Σορρυ για το λινκ πηρα το LeEco Le 2 pro για την γυναικα λογω καμερας κυριως
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@geomos
@flowin_through
Και εμένα άλλος μου το είπε οπότε το παίρνω πίσω αφού ξέρετε σίγουρα οτι δεν έχουν τέτοιο μηχάνημα στο Αεροδρόμιο.Xiaomi 13 -
ψαχνομαι για το redmi note4 3/64.
απο ποιο eu warehouse προτείνετε;
δεν εχω υπομονη να περιμενω ξανα υπο το φοβο του τελωνειου. -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
@geomos
@flowin_through
Και εμένα άλλος μου το είπε οπότε το παίρνω πίσω αφού ξέρετε σίγουρα οτι δεν έχουν τέτοιο μηχάνημα στο Αεροδρόμιο.
Τα άλλα του παπαστρατου είναι στο λιμάνι του Πειραιά και είναι αυτοκινουμενα!You may think you can fly - but you better not try -
Πάντως γνωστού μου που πήρε το mi max από το Geekbuying, πέρασε χωρίς τελωνείο και τώρα είναι στο Τετ, 01 Φεβ 2017 06:17 - KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADEDΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αλανια θερμη παρακληση!!!
Οποιος εχει ψωνισει απο μαγαζι με τριγωνικη αποστολη τον τελευταιο καιρο και παρελαβε σωστα και χωρις καθυστερησεις και προβληματα ας μου πει το καταστημα ειτε εδω(δεν ειναι offtopic θελω να πω), ειτε σε pm, ωστε να κανω μια αξιολογηση και να ΞΑΝΑ παραγγειλω! Τα περιθώρια στενευουν για μενα οπως καταλαβαινετε οποτε χρειαζομαι βοηθεια!!!
EDIT: Αν εχετε καποιο ακουστα σας παρακαλω πειτε μου παλι κι ας μην το χετε δοκιμασει!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Τριγωνική φίλε μου σε συμφέρει οικονομικά: Για πες λεπτομέρειες.
-
Οποιος εχει ψωνισει απο μαγαζι με τριγωνικη αποστολη τον τελευταιο καιρο και παρελαβε σωστα και χωρις καθυστερησεις και προβληματα ας μου πει το καταστημα ειτε εδω
Redmi note 4 από vickmall,16 ημέρες παράδοση, χωρίς τελωνειο και 20 ευρώ μεταφορικά.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μαλλον θα προτιμησω ευρωπαικη αποθηκη...βλεπω geekbuying 3/64 210 ευρω το ιδιο και honor buy...για πειτε τι να προτιμησω;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
20 ευρώ μεταφορικά το έπαιρνα και από Αμερική που λέει ο λόγος αν το πας έτσι. Θα μου πεις γλιτώνω τελωνείο. Έτσι το δέχομαι. Όχι geekbuying πάντως. Απέφυγε τους όπως ο διάολος το λιβάνι.
=============== Φεβ 2nd 2017, 2:34pm ===============
Εμένα πείτε μου το εξής yotaphone 2 από Κίνα δωρεάν μεταφορικά από aliexpress στα 103 ή 125 ευρώ από Γερμανία από τον ίδιο πωλητή από aliexpress ΄μαζί με τα μεταφορικά των 6 ευρώ. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μαλλον θα προτιμησω ευρωπαικη αποθηκη...βλεπω geekbuying 3/64 210 ευρω το ιδιο και honor buy...για πειτε τι να προτιμησω;
εγώ παραλίγο, μαζί με κάτι κουπονάκια κ κάτι πόντους, να μου βγαινε το mi5s 210 ευρώ την εποχή που το πήρα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Και στα δύο τα μεταφορικά είναι ένα 40ευρω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα