Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• @newbie μόλις ψώνισα από xiaomi store aliexpress.
      Αξιόπιστο έστειλε σε 3 μερες σφραγισμένο official global ,με δώρο θήκη σιλικόνης και μεμβρανη- ενώ αρχικά αρνηθηκε- απαντάει στα μυνηματα αν και αργεί λίγο.
      Ρώτα τον θα σου πει για το τι καλύπτει.
      Κατά τα αλλα , άψογος.
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Καλές τιμές αλλά απαίσιο customer service. Για να πάρω 14 ευρώ πίσω αναγκάστηκα να κάνω escalate το paypal dispute. Αυτό σου λέω μόνο. Stay away from them.
      Ευχαριστω φιλε μου.Δεν το γνωριζα. Το άλι εμπιστευομαι πολυ, για μικροπραγματακια δεν ειχα ποτε θεμα.
    • Διαφήμιση
    • Αν ρωτας εμένα ήταν η 2η καλύτερη τιμή στο mi max όταν το πήρα και τον προτίμησα λόγω global και υψηλών πωλησεων
    • Την ακυρωσα ηδη! Καθε μερα διαφορετικη δικαιολογια, βρωμησε η δουλεια! Τωρα περιμενουμε το refund...
      Το καλο ειναι οτι χτιζω ατσαλινη υπομονη :rofl: :rofl:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • OffTopic
      Νομίζω είναι ώρα πια να ανοίξουμε ένα thread για να αρχίσουμε να μαθαίνουμε Κινέζικα. Έχω ένα βιβλίο με τις 50 χρησιμότερες φράσεις στα Κινέζικα. Αν θέλετε ανοίγουμε thread και αρχίζουμε να μαθαίνουμε. Αλλιώς δεν επικοινωνείς με τον Κινέζο. Αστειεύομαι φυσικά αλλά αν θέλετε το εφαρμόζουμε.
    • Σε οποια γλωσσα κι αν προσπαθησεις δεν θα επικοινωνησεις μαζι τους!
      Βασικα υπαρχει μια παραλλαγη της γλωσσας του σωματος που θα βοηθουσε σιγουρα στο να καταλαβαινομαστε καλυτερα...
      Αλλα αυτη η γλωσσα ειναι εφικτο να χρησιμοποιηθει μονο face-to-face :chainsaw: :rofl:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Την ακυρωσα ηδη! Καθε μερα διαφορετικη δικαιολογια, βρωμησε η δουλεια! Τωρα περιμενουμε το refund...

Για ποια συσκευή ενδιαφέρεσαι?
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Την ακυρωσα ηδη! Καθε μερα διαφορετικη δικαιολογια, βρωμησε η δουλεια! Τωρα περιμενουμε το refund...
      Εγώ πάντως δεν διαλέγω πάντα με μόνο κριτήριο την τιμή, παίρνω από 3-4 "μαγαζιά" μόνο και ας είναι και μερικά ευρώ πιο ακριβά, αλλά έχω το κεφάλι μου ησυχο. :thumbup:
      Μην ανυσυχείς, μερικές παραγγελίες ακόμα και θα ατσαλωθείς και εσύ. Θυμάμαι πως ήμουν πριν 4-5 χρόνια όταν είχα πρωτοανακαλύψει τα online κινεζομάγαζα.. :xeno:
      πλήρωσα 2-3 φορές τελωνείο, έκανα κανάδύο πατάτες αγορές, βρίστηκα με πωλητές σε διάφορες γλώσσες αλλά, δεν μαθαίνεις αλλιώς.. :pardon:

=============== Φεβ 1st 2017, 3:41pm ===============

Ο/H billfot έγραψε:

@newbie μόλις ψώνισα από xiaomi store aliexpress.
      Αξιόπιστο έστειλε σε 3 μερες σφραγισμένο official global ,με δώρο θήκη σιλικόνης και μεμβρανη- ενώ αρχικά αρνηθηκε- απαντάει στα μυνηματα αν και αργεί λίγο.
      Ρώτα τον θα σου πει για το τι καλύπτει.
      Κατά τα αλλα , άψογος.

Καλό το Άλι εξπρές αν δεν έιναι κάποιος πολύ έμπειρος με αγορές από ανατολή. Πολύ δύσκολο να χάσεις τα λεφτά σου (σχεδόν) ότι και να γίνει, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες σωστά και χρησιμοποιήσεις alipay.. Και προσοχή πάντα στα ψιλά γράμματα.

Αν και πλέον αρκετά άλλα site έχουν βελτιωθεί αρκετά όπως τα Gearbest, Vickmall, Banggood. Σε αυτά, ο κύριος Paypal είναι ο καλύτερος φίλος σου.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Σκεφτομαι κ εγω να παρω απο eglobak με 170 κ οταν ερθει απο Banggood το Note 4 να το δωσω οσο το πηρα..Αλλα με το 50αρι του τελωνειου που θαναι σιγουρα,ισως χασω κ λεφτα..Αρα μετα μια η αλλη..
      Τρελο μπλεξιμο με τα τελωνεια..Μια χαρα ειχαμε κ εμεις στη χωρα αυτη.
    • Διαφήμιση