Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 548.
-
Παιδια τα φωτα σας! Το fastcardteck τι λεει απο αξιοπιστια? Στην μεταφορα του δεματος μου δεινει 4 επιλογες για αποφυγη φορων με registered airmail service Netherlands Post Airmail Package,SF EXPRESS AIRMAIL PACKAGE,Deutsche Post Airmail Package (Transported to DE send to AT,CH,CZ,DE,DK,ES,FI,UK,HU,IE,NL,),European Union Airmail Package ((English Address Only)Trans UK to EU all countris fast safe). Παρ ολα αυτα μου δινει και εξτρα επιλογη μετα πληρωνοντας το 7% της αξιας να σου διασφαλισει και τ…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαταρχην άδειασα το κινητό από εφαρμογές φωτο και βιντεο.Αρχισε να αποκρίνεται η οθόνη και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην αγγλοκινεζικη. Δε με ικανοποίησε έτσι και με τη βοήθεια του Θάνου ξεκλειδώθηκε και περάστηκε η Ελληνική ρομ. Ελπίζω να μη μου ξαναβραχυκυκλωσει.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΤο παράρτημα Θεσσαλίας είναι εδώ ενωμένο δυνατό και το επιβεβαιώνω. Ευχαριστώ τον @thanos485 για τη βοήθεια του στο κουβαδοπνιγμενο μου redmi note 3!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕνα μεγαλο μπραβο κι απο μενα! Θα το εκλαβω και σαν τυχη γιατι εχω τρελο θεμα με το redmi note 3 . Πριν ενα μηνα επεσε στον κουβα με το νερο για ενα δευτερολεπτο.Ο τεχνικος με πλυση αλκοολης το σωσε αλλα ισως παροδικα ειπε, αυτο παντα ισχυει. Ολα δουλευαν κανονικα για ενα μηνα. Απο την κυριακη η οθονη δεν αποκρινεται σωστα.Δονειται και θελει δυο δαχτυλα να ρολαρει (κι αλλα πολλα). Μιλησα ξανα μαζι του και μου ειπε οτι μια προσπαθεια να ξαναμπουν ολα απ την αρχη αξιζει τον κοπο. Τι λετε? Προκαταβ…
-
To aliexpress δε νομιζω να ειναι για απειρους χρηστες.Μετα απο πολλες αγορες στα αξιοπιστα κινεζομαγαζα (vickmall banggood minideal και gearbest -αν και δεν το θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστο το τελευταιο) μπορω να πω οτι το xiaomi store ηταν το πρωτο που μου εστειλε σφραγισμενο κουτι χωρις κινεζοrom πατεντες και σε 21 μερες απ την παραγγελια παραδοση. Ισα ισα , ενα φοβο τον ειχα για το τι θα μου σκασει. Το συγκεκριμενο τα εκανε ολα σωστα χωρις πολλα πολλα (επικοινωνια-καθυστερησεις).Κι οσον αφορα την…