Εχει καθιερωθει πλεον ακομα και τα πιο μικρα δεματα με tracking number απο κινα να παραμενουν 20 μερες στο τελωνειο, ενω οι χρονοι μεταφορας απο κινα Ελλαδα ειναι στο 10ημερο.Ειναι απαραδεκτοι οι τελωνες, δεν εχω κατι αλλο να πω.
Στο δικο μου sot το ειδα σε φαση μειωσης του για ανεξηγητο λογο.Καινουρια μπαταρια κι επανηλθε.στα αλλα τηκεφωνα ειναι αισθηση δεν μετραω φυσικα τα sot τους.
Ακουστε τωρα φαση.Δεμα αξιας 9 ευρω απο ali ,μου δειχνει στο 17track και στο ελτα τρακ οτι απο 6/9 πατησε ποδι Ελλαδα και ειναι να παρουσιαστει στο τελωνειο.8 μερες εκανε απο κινα και 15 αναμονη εδω...Σημερα λοιπον το 17 track αλλαζει και μου το εμφανιζει με πολλες κινησεις εντος κινας και τελευταια το "παραδοση απο αεροπορικες εταιριες" χωρις αναφορα για Ελλαδα!Το ελτα τρακ συνεχιζει το χαβα του,αναμονη για τελωνειο. Μας εχουν βαρεθει κι οι εφαρμογες ρε παιδια,πιο αργοι κι απ την καθυστερηση οι…
στην πορεια βγαζει οτι δεν ειναι root το τηλεφωνο και λεει οτι βρισκει εναλλακτικο τροπο.σε 3 τηλεφωνα στο σπιτι ειδαμε ολοι μια διαφορα χωρις να τους πω ακριβως τι εκανα...
το εκανα το απογευμα.ηδη εχω θετικα δειγματα ,θα ξερω περισσοτερα συντομα.ψαχνοντας στο νημα ομως με το καλιμπραρισμα της μπαταριας διαβασα οτι και εφαρμογες κανουν το ιδιο στα unrooted.κατεβασα το advanced battery calibrator και οι πρωτες ενδειξεις στα υπολοιπα κινητα ειναι κι αυτες θετικες.ειδωμεν...
Παιδια εχω δωει το κιντο στο γιο μου και πρεπει να δω ποια ακριβως rom ειχαμε βαλει.(XTRV ελεγε θα δω ποια).Εψαξα στο φορουμ και δε βρηκα που ειναι το θρεντ για το καλιμπραρισμα @em56464 αν μπορεις θελω τα φωτα σου!Ευχαριστω
Καλημερα.Η μπαταρια του κινητου εχει κανα δυο μηνες που πεφτει δραματικα.Αλλαξα ρομ (με τη βοηθεια του φοβερου team της θεσσαλιας , να τα λεμε κι αυτα) και το προβλημα συνεχιζει.Μαλλον παω για νεα μπαταρια (θα προτιμησω nohon).Yπαρχει περιπτωση να παιζει ρολο κι η rom? (θα σας πω συντομα ποια εχω)
τον τελευταιο καιρο ενω στην αρχη του καλοκαιριου περνουσαν δεματα ελευθερα - απο ali που δεν εχει ασφαλη μεθοδο- αξιας ως 40 ευρω (οχι ηλεκτρονικα ειδη) , αφ οτου γυρισαν απο διακοπες οι τελωνες μπαινουν ολα στο τελωνειο και πεφτει και χαρατσι ακομα και σε χαμηλες αγορες αλλα ανω των 22 ευρω.Μετα απο 4 χρονια ηρθε κι η σειρα μου.Το νου σας παιδες. Επισης καθυστερουν απιστευτα προφανως λογω συσσωρευσης δεματων μετα τη ρεκλα. Κοινως @@@νται.(συμπληρωστε οτι θελετε μην παει το μυαλο σας στο πονηρο…
Στα ελτα φανηκε μονο αθηνα ,στο 17track ελεγε irakleio ,οποτε ναι, μπορει να εναι και Ν.Ηρακλειο αττικης.Οπως και να χει ε ας παρει τον αερα του και να ρθει οποτε βαρεθει ρε αδερφε
ρε παιδια με belgium registered εφτασε δεμα που απο το athens sorting center και αποστολη για Λαρισα,σημερα εβγαλε iraklio sorting center!τα στοιχεια μου ειναι σταθερα εδω και 4 χρονια.τι φαση,πηγαν να παρουν τον αερα τους;;;
απο ali ογκωδη δεματα με 24,25 και 40 ευρω μπηκαν τελωνειο αλλα βγηκαν free τον ιουνιο.δεν ηταν ομως ηλεκτρονικες συσκευες.τωρα περιμενω αλλα 2 των 40 ευρω που μετα απο πολυ αναμονη την αλλη βδομαδα θα δειξει...Ειναι αυστηροι σε κινητα κυριως,ελπιζω να μην αλλαξει κατι.
Ξερει κανεις οι αδειες των τελωνιακων ποτε τελειωνουν?Οχι τιποτ αλλο αλλα τραβαει μακρια και το καλοκαιρι.2 βδομαδες πραγματα στην Ελλαδα (17 track) και ακομα να μην τα εχουν πιασει στα χερια τους? Κερδαμε συντροφοι!
Να μην ξαναψωνισεις λοιπον με πειραιως.Δε μπορει να ειναι οκ με την πειραιως και με το banggood που ειναι μακραν το καλυτερο κινεζοκαταστημα να βγαζεις αφρους.
Kαλημερα παιδια.Οι τελωνειακοι ποτε γυρνανε απο διακοπες?Γιατι κανουν 10 μερες απο κινα και μια βδομαδα εδω ουτε καν τα εχουν σκαναρει.Τελικα δε θ αλλαξει ποτε και τιποτα...
Καλημερα παιδια.Παρ οτι εχουν στρωσει τα πραγματα εδω και αρκετους μηνες στο ελληνικο τελωνειο , τον τελευταιο μηνα υπαρχουν μικροδεματα που παραμενουν σε κατασταση αναμονης αφου σκαναριστουν απ τα ΕΛΤΑ απο 10-14 μερες.Πηραν αδειες τα παλλικαρια? Παντως να μου ερθει powerbank απο παραγγελια Σεπτεμβριου 2017 , μετα απο 10 μηνες ΔΕΝ το περιμενα...