σβήνει. Πρόκειται για bug ή κάνω κάτι λάθος;” Πρεπει να εχεις πατημενο συνεχεια το Home button για να δουλευει, δεν ειανι bug.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παιδιά για το note4g όλα καλά με την 4.12.26 να την περάσω ? Είναι δοκιμασμένη ?” Ολα λειτουργουν οπως πριν, περνας αφοβα.Το power on/off το δοκιμασα δουλευει σωστα.
-
Το update το περναμε χωρις καποιο wipe cache / data ή επιβαλεται το wipe?
-
Παράθεση από fagib2002: “Παράθεση από spiv4kl: “Το power on/off (στην ...26) ειναι καλη προσθηκη για μας που ξεχναμε το βραδυ ανοιχτη τη συσκευη ;)” τι είναι αυτό;” Η νεα προσθηκη στην 4.12.26 Δινει την δυνατοτητα να βαλεις ωρα για κλεισιμο και ανοιγμα του τηλεφωνου.
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
Μήνυμαxiaomi-miui.gr/community/wsif/…11-14-Rooted/#description αυτη ειναι η ελληνικη απο εδω.
-
ΜήνυμαTο note 3g ειναι με την 2gb ram εκδοση και τον Α7 στα 1700hz. Συνηθως προφερεται και ως Hongmi Note ,αλλα ειναι το ιδιο
-
εχει γινει το like
-
ΜήνυμαΕχεις το redmi note 3g με mtk6592 περισσοτερες πληροφοριες εδω Xiaomi Redmi Note specs
-
Ποιον launcher???
spiv4kl - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤης Miui ειναι καλος, δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος αλλαγης, εκτος ισως της περιεργιας
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜήνυμαΧρονια πολλα σε ολους και καλα santa
-
Το power on/off (στην ...26) ειναι καλη προσθηκη για μας που ξεχναμε το βραδυ ανοιχτη τη συσκευη
-
Μήνυμαredmi note 4g οποτε κανονικα την παρασκευη, μιας και δε το βλεπω στη λιστα.
-
Νυχτερινή σίγηση
spiv4kl - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΈχεις δίκιο έβαλα sim και το δοκίμασα σε μηνύματα και κλήσεις και δουλεύει κανονικά ,ευχαριστώ.
-
Νυχτερινή σίγηση
spiv4kl - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕνώ έχω σε λειτουργεία το DND μου έρχονται κανονικά όλοι οι ήχοι ειδοποίησε ων (για κλήσεις και μυνήματα δε ξέρω, ακόμα sim δεν έβαλα ). Έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά το προβλημα παραμενει.