Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Το amazon.de όμως αν και ξέρω άπταιστα Γερμανικά ξέρω επίσης ότι οι τιμές του είναι φωτιά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
@spirosmeg
Το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι στο Πειραια για να σκαναρει container και οχι στο αεροδρομιο.Προφανως για το παρεμποριο καπνου.Ειχε αφιερωμα πριν κανα 2 μηνες το Βημα γιαυτο στο λεω με σιγουρια. -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H zisistil έγραψε:
Το amazon.de όμως αν και ξέρω άπταιστα Γερμανικά ξέρω επίσης ότι οι τιμές του είναι φωτιά.
Επίσης να προσθέσω από χρόνους παράδοσης είναι απαράδεκτοι, dhl έχει αγοράσει εδώ και πέντε χρόνια τα Γερμανικά ταχυδρομία και καθυστερούν επίτηδες τις μεταφορές για να ωθούν τον κόσμο να στέλνει δέματα μέσω μαμάς dhl.
Μονοπώλιο, από Κίνα θα παραλάβεις πιο σύντομα, με κίνδυνο τελωνείου όμως. -
To aliexpress δε νομιζω να ειναι για απειρους χρηστες.Μετα απο πολλες αγορες στα αξιοπιστα κινεζομαγαζα (vickmall banggood minideal και gearbest -αν και δεν το θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστο το τελευταιο) μπορω να πω οτι το xiaomi store ηταν το πρωτο που μου εστειλε σφραγισμενο κουτι χωρις κινεζοrom πατεντες και σε 21 μερες απ την παραγγελια παραδοση.
Ισα ισα , ενα φοβο τον ειχα για το τι θα μου σκασει. Το συγκεκριμενο τα εκανε ολα σωστα χωρις πολλα πολλα (επικοινωνια-καθυστερησεις).Κι οσον αφορα την τιμη ισως αλλου να το βρισκα 3 δολλαρια φθηνοτερο αλλα με πειραγμενη ρομ.Φυσικα το geekbuing αποκλειστηκε εξ αρχης. -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Υπάρχει υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτίνων όπου βλέπουν τα πάντα, δωρεά της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος...
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
-
ALIPAY μάτια μου και οι 40 κλέφτες!
-
στον διευθυντή του τελωνείου στείλε ένα ραβασάκι από τώρα, να προετοιμαστεί και να το γνωρίσει το πακέτο σου, όταν θα περάσει από κει....
στους Κινέζους, ότι και να γράψεις, το ίδιο και το αυτό, για τον ............. διευθυντή!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παντως παιδες αγορασα απο Honorbuy Δευτερα κ σημερα παρελαβα απο την ευρωπαικη αποθηκη με dhl. Πληρωσα 34 ευρω μεταφορικα κ σχετικα αλλα ειχα το κεφαλι μου ησυχο!
-
Honorbuy ε καλή φάση για στείλε λίγο eChat τι αγόρασες ή έστω το link να ρίξω μια ματιά.
-
Είναι θέμα τύχης φίλε μου. Σαν να παίζεις Τζόκερ. Κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή. Αλλά εδώ εύχεσαι να μην σου κάτσει το τελωνείο προφανώς.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα