Μάλλον θέλουν να γνωρίζουν τον @makis1024 και @geotziaΟ/H billfot έγραψε:
σημερα εβγαλε iraklio sorting center!πηγαν να παρουν τον αερα τους;;;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αμα ερχόντουσαν Δωδεκάνησα, θα το παραλάμβανα εγώ για σένανε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H billfot έγραψε:
ρε παιδια με belgium registered εφτασε δεμα που απο το athens sorting center και αποστολη για Λαρισα,σημερα εβγαλε iraklio sorting center!τα στοιχεια μου ειναι σταθερα εδω και 4 χρονια.τι φαση,πηγαν να παρουν τον αερα τους;;;
, αλλά μήπως εννοεί το Ηράκλειο του ν.Αττικής (εκεί παραδίπλα από το Μαρούσι)?
-
εχει συμβει και σε εμενα.2 φορες.αντι αθηνα τα ειχαν στειλει βολτα στη σαλονικα !!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αμα ερχόντουσαν Δωδεκάνησα, θα το παραλάμβανα εγώ για σένανε...
-
Στα ελτα φανηκε μονο αθηνα ,στο 17track ελεγε irakleio ,οποτε ναι, μπορει να εναι και Ν.Ηρακλειο αττικης.Οπως και να χει ε ας παρει τον αερα του και να ρθει οποτε βαρεθει ρε αδερφε
-
Όταν έχει μεγάλο φόρτο δεμάτων σε ένα σημείο ελέγχου, τα στέλνουν αλλού για αποσυμφόρηση, ειχε γίνει και πιο παλιά, μπορεί να είναι ίδια περίπτωση
-
Και εμένα μου έχει έρθει κινητό , Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Κρήτη.
-
φορτος εργασιας ναι ,τωρα ανοιγουν τις στοιβες δεματων πριν το 15αυγουστο.αφου λειπανε ολοι διακοπες...
-
Γεια σας παιδια. Απο οτι φαινεται εχω καιρο να παρω κατι απο banggood. Τι ειναι η επιλογη Add Shipping Insurance to your order ? Το χουμε αναγκη ή μας καλυπτει το paypal?
-
βαλε paypal και ασε τα insurance δεν σου χρειαζονται
-
Ο/H Germak έγραψε:
βαλε paypal και ασε τα insurance δεν σου χρειαζονται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-